Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LuxCsab

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három napig olvasgattam a bloggerek véleményét, mit szólnak a Hír TV állításához. Elfogadják-e a Fidesz-közeli televízió "bizonyítékait" a Gyurcsány-féle szakdolgozatról? Látom, hogy sokan készen vannak az ítélettel, ezért én csak néhány kérdést vetnék…..
Képzeljük el egy pillanatra azt a kívánatos állapotot, hogy Magyarországnak nincs egy fillér államadóssága sem. A költségvetésbe befolynak az adóbevételek, és az állam pontosan ugyanakkora nagyságú pénzeket költ el. Nincs költségvetési hiány, és nincsenek kamatkiadások…..
Tetőfokára hágott az elmúlt hónapokban a határon túli bevásárlási láz Szlovákiában. Leginkább Magyarországon éri meg bevásárolni, durvább esetben féláron, de átlagosan harminc százalékkal kedvezőbben. Hogy mit? Mindegy, mivel szinte bármit olcsóbban megvehetsz a…..
Rájöttem! Kommentelők 2011.07.20 10:38:00
Az internet egyik legfőbb vívmánya az úgynevezett webkettő kialakulása. Régen, ha nem értettünk egyet egy újságcikkel, olvasói levelet kellett írni, vagy betelefonálni a szerkesztőségbe, ahol a titkárnő persze letagadta a "bátor" cikkírót. Ma pillanatok…..
Tarlós István nemsokkal azután, hogy felszámolta a gigadugót okozó budaörsi buszsávot, újabb ötlettel állt elő: a legalább két utast (tehát három embert) szállító autósok hadd használják a megmaradt buszsávokat, a főpolgármester ezzel az intézkedéssel csökkentené a…..
Tisztelt blog!   Arról szeretnék érdeklődni a kedves olvasóktól, hogy a hálapénz vajon valóban a beteg háláját hivatott kifejezni és opcionálisan adható, vagy esetleg olyan dolog, ami mára már elvárás az orvosok részéről? Én magam eddig úgy gondoltam, hogy az első…..
LuxCsab 2011.06.03 09:53:48
@az_igazi_trebitsch: Ez egyszerüen undorító. Nincs rendbe az orvosok fizetése, de függetlenül a mütéttöl, 20e Ft-nál többet mindegy milyen mütétröl van szó nem lehet kérni. A gerincmütét sem akkora mutatvány, csak természetesen mindenki be van töle tojva, elvégre ott futnak az idegek.

Egyébként mindenki alulfizetett itthon, persze az orvosnál is jogos, hogy valahogy "megoldja" az anyagiakat, de ennél még egy zsebtolvaj is jobb.
A Zugügyvéd is nap mint nap találkozik az alábbi problémával, kíváncsi, hogy a többi kolléga hogy kezeli ezt a helyzetetSzia ZugKolléga,Nem tudom, hogy a többi ügyvéd kolléga hogy van vele, de nekem k.vára elegem lett az ingatlanközvetítőkből. Bevett módszer, hogy annyira…..
LuxCsab 2011.02.03 09:36:08
@Mayday: Hi, van az a szigetelés 8 cm is. Családi házaknál más a szabályzás mint társasháznál, mert társasháznál szigorú tüzvédelmi elöírásoknak kell megfelelni. A társasháznak azonban fajlagosan nagyobb a külsö felülete, így ugyanahhoz a szigetelö hatáshoz sokkal vastagabb szigetelés tartozik. Az említett ignatlan viszont A+ energiaminösítésü, aminél csak a passzivház jobb.
LuxCsab 2011.02.03 09:37:19
@LuxCsab: mármint fajlagosan kisebb a külsö felülete...
LuxCsab 2011.02.09 15:04:41
@Zöldövezeti: Ha továbbolvastad volna a bejegyzést, léthatnád, hogy kijavítottam amit írtam, természetesen egy családi házat jobban le kell szigetelni (vastagabban) ugyanakkora hömegtartásért mint egy társasházat. Az meg egyenesen nevetséges, hogy azt hiszed, hogy a ház közös képviselete és gondnoksága, amit mi lakók és leendö lakók választunk majd pont minket fog átvágni, mindezt úgy hogy vannak felügyelö tagok. Képzeld, nem ez Mo. elsö társasháza, van már elég müködö :) Te valószínü pont az az ember vagy, akinek kell a családi ház, fünyírás, kerítésfestés, parlagfü, tetöjavítás, járdasöprögetés. Én meg az, akinek erre nincs ideje, és egy magas minöségü, tiszességes emberek, helyi vállalkozók álltal épített A+ energiaosztályú társasházba belevág...
  Az hogy egymilliárdos ingatlanok vannak Budapesten (sőt Kecskeméten) az egyáltalán nem meglepő, foglalkoztunk már néhánnyal az Urbanistán is (elég csak ezt az 5,2 milliárdos budavári lakóházat vagy ezt az 1,6 milliárdos budafoki villát említeni, hogy a 4 milliárdos Várkert…..
LuxCsab 2011.01.27 17:10:55
Ez elérhetetlen, én erre gyúrok. varhegyingatlan.hu/

itt is van tetökert, csak zöldet látok, nem betonhegyet. Drukkoljatok, h a bank adjon hitelt!
LuxCsab 2011.01.27 18:32:11
@mizie: Miért mondod? A ház áll én láttam, teljesen kész, ráadásul szakmabeli vagyok.

A garanciáért sem aggódom, a Beruházó 1991-es alapítású cég: varhegyingatlan.hu/

Persze irígykedni lehet, meg a szmogot is szagolni a lepukkant Pesten. A moszkván pedig 20 perc alatt ott vagyok kocsival. Sportosan 15, gyógyegerezve 35.