Regisztráció Blogot indítok
Adatok
7vZdhz

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Kussország? 2011.07.01 05:56:00
Nagy napra virradtunk drága Feleim! Imhol a pillanat, mikor elválik búza az ocsútól, szar a májtól, meg úgy egyáltalán kiderül, mit is kell a gyakorlatban médiatörvény alatt érteni. Az EU elnökségünk lejárt, mától hatályos a médiatörvény büntető szakasza.Számtalan…..
7vZdhz 2011.07.01 12:20:20
@lolperec: Voltam É-Koreában, becsüld meg magad vagy, ha nem megy tényleg menj oda.Nem lesz ekkora a szád.Egy kis éhezés, gyanakvás, állandó megfigyelés biztos jót tenne az egódnak.
A hétvégére valódi tyúkper ügyet posztol ki a Zugügyvéd. Kakaskukorékolással is lehet birtokháborítást elkövetni, csakúgy, mint a  tyúkszar szaggal.Tisztelt Zugügyvéd, kedves kommentelők! Szeretnék tanácsot kérni tőletek. Saját tulajdonú kertes házban lakom…..
Az Egy nap a városban blog rendszeres olvasói kívülről fújják már András történetét, úgyhogy a következő bekezdés csak az újaknak szól, a rutinos olvasóink meg ugorjanak a következőre.  András egy hajléktalan volt a lakásom közelében, aki hiába élt az utcán,…..
7vZdhz 2011.03.30 12:14:30
@musi: Van igazad, bár egy kicsit kemény vagy, de azok az emberek akiknek kevés a lelkiereje -emberek és nekünk támogatnunk kell őket nem hagyhatjuk magukra.
Csak véletlen, hogy a belga kormány legújabb, az atomszerencsétlenségekről szóló társadalmi célú kampánya (hogy mire nincs energiájuk és pénzük!) épp most kezdődött, de ha úgy vesszük, a kampány szempontjából a fukusimai tragédia "nem is jöhetett volna jobbkor",…..
hogyvolt VV4 - 4X87 2011.03.14 15:00:00
A tegnap esti összefoglalóról a szakközépiskola jutott eszembe, pontosabban a gépírás órák. Hosszú hetekig vertük a mechanikus Erika ill. Optima írógép billentyűzetét a metronómra. Hosszú hetekig semmi más nem történt, csak a metronóm kattogott és hangosan bégettük az…..
7vZdhz 2011.03.14 22:38:28
@Tompó: Tudod miért termeltek veszteséget?Mert munka és fejlesztés helyett harcoltak, pontosabban kiharcoltak.Pl. harcoljuk ki, hogy új óvoda épüljön vagy legyen új járda.Én gyerekként ezen mindig jókat derültem, mert apám ilyenkor azt morogta, hogy dógozni kéne... jól.Na az életszínvonalról annyit, hogy 3-an voltunk testvérek, de én zsíros kenyéren és szalonnán kívül mást nem vacsoráztam a tanár szüleim mellett.Ennyit a boldog hidegháborús időkről.
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
7vZdhz 2011.02.24 13:27:37
@Metal Warrior: Én ezt a másik változatot láttam SZŰZRIADÓ TŰZRIADÓ, persze koleszban
w Győz a szittya förgeteg 2011.02.17 05:40:00
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről. Olyan határozottsággal vertük vissza a nemzetközi támadást, olyan sikerrel védtük meg a médiatörvényt, hogy abból a törvényből csak üszkös romok maradtak. Mi így szoktunk győzni, Budapest nemrég megünnepelt védői is ennyit tudtak…..
7vZdhz 2011.02.17 18:57:41
@NemzetiErőNyelő: Kicsit megnyugtattál azzal, hogy szereted a hazádat és most az jutott az eszembe, hogy az elmúlt 8 évben is ilyen vehemensen tiltakoztatok-e a hazánk érdekeiért, mert ha igen akkor oké.Bár akkor is az ellenzékkel többet küzdöttetek mint a koalicióval.Baj pedig volt elég.Politikától függetlenül engem meg az dühít, hogy az orrom előtt meglopnak, kirabolnak.
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
Közérdekű adatnak minősülnek-e Isten jövőre vonatkozó tervei, elképzelései, például, hogy mikor tervez nagyobb katasztrófákat, vagy éppen jótéteményeket az emberekkel? – áll egy, az adatvédelmi biztoshoz forduló állampolgár beadványában. „Lesz-e valóban Jézus…..
7vZdhz 2011.02.02 16:20:49
@alex4: Ezt nem hiszem el!Te is 3 in 1 vagy, van tested , lelked, és pszichéd.Az egyházakkal én is kritikus vagyok, de fenntartanak iskolákat kórházakat, mentik a drogosakat, alkoholistákat, lelki segélyt nyújtanak az öngyilkos jelölteknek stb.Pl. kórházban feküdtem és bejött egy számomra ismeretlen lelkész és erőt öntött belém és erősítette bennem a hitet, hogy meggyógyulok.Nagy segítség volt akkor ez.Sok olyan feladatot átvállalnak az államtól ami hasznos.A hit és az ima pedig nagy lelki energiát szabadít fel.Te miért vagy haragban az Istennel?
hogyvolt VV4 - 4X48 2011.02.01 13:25:00
Megint megvarrtam a macit, ami már egyáltalán nem emlékeztet macira, kész az embervacsora és ki is vasaltam, ragyog a fejem fölött a glória, megérdemlek egy jó összefoglalót. Jerzsi és Gigi csókkal ébred, lábaznak is. Jerzsi mint erőtől duzzadó telivér csődör vágtat át a…..
Tagok vagyunk Meló Írben 2011.01.31 11:33:00
(A szerző történész és szerencselovag.) „Hazudni kell. Te magyar történész vagy, neked ez menni fog, ez a szakmád!” – bíztatott egyik jólelkű ismerősöm, amikor az ír munkavállaláshoz szükséges hivatalos adminisztráció elintézése felől érdeklődtem. Ki…..