Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pascow

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyáron jön a Spike-ra, lesz benne vér, dugás, rémisztgetés bőven. Az alapjául szolgáló novellát Stephen King írta, volt már filmváltozata is, Framk Darabont rendezte és Thomas Jane volt a főszereplője, és kurvajó volt. A sorozat remélhetőleg hozza azt a színvonalat, a trailer…..
Pascow 2017.04.20 12:25:35
Smoking Barrels Dűne / Dune (1984) 2017.02.22 12:00:00
A mostanában általános remake-áradatban elég komoly ok kell ahhoz, hogy egy filmrajongó felkapja a fejét egy újrázással kapcsolatban. Jelen esetben elég volt annyi, hogy Denis Villeneuve és Dűne, és máris gyorsabban kezdett dobogni a szívem, mert bár eddig még nem volt szerencsém Frank Herbert…..
Az MTVA-nak gyorsan meg kell találnia a Maradj talpon! új műsorvezetőjét, ha leállás nélkül akarja pótolni a nemrég felmondott Gundel Takács Gábort. Két lehetséges utódot is próbafelvételre hívott be a köztévé a Bors szerint: az egyikük Kovács Kokó István, a másik pedig Héder Barna, kettejük közül…..
Terrence Malick a filmtörténelem egyik legtitokzatosabb nagy rendezője. Nyilvános rendezvényeken nem vesz részt, televíziós műsorokban se nagyon szerepel, de még fotót is csak elvétve találunk róla. Viszont nem a nyilvánosság teszi az elismert tehetséget, hanem az asztalra letett…..
Pascow 2017.01.05 08:36:44
@Frank Leone 510: több film készül nélküle mint vele
Nemrég érkezett a hír, miszerint a nagyszerű első és talán még jobb második résszel hódító A feláldozhatók-franchise nem a feledhető harmadik epizóddal ér végérvényesen véget, hiszen 2018-ban befut a befejező negyedik epizód. Sylvester Stallone újfent összeverbuválja a…..
Pascow 2017.01.05 08:33:44
FilmBaráth kritikáját itt olvashatjátok. Hányszor mondtuk egy magából kivetkőzött és egyik napról a másikra ijesztően lerongyolódottá vált emberre, hogy biztos éjfél után adtak neki enni? Hányszor emlékeztünk vissza arra a napra tinédzserkorunk elejéről, amikor szüleinket…..
Halandó világban halandó életet élünk. Megszoktuk, hogy létezésünk síkjának mindenkori törvényei szerint egyszer minden véget ér. Ami született, annak előbb vagy utóbb el is kell múlnia. Nincs kivétel, a reklamációra senki se kíváncsi. A halálfélelemre gyógyírül vallások és hiedelmek sokasága vonult…..
Tudom, már lement, de akkor is SPOILER. Ugrás után...
Mi lett volna, ha? A történelemben, vagy ha úgy tetszik, a valóságban ugyebár nem létezik ez a kérdés, hiszen ami megtörtént, az megtörtént, azonban az írói fantázia határtalan, Philip K. Dick klasszikusa pedig a leghíresebb ilyen témájú alkotás. Jómagam éppen a történelm mániám miatt hagytam ki…..
Az Emmy-rekorder sorozatból két évad van hátra, de nem azért, mert az HBO nagyon azt akarta volna. hogy ne legyen több rész abból a sorozatból  ami tévétörténelmet írt a maga 38 Emmy-díjával és aminek bemutatója óta kimutathatóan megnőtt az előfizetők száma, hanem azért, mert a két alkotó, DB Weiss…..
Minikritika-kísérletünk folytatódik, a második részben már befejezett évadokról is szó lesz. Mr. Robot s2 (USA Network) A második évad pontosan azt az utat járja be, amit a True Detective, és amit úgy egyébként mindenki jósolt neki. Az elsőt meglehetősen túltolt, már-már hisztériába hajló…..
Abban a percben tudtam, hogy el fogom veszíteni a Stephen King-szűzességemet, amikor megláttam az első forgatási fotókat a jövőre érkező A Setét torony című filmből. Kellett ez a komoly emóció, ugyanis nőiesen be kell vallanom, hogy eddig nem éreztem ingerenciát a mester…..
Movie Tank Szellemirtók (1984) 2016.07.18 12:05:37
Úgy tűnik, előbb-utóbb minden kultfilmet elér a remakefertőzés. Egyelőre a totális apokalipszissel fenyegető Vissza a jövőbe újragondolástól megkímélt minket Hollywood, ám a produkció tervezete újra és újra felszínre kerül, úgyhogy sajnos valamikor szinte biztosan el fog készülni. Addig is itt van a…..
FilmBaráth kritikáját itt olvashatjátok 2005-ben úgy tűnt, már leáldozott Shane Blacknek: az őt híressé tévő akció-komédiák és akciósztárok a 90-es évek második felében szép lassan kihaltak, ő pedig ezzel munka nélkül maradt. Azonban nem adta fel a küzdelmet, és amikor…..
Pascow 2016.06.09 16:57:11
@The Man Who Laughs: hahaha, tényleg valaki még mindig ilyen érvekkel jön, hogy: te mit értél el? semmit! na akkor ne is kritizálj!
Azért mert a kedvenc filmedről valaki ír egy lehúzó kritikát még nem kell átmenni vadparasztba.
Amúgy a film elég fasza, én se értek egyet a kritikával de ez a megnyilvánulás....háááát egy jó nagy gyökér vagy.
Vajon mitől ember az ember? Mi az a bizonyos plusz, ami miatt meg tudja őrizni magában valaki emberi mivoltát még egy erősen posztapokaliptikus világban is, ahol a lassú, de biztos pusztulás vár rá, és már csak halvány árnyéka egykori magának? Az érzelmeitől, bizony. Ez az egyetlen dolog, ami…..
Az amcsik nem kispályáznak, ha már szembe akarnak nézni a saját történelmükkel, naná, hogy abszolút hollywoodi módon oldják meg a feladatot, iszonyat látványosan állítanak emléket saját maguknak. A saját korában az egyik legmonumentálisabb alkotás volt A vadnyugat hőskora, amelyben egy család…..
Megdöbbentve állok azelőtt, amikor valaki ezt a darabot minősíti minden idők egyik legjobb horrorjának. A legtöbb esetben ugyanis magyarázat ezekre a szuperlatívuszokra (a nosztalgiasznobizmus mellett), hogy az alacsony és/vagy meglehetősen gyorsan öregedő produkciós érték mellett…..
A Showtime kirakta a Twin Peaks nemrég leforgatott harmadik évadának szereplőgárdáját, úgy értem, hogy a 200+ nevet, akik feltűnnek majd a sorozat feltehetőleg jövőre érkező folytatásában, és atyavilág. ATYAVILÁG!..
Pascow 2016.04.26 09:59:12
Ez a klasszikus gengszterfilm azért született meg, mert a rendező megbánta, hogy visszautasította egy másik klasszikus gengszterfilm rendezői székét. Ugyanis Sergio Leoné-nak ajánlották fel először A keresztapát, ő azonban nem élt a lehetőséggel, mondván, ő ugyan nem dicsőíti…..
Sírni tudnék azon, hogyan döngöli földbe mostanában De Niro a saját legendáját, szégyen hogy egy nem túl magasröptű vígjátékkal indította az évet. Tudom, hogy kicsit talán elfogult vagyok, hiszen az egyik kedvenc színészemről van szó, akit rengeteg kiváló alkotásban láttam zseniálisan játszani,…..
Pár nap múlva beveszi a mozikat a Csillagok háborúja sorozat új fejezete, amelyet előre láthatólag egészen 2019-ig minden évben egy újabb és újabb követ majd. A jegy eladások már most rekordot döntöttek, és valóságos lázban ég a világ. Mondhatnánk a siker garantált. Pedig…..
Az elveszett frigyláda fosztogatói Indiana Jones és a végzet temploma Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag 19 év. Ennyit kellett várni az újabb Indy-kalandra. Túl sokat. Közben felnőttünk, de gyerekkorunk kedvencét olyannyira nem felejtettük el, hogy csak a mostanában…..
Az elveszett frigyláda fosztogatói Indiana Jones és a végzet temploma Erről van szó (ma már nem annyira) fiatalúr! Ezért szeretjük mi Indyt, megkaptuk végre, amiért beleszerettünk a franchise-ba, a nagybetűs KALAND-ot, remek szöveggel, humorral, akcióval és csak annyi drámával,…..