Regisztráció Blogot indítok
Adatok
káplárka

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jönnek és elmennek. Fiatalok, akik már nem itt élnek, nem itt dolgoznak. Hazalátogatnak, esznek túrórudit, napérlelte barackot, édes dinnyét. Megnézik a Balatont, sétálnak egyet Budapesten, élvezik a melengető napsütést, majd felszállnak a repülőre és néhány órán belül…..
káplárka 2014.08.07 15:00:28
@gKrem: Én is éltem Írországba. Lusta banda! Semmit sem hajlandóak dolgozni, csak a menedzser állások érdekik őket. Parasztság?? Ahhoz nagy tudomány kell, hogy elterelgess pár 100 bírkát(vagy egyszerűen csak hgyd őket össze-vissza kószálni). Mert a mezőgazdaság ezzel ki is fulladt Írországban. Birkák ridegen tartása, semmi más. Nem kell velük foglalkozni, nem kell őket gondozni! Az összes melós, idegen Írországban. A benzinkutas, a szakács, az eladó, a szobalány, a biztonsági őr, a gyári melósok. Én mindig csak azon csodálkoztam, mi a fenétől működik az az ország?
A végső mindent államosító roham előtti kétségbeesett költségcsökkentésben a Digi saját alkalmazottaival is szó nélkül kibaszott karácsonyra. Eddig ugyanis ingyen kapták a leglassabb internettel egybekötött mindenes csomagot, amit amúgy 4200 forintért kínálnak az embereknek,…..