Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norcy

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a Parlament szavaz a deregulációs törvény módosításáról. Ez nem is lenne hírértékű, ha a pofátlanság csimborasszója nem kapja el a fideszes képviselőket, és nem döntenek úgy, hgoy nem érdekli őket, mi lenne a normális. Az, hogy hogyan kéne egy parlamentnek működnie,…..
Tetovált lányok Masuimi Max 2. 2011.12.08 08:25:00
..
norcy 2012.02.11 01:40:10
 (A szerző az Index újságírója és e blog szerkesztője.) „...és az állam vezetői nem lehetnek mások, csak a filozófusok” – Platón: Az állam, VI. könyv   Lehet, hogy Európa beteljesíti az antik görög álmot? Nagyon furcsa volna önmagában is, pláne,…..
norcy 2011.08.29 13:42:53
@tbb: A világi hatalom nélküli hegemon ideológiai hatalmat. Ami olyan politikai/társadalmi közeget biztosított, amelyen a modern Európa kialakulhatott.

Igen, mint a spanyol inkvizícó, a tudományok művelőinek megégetése, a boszorkányüldözés, a írek pedofil botrányai. Ezek mind valóban erkölcsös és modernizáló hatásuak.
norcy 2011.08.29 14:15:12
@kötözködő: Ne legyél hű a nevedhez. Érdemben válaszolj.
norcy 2011.08.29 16:24:18
@tbb: Nézd meg rómát mielőtt a keresztények szétverték. Folyamatosan fejlődött és megújult. Aztán jött a sötét középkor. Amiről egy könyv maradt fenn: a biblia...
A következőkben megfogalmazom azt, hogy számomra mi a gond a Fidesz új alkotmány-tervezetével, továbbá, hogy mások számára mi lehet kifogásolható. Kik azok, akik kimaradnak a "miséből". Hol, mely embercsoportokat idegenít el magától, és miért. ***…..
norcy 2011.03.10 14:56:33
@Brendel Mátyás: Támohatom a többnejüséget. És a többférjűséget is. Na az segítene a szaporulaton. De az hogy életem végéig csak egy? Az nem tetszik.
norcy 2011.03.10 15:11:18
@Pitypalatty úrfi:
A jog nem logikus. Ezért az a neve hogy jog, és nem az hogy logika. Ha én egy fejlesztett programomba amiért sok pénzt kérek, kijelentem hogy csak akkor használható hogyha a felhasználó sámlin ül.
Ha én rajtakapom a vásárló felhasználómat hogy mégis a karosszékében használja akkor megvonhatom töle a használat jogát, vagy kárpótlást követelhetek.

Ha az alkotmányban vagy egy kitétel, ami senem bántó, senem sértő, se semi.
A mondat a következő: "És mindenkinek kell adni egy palack pezsgőt, aki idáig elolvasta." Ha ez hatálybalép, akkor az onnantól törvényi szint felett van (alotmányos szinten), ez alkotmányos kötelezettség. Tehát ha elolvasod és nem adsz egy pezsgőt, akkor megsérted az alkotmányt. Továbbviszem, ha megsérted az alkotmányt akkor el is árulod a hazádat.

Pedig csak egy picike senkit sem bántó egyszerű kötelezettség van benne.

Mielőtt életbe lépne valaki csináljon már egy hatástanulmányt.
norcy 2011.03.10 15:24:58
@Pitypalatty úrfi: én hitthű ateista vagyok. Darvinista, technokra és anarhista. (javaslom a wikin utánnanézni mi mit jelent)

az alkotmány olyan mit a szolgáltató ÁSZF-je. az mindenkire érvényes.
de a szerződés egyedi. És neked hiába van egyedi szerződésed, ha az az ÁSZF-re hivatkozik és ott téged hátrányosan érint valami...