Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ödön007

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes képeket kaptunk barátunktól; nem gondoltuk volna, hogy a termoplaszt, vagyis a hőre lágyuló műanyagból készülő külső héjak ennyire nem bírják a meleget. A lidlis márkaként ismert B-Square bukó hamar feladta: a nyári napon maradt az autóba zárva – nagyjából hetven…..
B-oldal Scooter koncert Sarkadon 2012.06.27 07:10:00
Édes istenem, előkerült egy videó 1995-ből, mely a Scooter együttes sarkadi (!) látogatását örökíti meg. Német óra után a kék busz elé kisereglő nebulók, óriási germán zászló a teremben, fantasztikus beszédet mondó polgármester úr. Nagyon nehéz szavakat találni, így…..
Ödön007 2012.06.27 07:56:31
Viszonylag csekély azoknak a köre, akik (a) egyetemet végzett, huszon-harminc-negyvenéves emberek és (b) ott is voltak. Egy barátom véleménye olvasható alább, amivel én is rengeteg ponton egyetértek, különösen a végével. Ez a véleményblogom, és ezt a véleményt többre…..
Ödön007 2011.01.27 19:52:42
@Horváth Oszkár: Semmi nem igaz a rendőrtanonc sztoriból.

Ott voltam sajnos, a mentősök után értem ki nem sokkal és ott voltam egészen reggelig 06-ig. Ha bármire kíváncsi vagy az ügyben szívesen mesélek.
Ödön007 2011.01.28 14:59:21
@Horváth Oszkár: Annyit még a pletykákról (nevezzük így), hogy ezeket sem feltétlenül a rosszindulat szüli. Legelőször, mikor odaértünk arról beszéltek, hogy egy lány kiesett valahonnan, meghalt és utána a tülekedő tömeg agyonnyomott (nem eltaposott!!) még két lányt. Aztán azt mondták, hogy valakit megkéseltek, ezért indult el a tömeg. Minél több idő telt el aztán, annál pontosabbak voltak az információk is, de ettől függetlenül a korábban felmerült "pletykák" a tragédiával kapcsolatban ugyanúgy éltek, aki nem tudott mást, csak azt, ő azt adta tovább. Ilyen egyszerű.
Egy ilyen, vagy hasonló helyszínen (részt vettem már éppen elégben) semmit nem lehet készpénznek venni, mindaddig, amíg ki nem kristályosodik, hogy valójában mi történt, de mindvégig fenntartással kell kezelni a hallottakat. EZÉRT van az, hogy sokszor csak "későn" áll ki egy sajtós a média elé, mert mindenkinek az az érdeke, hogy alapos, ellenőrzött info menjen ki. Mit ne mondjak a WB-nál nem kevés ideig azt sem tudtuk kik az áldozatok, mivel kettejüknél sem irat, sem telefon, sem ruhatárjegy, semmi nem volt. Még egy ismerős, vagy barát sem, mivel akik kihúzták őket nem ismerték.

Szurkálásra visszatérve, tényleg volt egy kölyök, aki vágott sebet látott, de éppen ő volt az, aki olyan stresszben volt, hogy a saját társait nem ismerte meg, mert teljesen érthető okból bepánikolt. Mikor letisztul nem volt benne biztos, de emlékeiben így maradt meg. Egyértelmű, hogy egyikükön sem volt vágás, voltak külsérelmi nyomok, mivel a korlát is és a lépcső sarka/pereme is elég éles volt ahhoz, hogy nyomot hagyjon, hiszen sajnos nagyjából 10-12 percig nem kaptak levegőt a lányok, ergo legalább ennyi ideig akkora súly nehezedett rájuk, hogy a tüdejükbe nem tudott levegő jutni.