Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ISMERETLEN.

65 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
C 19 a tájékozatlanok. és az érdekisták erőlködése. 2021.11.03.Miért mondanak olyanokról véleményt amiről nem tudnak semmit? Csupán csak egyes érdekisták hangoztatását ismerik, valójában mindent marhaságot elhisznek? Senki nyakába nem kell semmit varrni, hiszen a vakcina önkéntes, ezért minden…..
Mi mindent jelenthet és üzen egy szál rózsa, és annak színe.A rózsákat évszázadok óta a legmélyebb emberi érzésekkel és érzelmekkel szokták kapcsolatba hozni. A különböző színekhez különböző jelentés társul.Mit is jelképez a rózsa?A rózsák a legkedveltebb és leginkább megbecsült virágok. Évszázadok…..
A C 19 vírusról ismét. 2021.04.13.   Mint már 2020.03.20. - án is írtam.A jelenlegi vírus terjedés nem csupán kormányzati kérdés! Általános higiéniai és általános emberi viselkedés is. A tudomány és az egészségügyi dolgozók erőfeszítései, az öntörvényű, ki ha én nem emberi gondolkodás nehezíti a…..
A kapcsolattal kapcsolatos legtöbb nézeteltérés oka az, hogy különböző mintákat hozunk magunkkal arról, hogy mi az, ami elfogadható és mi nem. The reason for most disagreements about a relationship is that we bring with us different patterns of what is acceptable and what is not. TENGERPICI…..
  A szerelem biológiai alapjai. 2020.10.03. A szerelem érzelmileg nehéz pillanatokat is hozhat. Ez az állapot emocionális és pszichológiai hullámokat okoz, amely instabilitást okoz egyes személyeknél. Az álmatlansággal az egyik leggyakoribb jelensége. Sokszor olyan mintha ott lenne, beszélni is…..
Tudta, hogy a fagyi is árulkodik a nőről a férfinak? 2017.08.26. Tudtad, hogy a fagyi elárulja, milyen nőt látnak benned a pasik! Csokoládé az érzéki és szexi nő a férfi számára. Olyan vagy, aki a pillanatnak él, és akinek lételeme a szerelem és a szenvedély. Ha látványt is megadod neki, akkor…..
Ezen a napon 8 évvel ezelőtt Gráner András 2012. 2020. Nyári napforduló. 2012. június 22. · Budapest · 2012-06-22. / 22-06-2012 / 07 óra 20 perc. Budapesti időjárás "28-21, -82" hőmérséklet 21 fok. A hőérzés 17-18 foknak felel meg. A vihar elmúlik. Az elektromos vihar értékét két nappal ezelőtt…..
ISMERETLEN. A C 19 2020.06.21 21:28:06
Mint már többször le írtam! A vírus az 1960-as évek közepe óta ismert. A terjedését a legyengült immunrendszer segíti elő. A kemikáliák, a pacsulik, a génmódosított ételtermékek. A nem megfelelő ételek előállítása, az ellenőrizetlen termékek forgalmazás, mind elősegíti az immunrendszer módosulását.…..
Tudta, miért havazik májusban?     Egy kis nagyon rövid leírás! A Nap és a Föld állásáról, azoknak pályamozgásáról, a föld tengelyfordulatának és a nap állásának helyzetéről. Az egymáshoz való viszonyulásuk és azoknak az egy nap év és a föld 97 - 103 éves viszonyulásához. A föld fordulati…..
Ha élni akarsz a földön! 2020.03.28. A hit semmit nem tesz igazzá! Bizonyíték nélkül ne ítélkezz! Még a nagyobb tudósok is követnek el hibákat. Ne élj vissza semmivel! Csak egy maroknyi ember irányíz a földön. Nincs senkinek joga másokon uralkodni! Csupán csak azért mert neki az tetszik! Az élet…..
A kapitalizmus a végnapjai. 2020.03.27.                                       C19 A kapitalizmus a végnapjait éli! Valamivel meg kellett félemlíteni az emberiséget! Hát kiszabadult egy vegyi fegyver! Amire nem is gondoltak. De az ellenszer nincs, nem volt kidolgozva, így bukva nyeli az emberiség…..
Vírusokról általában. 2020.03.20. A jelenlegi vírus terjedés nem csupán kormányzati kérdés!  A tudomány szára szinte ismeretlen helyzet nem politikai haszonszerzés kovácsolására kell felhasználni.    A C 19-ről csak feltételezések vannak. Konkrétan  azt sem tudják, hogy honnan, vagy hogyan…..
    A flörtölés művészet! Flörtölni szinte művészet. Lépésről lépésre, mit kell tenni ahhoz, hogy valóban izgalmas legyen a kezdet a másik megismeréséhez vezető úton. Cserkésszük be a másikat Először kezdjünk el szemezni, figyeljük meg, hogy találkozik-e tekintetünk. Ha többször ránk pillant,…..
A dimenzió váltás spirituális önismeret, a rezonancia törvénye alapján mindenkivel az történik, amiben hisz. Nagy mértékben gyorsultak fel az események. A dimenzióváltás a tudat váltása, az okokra. okozatokra való ráébredés. Előszeretettel használják a kifejezést az egyházak, és más spirituális…..
Miért van ilyen meleg, napjainkban? Napfordulók dőléspálya 186 + 186 + 1 = 372 nap + 1 = 373 nap 1 év 358 nap Gergely naptár szerint 365, - 366 nap egy év. Egy év az elliptikus pályán mozgásából számítva 372 vagy 373 nap. A nulladik év plusz 2000 év, mínusz 32 vagy 33 év, a nulladik évhez…..
  Magyarország egyes területei 190 - 160 és attól kevesebb is lehet a tengerszint feletti magassága. Szándékosan csak ezeket a szint különbségeket említem. Mivel a föld kéreg változása, a több ezer, a több millió év alatti kialakulása, ezen a területen kráterre utaló. Feltehetően az idő elteltével,…..
HA MÉG NEM TUDTA! MAGYAR EU és NATO csatlakozás társadalmi igazságtalanságai a többségi elv megsemmisítésének következményei.HA MÉG NEM TUDTA! MAGYAR EU és NATO csatlakozás társadalmi igazságtalanságai a többségi elv megsemmisítésének következményei.Emlékeztető! Az uniós tagság megszavazásáról.…..
    Gyors fogyás?!!!!Sok nő fejében megfordul a gondolat! GYORS FOGYÁS!!! A divatmodellek kinézete utáni hajsza során számtalan nő fogy le a felismerhetetlenségig. Legtöbbjük a drasztikus fogyást a tojássárgája segítségével éri el, amelynek hatékonysága bizonyított tény! Ha reggelire megeszel 2…..
ISMERETLEN. 2018.12.22 10:09:40
@András Gráner: Szerintem Ön értett félre valamit! Napi kettő tojás sárgájától még senki nem hízott el! Látom nem jártas a modellek világában. De azért meg magyarázza azt is amiről semmit nem tud. Kedves @őrülnő.
ISMERETLEN. Hihetetlen! 2018.04.13. 2018.04.13 20:24:47
Még 201 5- ben szenzációnak számított, hogy sikerült egy Földhöz hasonló bolygót találni. Több, mint 1000 fényévre. Mára már felismerték, hogy csupán délibábot láthattak, és valójában nem is létezik. Így valójában a tudomány alátámasztja ismét az a-b-q elméletemet. TENGERPICI 2018.04.13...
ISMERETLEN. A természet bosszúja. 2017.09.13 21:16:00
A természet bosszúja. 2017.09.13.A természet bosszúja ma már megfigyelhető, készülődési szakaszai is felismerhető.Az ion lehet negytív vagy pozitív, mely elektromos töltéssel rendelkezik. A negatív töltésű ion, más néven anion olyan atom vagy molekula, melynek egy vagy több elektrontöbblete van, a…..
    Tudta, hogy a fagyi is árulkodik a nőről a férfinak? Tudtad, hogy a fagyi elárulja, milyen nőt látnak benned a pasik! Csokoládé az érzéki és szexi nő a férfi számára. Olyan vagy, aki a pillanatnak él, és akinek lételeme a szerelem és a szenvedély. Ha látványt is megadod neki, akkor olyant is…..
Az emberiség problémája: 1, Természet.2, Kereskedők.3, Papok.4, Politikusok.5, Az emberiség legnagyobb problémája az ember. 6, Amit képtelenek felismerni, hogy saját maguknak okozzák a legnagyobb problémát,7, Így okozzák az áhított világuknak a végét. 2017.06.21...
Ahol 266 151 rángat és diktál tíz milliót!    Olimpia 2017 aláírás gyűjtés.  Igaza van! Csak azt nem értem, hogy miért nem bánja a sok be nem fizetett adócsalás, offshore cégekben elfolyt milliárdok, a rengeteg milliárd támogatás a mindég veszteséges magánvállalatok támogatása? A semmit nem…..
  Miért teszed?   Ha majd felnő a gondolkodásod, és nem csak magad leszel mások szerit felnőtt. Ha majd megérted csöppnyi agyaddal. Miért várod el mástól, hogy még halálod után is veled foglalkozzanak. Miért veszed el az idejét? Miért vagy önző? Hogy te mondod meg mindenkinek, hogy neki mi a jó.…..