Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lomstein

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán már kiderült: egyáltalán nem vagyok híve annak, hogy a bizonytalan jövővel kapcsolatban biztos kijelentéseket tegyünk. Ma még felelősséggel nem lehet kijelenteni, hogy a második Orbán-kormány képtelen lesz teljesíteni vállalásait, és nem lesz esélye arra, hogy a ciklus…..
Lomstein 2011.10.10 22:06:07
@aszekelyek:
Tudod, engem úgy neveltek, hogy ha valamihez nem értek, abban a témában ne okoskodjak, és főleg ne oktassak ki másokat.
Amikor az IMF segítségével történt hitelmegújításról írsz, akkor két dolgot feltételezhet az, aki kicsit is ért a pénzügyekhez: 1. Fogalmad sincs a dologról. 2. Szándékosan állítasz olyan dolgokat, amelyeknek a valósághoz semmi közök, csak gyűlöletkeltésre alkalmasak.
Ez utóbbit a magyar nyelv aljas hazudozásnak nevezi. Aljasnak, mert gonosz céllal történik.
Az első verziót feltételezni sem mertem, hiszen a szocializálatlanság, a neveletlenség kimondása valakiról, sokkal nagyobb sértés, mint mondandójának hazug voltára rámutatni.
Én is a békés eszmecsere híve vagyok, de ez csak egymás tisztelete mellett működik. Többek között:
Nem szólunk hozzá olyan témához, amelyhez nem értünk.
Nem keltünk hangulatot tényekkel cáfolható hazugságokkal.
Belátjuk, ha néha tévedtünk.
Nem keverjük bele a politikát szakmai kérdésekbe.
Nem oktatjuk ki azokat, akik nálunk esetleg jobban értenek valamihez.
Ha kifinomult stílust várunk el, mi is ilyen hangnemben vitázunk.
Stb. Stb. Stb.
Lomstein 2011.10.10 22:21:42
@tass-tass:
Az ilyen erkölcstelen és elmebeteg ötleteid miatt kérdeztem meg tőled már többször, hogy téged egyátalán anya szült-e.
Normális gondolkodású ember ugyanis nem talál ki olyan ötleteket, amelyek sértik mások emberi jogait, méltóságát, amelyek önkényeskedéssel kívánnak rendet tenni, állami bevételeket produkálni. (Az adóhatósági eljárások ugyanis gyorsabbak és olcsóbbak, mint a bírósági eljárások. Alapvető jogaitól demokráciában pedig senkit sem lehet megfosztani jogerős bírósági döntés, ítélet nélkül. Egyes jogaitól pedig még ítélettel sem. Ami ezen túl van, az elmebeteg önkény.)
Lomstein 2011.10.10 23:14:27
@aszekelyek:
Körülbelül fél tucatszor leírtam már az IMF-hitel funkióit és jellemzőit. Aki érteni akarta, az már rég megértette. Aki hazudozni akar, az akkor sem hajlandó megérteni, ha még ötvenszer leírom. Más idejével és türelmével szórakozni illetlen, bunkó dolog, ezért ne tegyél ilyet, ha kérhetem.
Gréczyblog Kicenzurázva 2011.05.13 10:04:00
Különös és talán némileg megrázó napokon vagyok túl.Kicenzuráztak.Az történt, hogy egy órás különbséggel eltűnt az aznap megjelent írásom a Népszava online kiadásából, majd a stop.hu címlapjáról veszett el A Dumánál című blogom.Minderről a barátaim, ismerőseim…..
Lomstein 2011.05.13 18:30:26
@mmnn: Azért nevezzük cenzúrának, mert összevissza tűnnek el, majd jelennek meg ismét a hozzászólásaink. Ha Zsolt játszadozik, akkor megérdemli a kemény szavakat. Ha a blogmotor a hunyó, akkor sajnos így járt a Zsolt. Péntek 13-án blogot írni, semmi jót nem jelent az álmoskönyvek szerint. :-)
Lomstein 2011.05.13 18:38:57
@komment2010:
Csak az idióták ragaszkodnak az elveikhez. A világ változik. Ha az ember nem változik vele, az abnormális.
„Ellenzékinek lenni szexi” – ez a szokatlan felirat a tegnap délutáni Kossuth téri tüntetés egyik transzparensén volt olvasható. A magyar sajtó eszméletlen pártosságát és ezzel összefüggésben – nevezzük így - kreatív valóságtálalását jól jellemzi,…..
Lomstein 2011.01.28 12:07:47
@babarczyeszter: Eddig is csak elvi demokrácia volt. Jogok, lehetőségek nélkül. A többség észre sem venné, ha megszűnne.