Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Folletto

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem! Az alábbiakban nyugalom megzavarására alkalmas vélemény olvasható. Most, hogy a Gyermek elérte a bölcsis kort, nagy bölcsőde tesztelésbe fogtunk. Azt tapasztaltam, hogy a legtöbb 8. kerületi bölcsődéről még fórumokon sem lehet elérhető információt szerezni. Így…..
Folletto 2014.07.11 22:28:54
Kedves blogíró!

Azt hiszem ezt hívják részemről "dupla handicap"-nek...Kutyás vagyok és volt Horánszkys /mint gyerek, majd most mint keresztszülő". Egyik írásán jobban szórakoztam, mint a másikon... De most térjünk át csak erre az írásra.
Először is, hálásak lehetnek a GONDOZÓNŐK, hogy ilyen szülő nem kerül hozzájuk. Aki csak a problémát látja, majd utána ilyen posztokat írogat. A kommentekre pedig nem reagál. /Örömmel venném pedig/.
1.A fogadtatás: nem lehet, hogy épp kisebb gondjuk nagyobb volt annál, mint hogy Önt kiszolgálják? Nem lehet, hogy épp probléma volt? Önnek sosem volt olyan napja, hogy semmi nem jött össze? Persze ez felróható, hogy akkor is mosolyogni kéne a "KEDVES SZÜLŐRE", de csak emberek, hibázhatnak.

2. A bölcsi a legjobb tudomásom szerint /és higgye el nagyon jó "tudomásom" van/ belső felújításon esik át épp. Bizony ez macerával, sőt néha ingerlékenységgel társul. Ami szintén hiba, ezt elhiszem, de nem érdemlik meg ezeket a szavakat.Főleg nem félóra látogatás után.../hát agyam eldobom..Önkéntes megmondó../ De ez mellékes.

3. Egyet kell értenem, hogy néha a GONDOZÓNŐK modora hagy kivetnivalót maga után, de ha volt bent a szobában láthatta, hogy a gyerekek jól érzik magukat/egy olyan helyen ahol "rideg tartás" van nem mosolyognak, játszanak a gyerekek./ Örömmel megy be reggel a keresztfiam, ugyan úgy, ahogy én is egykor. Hazajövetelkor sem azt látom rajta, hogy kriptában volt.

4. Kint altatás... nincs mit hozzászólnom. REMEK REMEK REMEK! Az asztmás gyerek is nyugodtan, hosszan alszik kint a -5 fokban is. /overall+2 takaró/ bizony hasznos találmányok!// Egészséges, jót tesz a tüdőnek és minden másnak is. Az, hogy szmogos... hát bizony a szobába is bemegy a szmog.. csak ott egy idő után a friss oxigén is elfogy. A szabad levegőn ez nem történik meg. De ahogy kedves előttem szóló is írta, ezt mindenki tudja aki oda kerül, hogy bizony ez így van./nem zsákbamacska/.

5.Katonás rend, nem kívánom, de valahol mégis, hogy egyszer próbáljon meg kordában tartani 6 olykor 12 gyermeket, akik különböző napirend szerint élnek. Nehéz, ezért muszáj a rend, rendszer. De ha ez Önnek nem tetszik, kell keresni bébiszittert, aki csak az Ön gyermekével foglalkozik otthon.

Remélem megtalálja az igényeihez jobban alkalmazkodó bölcsődét, de sajnos az a véleményem Ön örök elégedetlen... köpködős, mocskolódós, fújolós.. Soha semmi nem lesz jó Önnek. De remélem gyermekét nem erre neveli majd.