Regisztráció Blogot indítok
Adatok
killerblog

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egyszerűen semmi ihletem nincsen hogy mit csinálja a bloggal, vagyis mindegy, mert úgy sem olvassa senki sem. Szóval ide most bármit írhatnák úgysem olvassa senki....Szóval ha valaki akar szerző lenni akkor írjon és megtárgyaljuk szisziboy31 [kukac] gmail [pont] com ra egy…..
 Angry Bird's ezt a nevet meghalva szinte minden 3. Android vagy iPhone tulajdonos felkapja a fejét.Ezek közé én is beletartozom, bár megvan pc-n is egy rész :) Jelenleg mobilplatformokra  3 rész van. Angry Bird's, Angry Bird's season, Angry Bird's Rio ebben a sorrendben…..
PIXEL KILLER blog Új utakon... 2011.04.04 11:33:00
 Minap (3 hete) beújjítottam az első androidos telefonomat. Mivel a pénztárcám elég szűkös volt ezért 3 telefon között vaciláltam. ZTE Blade, Lg GT540(bár ezen kb két percig mert az lg-k általában rossz összeszerltségűek és hamar tönkre mennek szóval ezt az elején ki is…..
PIXEL KILLER blog Tavasz van. 2011.04.03 12:59:42
 Tavasz van és ismét itt lehet a blogom előtt amely főképp tech témában ment eddig.Nos ez most is meg marad de mellette lesznek viccek és poénos képek! Szóval kissé arculat váltás lesz.Remélem megértitek de egy kis pénzhez kell jutnom a reklámokkal és így ezzel a tech…..
 Ma kapásból 2 játékkal indítunk, mind kettő egy régi játék Az egyik egy NES játék a másik DOS. Kezdjük a NES játékkal ami nem más mint a Super Mario Bros 2 Sokan talán emlékezhetnek rá én most elevenítettem fel, a Bátyámnak régen volt egy NES-e De ma már csak…..
PIXEL KILLER blog Elindultunk 2011.01.28 13:24:25
 Elindult a blog!Ez a blog főként régi pc és konzolos játékokról fog szólni de vegyesen lesznek másféle hírek is..