Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bubruk

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szép pályát futott be a kuruc.info Lázár-remixe. A szélsőjobbos portálon tegnap 13:16-kor jelent meg a felvétel, amiből aztán a Hírszerzőn 15:01-re lett cikk. Míg a kurucos anyagban nem szerepel semmiféle információ arra vonatkozóan, mikori a Lázár Jánostól idézett…..
bubruk 2011.03.20 20:25:41
@Pszt!: Ha esetleg Sandokan jelmezt vesz a lézerjani fidesz farsangi bulin, elég lenne a szakáll-paróka, smink nem is kellene rá:)
Egyébként már az audis-lézerblokkolós buli, az utána adott "ez nekem jár" nyilatkozat, majd a rokihelyre parkolás után már vehette volna a kalapját, ha gerincesebb a fidesz.
De nem, a pártja még ki is áll mellette, ez azért kicsit gusztustalan.
Semmivel sem különbek, mint az előző banda
A tegnap nyilvánosságra került hangfelvételből kiderült, Lázár János szerint mennyit érnek a nincstelenek. Az első felháborodást félretéve kövessük a gondolatmenetet, érezzük magunkat a húspiacon, és árazzuk be a vagyonnyilatkozata alapján jómódúnak mondható Lázár…..
A hír: Bakács Tibort bolti lopáson érték. Egész pontosan elkapták, ahogy egy rúd téliszalámival próbált kisettenkedni egy hipermarketből (bocs...). A háttér: Bakács Tibor már régóta panaszkodott, hogy nem megy neki a szekér, kevés a meló, sok a fizetnivaló, szívatják,…..
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
bubruk 2011.02.07 12:34:53
@NewWay: Ha ezek a homeopaták annyire nem a pénzért csinálnák a hókuszpókuszaikat, akkor azt hirdetnék, hogy mindenki hordjon a zsebében folyami kavicsot ("a" betegségre szürkét, "b"-re gömbölyű sárgát). A placebo hatás is meglenne, ártani sem ártana, a bökkenő csak az lenne, hogy azt mindenki be ingyen beszerezné. Akkor meg vége lenne a homeopátiás lehúzós üzletágnak.
bubruk 2011.02.07 12:49:36
@AzHofi: Ezek szerint Csöves Béla kukázó hajléktalannak komoly sansza van rá, ha egy atomfizikus háza táján turkál és talál egy valami kidobott üres üveget és abból iszik az atomfizikus után, akkor a közvetlen folyadékérintkezés révén az oldott tudomány egy része belé is átkerül:)