Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bunkoo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
G., aki állást keres, úgy érzi, hogy a Webturbo 69 Kft. simán le akarta húzni 3000 forintra. Ha jól értjük, G. arra gyanakszik, hogy a cég nem veszi komolyan az álláskeresést ügyfeleinek, amit a levelezésükre, illetve az elküldött regisztrációs lapra alapoz. Szó mi szó,…..
Bunkoo 2011.02.21 09:29:56
Kezd az agyamra menni a PTC, a gyermekeik erkölcse miatt aggódó amerikai szülők egyesülete és hasonszőrű bigott társaik: a Glee szereplőit kihívó pózokban ábrázoló GQ-fotók és a szintén a Glee-ből ismerős Lea Michele hasig kivágott ruhás Cosmopolitan-címlapja után most a…..
Az üzenettel egyetértünk, csak a kivitelezés, meg a körítés, az sántít. Tessék elképzelni a jelenetet, amiben Pista hazamegy, és a Valenti-napi giccseket csillogó szemmel váró csajának lelkesen újságolja, hogy a vállalti budiban megmorzsinkálta a zacskóját, és nem rákos, ja,…..
Kikerültek a tecsőre a Viasat3 Éden Hotel című reality-műsorának karakterpromói, amikből csak és kizárólag két dolog derül ki a szereplőkről: mekkora mellekkel és mennyire bordázott hasizommal rendelkeznek. A március 7-én rajtoló műsor szappanoperaszerű lesz, amit gyorsan…..
comment:com Megvan az ifjú Adama 2011.01.27 15:30:00
Egy angol színész, a Skins című tinidrámából (is) ismert Luke Pasqualino lesz a Battlestar Galactica: Blood & Chrome főszereplője, azaz ő alakítja majd az ifjú Will Adamát. Egy másik fontos szereplő, Coker sterepére is megtalálták a megfelelő színészt Ben Coton…..
Bunkoo 2011.01.27 16:42:04