Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lehomme

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lafemme alaposan elhúzott a blogírással és most már erős a nyomás, hogy én is írjak egy postot, amit már régen megígértem.Le merem fogadni, hogy a pasik többsége úgy gondolja, hogy ő nem tud táncolni.Legalábbis én így gondoltam. Ez szerintem azért lehet, mert sokkal jobban…..
Gondolatok Egy esküvőhöz kell egy jó fotós, ez nem kérdés. De milyen fotós, mit fotózzon? Az esküvő jó esetben egyszeri alkalom. Például nagyimről sem készült sok kép élete során, de nagy alakú, táblás esküvői képe neki is van, erre még volt igényük falun, pedig ők…..
Több bejegyzés átolvasása után a legjobb magyarázatot és leírást itt találtam: https://ugyintezes.magyarorszag.hu/ugyek/410000/420000/Hazassag20091202.html#paragr1Innen szemezem ennek bejegyzésnek a lényegét.A házassági szerződés célja: semmi több, mint pontosítás.…..
A házassági szerződésről főleg amcsi filmekben van szó, amikor egy vagyonosabb valaki óvni akarja a vagyonát a másik féltől és itt aztán van konfliktus helyzet rendesen.Mi van ha ügyvédet kérdezel meg arról, hogy kell-e ilyen szerződést kötni ? Ha ügyvédet kérdezel meg…..
Javítás :  Korábban írtuk, hogy mennyibe kerül az anyakönyvvezető Miskolcon : 6,000 hivatalban, 15,000 adott helyszínen történő elkövetésért, plusz illeték bélyeg 2200.   A házasságkötés maga azonban ingyenes, csak ha szeretnénk vendégeket az aláírások…..
Rákattantam pár könyvre amely a házasságról szól.Találtam egy két érdekes tesztet, amely arról szól, hogy vajon mennyire ismered a partneredet. A következő kérdéseknél számold meg, hogy hány válaszod igaz hány hamis. A kérdések :1. Meg tudom nevezni a párom legjobb…..
Lezajlott az Esküvő kiállítás, utólag értékelve azt gondolom, hogy érdemes volt több kanyarral kiszállítmányozni a fél üzletet, átszervezni a kollégák beosztását.A kiállításon megismertek közül többen is jártak már az üzletben, remélhetőleg onnan is elégedetten…..
Mert a föld egyhatodán annyi minden történik. Ez a mottója az egyik híres blognak amely Oroszország napi életéről mutat be képeket. Én kiszűrtem egy pár bejegyzést amely esküvőkről szólt. Ihletet lehet meríteni innen, ha nem akarunk átlagosak…..
Nos egyáltalán nem bonyolult megszervezni egy esküvőt, igazából ez is csak pénzkérdés.  Van pár dolog ami opcionális és el kell dönteni, hogy van-e rá keret, de a dolog nagy része adott. Időpont kiválasztása  Helyszín  Meghívottak…..
 Voltunk ma esküvői ruhát nézni a nővéremnek. Reggel 7kor keltünk, 8kor indultunk Fehérvárra egy esküvői ruhaszalonba, ott felpróbált vagy 8 ruhát biztosan, szépek voltak, szó se róla, de méregdrága a kölcsönzés is... Igazából csak azért mentünk, hogy lássuk milyn a…..
Olvasok pár könyvet házasság témában. Szeretnék itt megosztani pár gondolatot, amelyet érdekesnek találtam ezekből:A legboldogabb házasságok egyben erős barátságok is. Egy kapcsolaton még akkor is van mit javítani, ha jól működik. A sikeres házasság ismérve: hogy a…..
Tegnap január 29-én volt Esküvő Kiállítás a Miskolci Egyetemen. Egész pontosan a kantin épületében, ahol a szakesteket is szokták tartani. A helyi hírszájton van egy képsorozat a rendezvényről:http://www.boon.hu/miskolc/eskuvoi-kiallitas-miskolcon/news-20110129-05565723A saját…..
Sokat gondolkodtunk ezen a kérdésen.Háromféle esküvő került szóba:- Kicsi - Mi ketten meg a tanúk. 4 fő csak. Így hiperolcsó, esetleg vadromantikus?- Közepes - Mi ketten plusz a család. Kb. 40 fő. Olcsó. A két család legalább találkozik.- Nagy. Mi + Család + Barátok. Nekünk ez…..
Polgári esküvő az kell, az az alap, ugye. Az egyházi az manapság opcionális, de arról később.  Féltünk attól, hogy ez egy hosszú bürokratikus folyamat lesz, de meglepően gyorsan ment az ügyintézés. Kértünk időpontot telefonon, izé, lafemme kért időpontot, január…..