Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dominique.w

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyperces Krimi Fenyővásár 2015.12.18 00:08:30
Budapest, 2002. december 18. Váraljai Márkot az utolsó sor fa alatt találták meg. A gyilkosa egyetlen, hátulról a fejére mért ütéssel ölte meg, a testét betekerte a hálózó géppel és a sűrűn egymás mellett álló fenyőfák alá rejtette. A Flórián téren nagy volt a…..
dominique.w 2016.01.01 15:12:36
@nickM: termeszetesen igen, de ahogy rakattintok mondjuk az 51-es szamu fenyovasar sztorira, csak magat a szoveget tudom ujra olvasni, a megoldast nem latom sehol, ezert gondoltam talan olyan helyen lehet, amit nem latok.
Marion Cotillard elképesztően gyönyörű, mályvaszínű ruhában pózol a jóval kevésbé tetszetős, vörös tweed Lady Dior táskával az előtérben a kampányképén. A moszkvai Boldog Vazul székesegyházzal a háttérben készült fotót Craig McDean készítette, a stylingért pedig…..
dominique.w 2011.04.01 15:45:13
...mert valószínűleg fogunk még róla hallani. A spanyol tervező pár évvel ezelőtti debütálása óta több díjat is nyert (köztük Barcelonában a Bread and Buttert is) és nagyon ígéretes tehetségként tartják számon. Ennek ellenére ő nagyon szerényen nyilatkozik a munkáiról:…..
dominique.w 2011.02.09 18:37:32
Sandra Hagelstam, a menő divatblogger viselte még ősszel valamelyik divathéten a lent látható, papírból készült Maison Martin Margiela nadrágot és csizmát. Igen, jól olvastátok: papírból készült a nadrág és a csizma is. Persze az ajándékozók a Maison Martin Margielától jó…..
Kiszivárogtak az első képek a Givenchy 2011-es tavaszi-nyári kollekciójának kampány fotósorozatából. Már az első képen látszik a legmeglepőbb modell: az albinó férfi Stephen Thompson aki Mariacarla Boscono-val, Daphne Groeneveld-del és  Iris Strubegger-rel pózol.Én…..
dominique.w 2011.01.28 17:43:40
Azt már régóta tudom, hogy Karl Lagerfeld nem mindig udvarias, sőt! Keresetlen őszinteséggel szólogat be mindenkinek, és még a kedvességnek számító mondatai mögött is visszhangzik egy kis irónia. De persze mivel ő zseni és saját magáról is azt vallja, hogy 'Nincsenek emberi…..