Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirjam123

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. Christian Troy, Stewie Griffin, Kyle Broflovski, Steve McGarrett, Mick St. John, Chalky White, Cho ügynök - mind kiemelkedő karakterek, akikben azonban csak egyvalami közös. A magyar hangjuk. Legyenek a karakterek sármosak vagy éppen kemények, macsók vagy misztikusak, pelenkás…..
mirjam123 2019.11.18 12:46:39
@merlinicus: nos köszi, hogy válaszoltál.
A válaszszöveged semmiben sem tér el a cikkben lévő véleményedtől, szövegedtől. Ugyanazt mondtad vissza.
Nem tudom, hogy milyen alapon hasonlítod a 90'-es évek mércéjéhez, mert el sem tudom képzelni, hogy mi benne a 90'-es évek. Bizonyára a szuper shevik, és a szuper számítógépek! :D

Az, hogy a felvállalt értékeket senki nem vizsgálta, igaz, mert ha vizsgáltad volna, akkor nem írtál volna olyasmit, hogy habkönnyű, és stb. stb.

De elmondom én neked. A felvállalt értékek, a haza szeretete, azon katonák megbecsülése, akik a II. Világháborúban harcoltak, vagy éppen Afganisztánban!
Amerika minden előtt! Ezt vállalja fel a sorozat. Nekem tetszik, nagyra becsülöm ezt!
Ja és még azon katonák megbecsülése, akik még ma is vállalják, hogy férfiak, nem pedig befont hajú álférfiak.
Hogy a karakterek nem változtak?! Mégis hová kellett volna nekik változniuk? Egy haditengerész, és egy rendőrnyomozó bújjon ki a bőréből, és legyen valami anyámasszonykatonája?!
Amúgy én nem is vitatkozni akartam az értékekről, csak leírni, hogy ez benne van a sorozatban.
Kár, hogy sokan nem veszik, vagy nem akarják észrevenni.
A Nivea globális marketingügynöksége "hátat fordít ügyfelének, miután a Nivea egyik képviselője - telefonon - elutasított egy megjelentésre szánt kreatív anyagot, amelyen két férfikéz fogta volna egymást. A márka illetékese állítólag úgy fogalmazott: "We dont' do gay at Nivea", amit a címben…..
mirjam123 2019.07.01 19:14:15
@Éhesló: De jól megfogalmaztad! Csak nem tudom, hogy mi az a woke kapitalizmus.
A hadtörténelem egyik legváratlanabb győzelmét aratta Izrael az 1967. június 5-én kezdődött hatnapos háborúban, de ez a siker még a zsidó állam vezetőit is meglepte. Öt arab hadsereg készült arra, hogy a tengerbe szorítsa Izraelt, ráadásul mögöttük állt a kor egyik szuperhatalma, a Szovjetunió is. A…..
mirjam123 2017.06.05 13:31:11
@Komodoi23: Térjél meg, és akkor megérted a Bibliában írtakat. Ameddig ez nem történik meg, addig butaságokat írsz.
Trump választási győzelme óta jelentős nemzetközi kockázati tényezőt jelent, hiszen mindenféle diplomáciai, külpolitikai felkészültség nélkül vette kezébe az USA irányítását. Kampányában még a Putyinnal való barátságát és az Oroszországgal való békés egymás mellett élés szükségszerűségét hirdette,…..
Több mint egy percen keresztül erős kürtzengéshez hasonló hang hallatszott Jeruzsálem nyugati negyedében. A hangjelenséget a felvételek alapján látványos felhőgyűrű kísérte. (Frissítés: A felvételt eredeti publikálója eltávolította az oldaláról, így a hitelessége kétséges.) Felhőgyűrűkről blogunkon…..
A pünkösdi-karizmatikus mozgalom az elmúlt 100 év leggyorsabban növekvő keresztény mozgalma lett, köszönhetően nem kis mértékben annak, hogy az istentiszteleteken közel 2000 év után újra gyakoriak lettek a Szentlélek csodái. A 20. század egyik legnevesebb pünkösdi gyógyító-evangélistája William…..
Az Izraellel szemben leggyakrabban megfogalmazott vád ma a palesztin területek „megszállása” és az „illegális telepek építése”. A Ciszjordániában, az ősi Júdea és Szamária területén alapított települések illegális, gyarmatosító jelenségként történő leírása figyelmen kívül hagyja a probléma valódi…..
Nadia Bolz-Weber, a tetovált prédikátor (korábban valláskárosult, humorista és alkoholista), a Washingon Post szerint a liberális kereszténység új, erőteljes képviselője. Hitelessége és elképesztő népszerűsége miatt azonban konzervatív körök elismerését is birtokolja. Denveri gyülekezetébe drogosok,…..
mirjam123 2016.01.04 13:23:45
@sefatias: Azért mert például a feltámadás, nem egy kusza és zavaros dolog. Nem is értem, hogy hogyan gondolja ezt?! Azonkívül, hogy befogad meleg, és leszbikus stb. embereket, vajon azt is prédikálja nekik, amit Jézus Krisztus mondott a parázna asszonynak? "Menj el és ne vétkezz többet".
Mondjuk erről nem szól az írásod. Egyébként meg Amerikában mindig van valami amivel fel lehet rázni az amerikai embereket. Ők már túlságosan is hozzászokták ehhez is, no meg ahhoz is, amikor egy keresztény vezetőről kiderül, hogy homokos, holott évekig "küzdött" a homokosok ellen.
Teljes holdfogyatkozás + szuperhold = vérhold. A hétfő hajnali természeti jelenségről megírtuk már, miért ritka és rendkívüli esemény. A mostani vérholdnak azonban van egy, a csillagászaton túlmutató érdekessége is, nevezetesen, hogy egy olyan négy holdfogyatkozásból álló…..
Második részéhez érkezett az utcazenészeket bemutató interjúsorozat. Ezúttal egy végzettségét tekintve is profi muzsikust ismerhettek meg, aki bár kényszerből választotta ezt a megélhetési formát, ennek ellenére missziós szerepet is tulajdonít magának: igyekszik a…..
  Haya Shahar 46 évig meddőként élt házasságban a most 67 éves férjével. Május közepén azonban a 65 éves izraeli nő egészséges kisfiúnak adott életet . Ezzel ő lett a legidősebb kismama Izraelben – nem sokkal lemaradva a világrekorder a spanyol Maria del Carmen Bousada de…..
Az elmúlt időszakban sorra jelentek meg a youtube-on a világ legkülönbözőbb pontjairól olyan néhány perces felvételek, amelyek általában „ugyanarra a sémára készültek”. Egy kürtöléshez hasonló erős hang hallható, a „fültanú” felkapja a telefonját, kinyitja az…..
Kisfiam, nem értem anyádat.  Mit kerestetek a Mekiben tegnap? Miért egy gyorsétteremben? Jó az neked, édes kisfiam, ha téged szoptatós babaként a Mekibe hurcibálnak? Aztán téged használnak "orbántakaroggy"-tábla helyett? Mit csinálsz ott? Csak nem sült krumplit eszel, vagy anyád…..
"Egy prófécia sem emberektől, hanem a Szent Szellemtől származik, és Isten irányítása szerint mondják el emberek." (2Péter 1:21., GW ford.) A Biblia mindig is a legolvasottabb, a legnagyobb példányszámban vásárolt és a legtöbb nyelvre lefordított könyv volt a történelem…..
Nem elég, hogy a sót káliummal "fertőzik" (persze ez nem igaz, a valóság kevésbé krimiszerű), újabban arról olvasni, hogy a sóban - az EU utasítására - méreg, valamiféle cianid (!) található: Számomra is csak pár hónapja derült ki mi a helyzet Magyarországon a sóval…..
comment:com Trailert kapott Fábry 2012.01.23 11:03:26
Február 2-től látható Fábry Sándor új műsora a köztévén, és ha eddig lett volna kétségünk afelől, mire számíthatunk, akkor most itt egy trailer, hogy tisztában legyünk a dolgokkal.  ..