Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Bornholm_

9 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Clone Wars Blog Konferencia 2011.02.17 16:10:00
A blog perpillanat kissé áll, és az utóbbi időben is ez volt a helyzet. Kisebb-nagyobb fellendülésektől eltekintve az utóbbi néhány hónapban a blog akadozva létezett csak. MOST azonban reméljük, hogy ez meg fog változni. Nekiláttam összehozni a szerkesztőket, és úgy tűnik, hogy…..
_Bornholm_ 2011.02.21 11:00:05
@Razool91: Ezt kérdezd a nagyra értékelt szerkesztőktől. A véleményem az, hogy már unják a blogot csinálni, és ezt nem merik bevallani.
@Delta Three - Eight "Boss": Szóval ffixer nem ment el?
_Bornholm_ 2011.02.21 16:15:28
@Delta Three - Eight "Boss": Na látod, ez az első, amit elhiszek: Hogy a türelmünket kéritek... Persze meg is kapjátok...
_Bornholm_ 2011.02.22 19:36:38
@SuperGalaxys: Ez az! Végre kimondta valaki úgy, hogy nem ál-jópofizott vele! Én csak hobbiból nézem az összes blogot. Egy olyan blog van, amire nem csak hobbiból megyek fel, hanem tömény hülyeségből is, és ez a sajátom.
Nem azért szólom le, hogy sértselek titeket, bár lehet, hogy úgy hangzott.
A lényeg a lényeg, nem ismétlem magamat, mert e bejegyzésen belül már többen is megtették, azért szólom le a blogot, mert szeretném, ha továbbmenne. Nem tudom, hogy miért, de szeretném...
Clone Wars Blog Itt vagyok! 2011.02.11 14:51:32
Külföldön voltam a héten (értsd: hétfő, kedd, szerda, csütörtök), ezért aztán az oldalt sem tudtam csinálni. De hogy ne csak erre az esetre "kenjek" mindent, meg kell említenem, hogy már az előtt sem voltam a TOP-on CW ügyben, és ezt bizonyítja az is, hogy sem az…..
_Bornholm_ 2011.02.11 21:35:14
@Cody1991: Mert helyett véletlenül nem "mint" -et akartál írni? Egy hat napja kezdődő blogot nem is látogathatnak sokan, bár a kommentek hiányoznak, de a látogatottságra nem panaszkodhatom. És azért egy másfél-két éve menő/megyegető blog, és az én esetem más lenne. EZ tényleg az ő problémája, főleg, ha egy olyan időhöz kötött dolgot elemezget, mint egy sorozat, és nem úgy, mint én, filmeket ételeket, italokat, és hasonlóakat.
_Bornholm_ 2011.02.12 13:48:37
@SuperGalaxys: Bár kétségtelenül eltúlozta egy kicsit, neked nehéz elismerni az igazságot?
_Bornholm_ 2011.02.12 18:49:11
@SuperGalaxys: Amit mondtál, az megtörtént. Van egy blogom, hobbiból csinálom, valaki leszólta akkor, mikor nem volt időm. Nem tudtál újat mondani.
Én pozitívan álltam hozzá a dolgokhoz. Belehúztam.
Rendezte: Tom McGrath (2010)Hossz: 1 óra 26 perc Nos, a film: Véleményem szerint egy nagyon jó filmet láthattunk megcsillanni. A modern animáció miatt még az élő színészeknél is jobban megcsinálták. Hála a rendezőnek, és mindenkinek, hogy megcsinálták e filmet. Kezdjük a…..
  Ide is elérkeztünk! Mivel a "fontosabb" dolgokról már beszéltem, belevágok az első filmértékelésbe. Egyenlőre legyen titok, hogy melyik film lesz az. Na igen. Szóval még ma megírom az első filmértékelésemet, százalékban. Utána valószínűleg még írok…..
Minden Fajta Blog A rotációs kapa 2011.02.07 21:21:30
  Hát igen! Mivel senki sem írt még róla, és úgy érzem, hogy ez igazságtalan e remek szerkezettel szemben, ezért elhatároztam, hogy írok róla! A rotációs kapa a nevéből eredően a rotációs funkciójáról kapta nevét. Szóval gyakorlatilag egy sima kapa, rotációs…..
Sziasztok ! Hoztam pár infót és képet a fantáziás részekről . Gondolom mindenki emlékszik a trailerre . Na itt is vannak a részek ismertetői15. Overlods 2011.01.29.Obi Wan , Anakin és Ahsoka a Mortis bolygón landolnak , ahol Anakin többet megtud a jövőjéről , egy Erőt használó…..
_Bornholm_ 2011.02.06 19:54:05
@argu fisto: Meg tudnád adni a pontos címet, hogy honnan vannak a képek? Jól jönnének a blogomra, hogy értékeljem a Clone Wars teljesítményét...
Úgytűnik, hogy a nagy misztikumnak még nincs vége, hiszen nem mással találkozhatunk majd a következő részben, mint Qui-Gonn Jin-nel... legalább is csak a szellemével. Jó kérdés persze, hogy mégis hogyan találkozhat Obi-Wan a mesterével, amikor a Sithek Bosszújában Yoda az, aki…..
_Bornholm_ 2011.02.02 10:10:17
@Wilde: Sajnos a régebbi kommentelők, mint én Zomb!boy, Katona Guy, és még hasonlóak már nem nagyon nézzük a blogot.
EZÉRT nem megy rendesen a blog :D
Minden Fajta Blog A Sör 2011.01.27 19:31:36
  A sör egy, ma igencsak elterjedt, alkoholos ital. Az íze meglehetősen jó, alkoholtartalma sem vészes, legalábbis egy felnőttnek. A sör, mint a sajt, szintén fontos kiegészítő. Míg az ókorban leginkább bort ittak, addig a középkorban vegyesen, a legújabb korban…..
Minden Fajta Blog Az első kérés 2011.01.27 19:10:55
  A látogatottság a tetőfokon van, bár ez nem nagy kunszt. Megkaptam az első kérésemet egy barkó nevű, saját bloggal rendelkező egyéntől. Nos hát, a sör lesz a témája következő bejegyzésemnek... De előkerült egy fontos kérdés: Ha nem írtok túl sokan, akkor…..
  Ide kérném az ötleteiteket, hogy miket értékeljek. Ha van valami, amiről szeretnél hallani egy jó kis kritikát, esetleg egy speciális véleménynyilvánítást, akkor nyugodtan és bátran írd be ide, én pedig értékelem. Szóval e-mail címeket elő, regisztrálj, és…..
_Bornholm_ 2011.01.27 19:00:10
@barkó: Rendben. Megírom.
_Bornholm_ 2011.01.27 19:07:15
@barkó: Rendben, elmondom:
Először anyagot gyűjtök, és átgondolom, hogy mit is akarok csinálni.
Utána fogom, és összeegyeztetem az anyagokat, és vázlatot készítek.
Utána elkezdem írni, esetleg képeket tűzdelek bele.
Lassan kialakul, de még ha nem az igazi, akkor még többet igazítok rajta.
És ezután kész a dokumentum, amit beírok a bejegyzésbe...
Vagy egyszerűen csak rizsázom, mert abban is jó vagyok.
Minden Fajta Blog A Sajt 2011.01.27 18:44:20
  A sajt, az emberiség legnagyobb találmánya. Kezdetleges formában szinte minden korban megtalálható, illetve a középkortól rohamosan fejlődve már mindenhol sok fajtája létezik, és az egyik legfontosabb étel, vagy ételkiegészítő. Személy szerint az egyik kedvenc…..
  Rell Kyle sietett a főparancsnok irodájába. Kinézett az egyik ablakon, és látta a Polis Massa nevű aszteroida terméketlen felületét. Elszomorító látvány volt. Mindenfelé kráterek, barna sziklatalaj. Néhány helyi génsebész, és orvos mellett haladt el, akiket…..
Minden Fajta Blog Témáim 2011.01.27 17:33:36
  Témáim tárháza azonban kifogyasztható. Amikről hajlandó vagyok írni:- Ételek, italok- Járművek (kocsik, és motorok csak ha én is elfogadhatónak találom)- Történelmi korok- Háborúk- Filmek, számítógépes játékok- És amúgy még sok minden...
  Hogy miért kezdtem e blogot? Mert rohadtul untam, hogy nem fűzhetem meglehetősen kritikus véleményemet mindenhez. Tehát ma, ebben a percben elkezdem ezt a munkát, és mindent, amit érdemesnek találok arra, hogy felkerüljön a blogra, leírok. Nem a látogatók kommentjei,…..