Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BMWR66

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel felkeltem és mivel feleség gyerek Magyarországon van gondoltam elmegyek a Motorkerékpár múzeumba. Tudni kell hogy nekem örök szerelem a motorkerékpár ezen belül is a veterán motorok.Valamikor nekem is voltak veterán motorjaim. Ha valakit érdekel rákereshet a neten. Volt…..
BMWR66 2014.10.19 09:40:30
@diggerdriver: Üdv
Szerencsém volt,és pár év alatt,pár országból összeszedegettem egyet.Nem volt könnyű.Először vettem két hengert,meg hengerfejet,egy főtengellyel,amin egy hajtókar volt,plusz egy váltó.Ennyi.Itthon nem sok üzemképes van.Pár darabról tudok,de jó csak egy van közöttük.A többi nagyon vegyes.
üdv
BMWR66 2014.10.19 22:55:00
@diggerdriver: üdv
Igen .Mentem vele több mint 10-ezret.Hálás jószág, ha egyszer a gyerekbetegségeit kinövi,és van türelmed hozzá.Pár dolgot még vennék rá,amit eddig nem sikerült beszerezni.Keveset gyártottak belőle (1667) ezek zömét már a háborúban kinyírták, a maradékot szétcsapták a versenypályákon.Alig lehet ép alkatrészt találni hozzá.Szinte minden R66-os blokk át van alakítva versenycélra,ha nem orosz forgattyúsházban lakik.Nem könnyű szülés.De nem is ezért szeretjük.
Üdv