Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyo1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pompás légitársaságunk utasbarát megoldása: a Velencéből érkező keddi járatot törlik, az utasok vagy vesznek jegyet másnap reggelre a Malév-járatra, vagy megvárják a szombati Wizz Airt, esetleg az éjjal átjutnak Milánóba vagy Rómába és onnan próbálnak hazajutni. Ráfaragott…..
Ez az igazi modern tömegdemokrácia! Isten szolgái pont olyan szopatási alanyok, mint egy egyszerű, ateista Naiv Ügyfél. A francia forradalom vívmányait nagy kedvencünk, a Wizz Air ültette át a gyakorlatba Rómában. Nem, nem akasztgattak plébánosokat, hanem egyszerűen ott hagytak hét…..
A héten két otpbankkártyás ügyfél is befutott panaszával, úgyhogy ömlesztünk. Az első levélíró Róbert nem érti, miért tűnik el mindig a kipostázott új kártyája, ráadásul még csak nem is a logisztikai központban, hanem az OTP bankfiókjában. Már a harmadikat várja.…..
nagyo1 2007.08.29 17:49:50
hehehe a jo oreg OTP...

Anno nekem is veluk volt szamlam, de tortent az a fordulat mikor kulfoldre koltoztem. Ekkor bementem es kozoltem, hogy 1 evre kulfoldre koltozok, es szeretnem ha edesanyam tudna intezkedni a szamlaval kapcsolatosan. Mondtak semmi baj, ennek semmi akadalya nincs csak egy kozjegyzoi meghatalmazas (akkor, ezelott 5 evvel az volt 10000 Ft). No megkotottuk, mert akkor nem gondoltam arra h kinnt fogok ragadni.

Es telt az ido egy evbol masfel lett, majd egy ropke 10 honapos szunet utan vegleg kulfoldre koltoztem. Anno meg nehez volt itt kinnt is szamlat nyitni igy megtartottam az OTP-t. Kicseleztem oket ekkor mar hiszen anyukamat is szamlatulajdonokskent tuntettem fel, igy nem kellett kozjegyzoi ujra. En szemely szerint nem hasznaltam a szamlamat de az OTP igen, penz ra nem ment, de annal tobb jott le rola. Kezelesi koltseg, eves szamladij, kartya dij, domornyomamsos kartyadij.... Egy ido utan kezdett lenyegesen fogyni a penz es kozben kulfoldon is lett szamlam. Mit ad isten itt semmiert nem kell fizetnem. Nincs kezelesi koltseg, eves szamladij, kartya dij, domornyomamsos kartyadij....

Ekkor dontottem ugy hogy megszuntetem a szamlat otthon es megkertem Anyukamat, hogy szuntesse meg (ez talan 2005ben volt). Bement es kozoltek, hogy szamlamegszuntetesi dij 3000 Ft, mivel dombornyomasos a kartyam meg talan 4000FT (mar pontosan nem emlekszem), es mivel az a franya bankkartya meg kulfoldon volt meg erre is extra koltseget szamoltak fel. :((( Meg nekunk kellett volna penzt rarakni (ami persze kezelesi koltseggel jar!!! mi meglepo!!).

Vegul hazarepultem a kartyammal, hogy megoldjam a problemat. Bementem a 7 ev alatt osszegyult havi elszamolassal es egyeb levelekkel amelyeket toluk kaptam. No es persze a bankkartyaval. Ekkor kozoltek 'Szemelyit!' Atadtam. 'Lakcimkartyat!' - pffff azt nem talaltam, de mondom szemlyire ott van az utlevelem, plusz a szamlakivonatok... 'Az utlevel nem alkalmas a szemelyigazolasara!!'

Vegul edesapamnal ott volt a lakcim kartyaja es minden igazolasa es vegul sikerult meggyozni a menedzsert, hogy igen en vagyok a szamlatulaj, es szeretnem megszuntetni a szamlamat.

SIKERULT!!! de rosszneven vettek, hogy elhagytam oket!!!