Regisztráció Blogot indítok
Adatok
birssSs

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
élet a házasság után Vérvétel 2010.11.16 22:39:00
Szűrővizsgálatra mentem, vérvétel kellett hozzá. A szűrőállomáson férfi orvos vette le a vért. Lehet persze, hogy nem is orvos volt, jutott most eszembe, végül is nem mutatkozott be. Csak valahogy fura lett volna azt gondolnom, hogy férfi ápoló. Mindenesetre enyhe rémület futott…..
birssSs 2011.02.28 19:16:56
@Selkt-Sa: @Ms Sör:
ja, már értem a kifogásotokat.
a posztoló átírta a cikkét, a nagyon szexista részét, ami zavart azt kitörölte.
birssSs 2011.03.01 15:07:42
azért neveztem szexistának, mert azt írta, hogy azért volt, olyan, mert férfi, "ehhez férfi kellett".
a posztoló maga is rájött, hogy az az állítása szexista volt, emiatt ki is törölte, meg az egész más lett. ahogy átírta, arra már nem írtam volna azt , hogy szexista.

""amúgy szerintem amiatt gondolhatta még, hogy drogos vagy, mert lehet, hogy drogosokkal foglalkozik, és náluk tapasztalt hasonlót."
a posztoló egy rutin vérvételre ment. akkor ha én most egy rutin vérvételre megyek, akkor biztos drogos, aids-es kurva vagyok, ha az ápoló korábban drogos, aids-es, kurvákkal foglalkozott? na ez konkrétan előítélet."

ezzel arra utaltam, hogy aki valamivel foglalkozik, az általában hamarabb gondol olyasmire, amivel a munkája során találkozik.
a legtöbb drogos nem kurva, ez a saját gondolatod, ami valószínű abból is fakadhat, mert megerőszakoltakkal, illetve prostituáltakkal is foglalkozol (ha máshogy nem blogban). és látod, pont te is a saját munkád alapján gondolkozol.

és még egyszer mondom, lehet, hogy az is szexista, aki a vért vette, de a posztoló is, mert olyat állított, hogy a vért vevő a neme miatt volt gáz.

az én szememben mindenki szexista, aki valakit amiatt néz le valakit, mert valamilyen a neme.
és egy bántalmazással foglalkozó szakember is lehet szexista.

nem a tények kimondása miatt gondolom róla, hogy szexista, hanem amiatt, mert azt írta, hogy "ehhez férfi kellett", ilyet olyan ember nem ír, aki nem szexista.

és azt is még egyszer mondom, hogy a posztoló azóta, hogy írtam róla, azt, hogy szexista, átírta a posztját. innen is lehet tudni, hogy ő maga, pontosan tudta, hogy mi volt a szexista az írásában.