Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kasmír

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ellenzékinek lenni szexi” – ez a szokatlan felirat a tegnap délutáni Kossuth téri tüntetés egyik transzparensén volt olvasható. A magyar sajtó eszméletlen pártosságát és ezzel összefüggésben – nevezzük így - kreatív valóságtálalását jól jellemzi,…..
Kasmír 2011.01.28 09:52:39
@melus79: Erdélyi utaim során kíváncsi voltam az ottaniak véleményére, hogy mit tartanak rólunk, itteniekről. Azt mondták, mi mindig nyavalygunk, sopánkodunk, panaszkodunk. Hát mit mondjak... igazuk volt. Diktátorozunk, fojtogatva érezzük magunkat a médiatörvény miatt, amit sokan el sem olvastunk, kiabáljuk, hogy megloptak bennünket a magánnyugi pénztárak miatt, de lehet, hogy nem is lesz majd nyugdíjunk, stb. Történelmünk nagy tragédiái is mindig a meg nem egyezés miatt következtek be. Nagyon sokan szeretnek a zavarosban halászni. Alulról jövő szerveződés, meg széles társadalmi konszenzuson alapuló kormányzás, ami nálunk sose ment, az kell ide.! Értsék már meg, hogy ami most van, az törvényszerű. Az elmúlt években olyan mértékű országrombolás ment minden vonatkozásban, annyira szabad volt minden, és annyira szétesett minden, hogy szükségszerű a radikalizálódás. A gyurcsányi dilettantizmust, hazudozást szolgai módon tűrte a nép évekig, most meg pár hónap után protestálunk? Nyugodjanak meg, a médiatörvény módosulni fog, de az sem lesz elég! Jön majd, a különadó, a magánnyugi stb. Semmi sem jó, mert nemzeti érdekeket képviselő kormányunk van, és ez manapság nem sikk. És különben is tűnjünk már el a fenébe országostól, mindenestől! Ez itt a lényeg, hogy nem vagyunk itt jó helyen!
Több türelemre, megértésre lenne most szükség, ami persze nehéz, de szerintem most, a nemzeti összefogás és nem a széthúzás politikájának van itt az ideje. Mert ideje van mindennek, mint tudjuk. Remélem! Várjuk ki a végét, minden le fog tisztulni, s aztán dönthetünk.