Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jan3k

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2010-es országgyűlési választások első fordulója Magyarország, a magyar függetlenség feltámadásának nagy pillanata volt. Míg a korábbi nemzeti felkeléseink, így például a Rákóczi-szabadságharc, az 1848–49-es forradalom és szabadságharc és 1956 szükségképpen bukásra…..
Jan3k 2012.11.02 19:15:40
@TTom: Gyere le a drogról,vagy ne igyál annyit.Akkor talán lesz néhány tiszta gondolatod is.
ténytár.blog Schmitt: Doktor NO 2012.04.01 08:24:00
Nem nagyon volt olyan (z)ember péntek este Magyarországon, aki a köztársasági elnök exkluzív interjújának hírére nem fogadott volna nagy összegben arra, hogy Schmitt Pál bejelenti lemondását. Mi az államfő körüli eseményeket értékelő legutóbbi írásunkban (a tényfeltáró…..
Jan3k 2012.04.01 22:18:07
@Attilajukkaja: Ahhoz előbb el kellene végeznie a 8 általánost.
 Együtt egy új köztársaságért címmel a Magyar Szolidaritás Mozgalom tüntetett 2010. március 10-én Budapesten a Kossuth téren. Összefoglaló és az élő közvetítés rögzített felvétele.   1. rész    2. rész     Tanos Áron beszéde  …..
Jan3k 2012.03.10 16:45:13
@fülesboci: akkor istenítsd tovább viktátorkát a fityesszel, meg a maszopot vagy dk-t vagy akármelyik eddigi kormányzó pártot.Semmi közük nem volt a kormányzáshoz,csak saját zsebüket tömték, és eladták az országot bagóért, mi pedig rabszolgák vagyunk a saját hazánkban. A kihaló magyarokat mindenféle jövevénnyel pótolják, akiket eltartatnak a maradék magyarokkal, aztán majd besöprik a támogatásukat,hogy még többet lophassanak.Ember,nézz szét,járj nyitott szemmel és csodálkozz.
Épp az egyik Harry Potter film megtekintése után írom a  bejegyzést, de már most kétségeim vannak: vajon a filmben vagy az új nyugdíjtervekben van-e több varázslat.Különösen most, hogy éppen a valódi egyéni számlákat sem adják oda, amelynek ígérete egy fontos…..
Jan3k 2011.07.07 12:44:52
@Lencsés István:

Neked is narancs köd lebeg a szemed előtt.
Az Electro Word biztonsági embere megunhatta a tolvajok figyelését és inkább a műszaki cikkek közt nézelődő nők  dekoltázsát kukkolta, de bebukott. Levente most nőalázást kiált és felháborodtt levelet ír az áruház vezetőjének. Izgatottan várjuk a választ és ma inkább…..
Bálint szerette volna látni, mit vesz meg, de a Media Markt eladója nem szívesen mutatja meg a vevőinek, mit is tud a termék. Majd otthon kipróbálja, aztán ha nem tetszik, visszahozza. Már jó ideje szerettem volna beszerezni egy divx-lejátszót. Többszöri nekifutás után, végül is…..
DH-BLOG Jöttek a mélymagyarok... 2008.05.28 08:09:39
Tegnapi, "cigányok, bűnbakok" írásomról akkor egy rövid értékelőt teszek ide gyorsan.Szóval az a nagy helyzet, hogy nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy port kavar fel a dolog. 7000es látogatottság, idáig majd 500 komment magáért beszél.Induljunk az elejéről. Azt írtuk…..
Az ügyfélszolgálat szerint vis maior a sztrájk. Vis maior:előre nem látott kényszerítő körülmény, elháríthatatlan akadály, ami meggátol valamely kötelezettség elvégzésében Tehát a sztrájk nem vis maior. Tessék utánaolvasni kedves ügyfélszolgálatos:) De ez csak hab a…..
Jan3k 2008.03.12 12:52:36
"Tisztelt" sztrájkoló b...ok!
Nesztek juttatás.Legalábbis így kellene adni az összes hőzöngőnek :

Egyenlegértesítő vasutasoknak

Tisztelt Dolgozó!


Társaságunk megvizsgálta az ön által benyújtott igényeket, és

ezúton szeretnénk tájékoztatni arról, hogy követeléseit jogosnak találtuk. Ezek alapján ön a

következő juttatásban és béremelésben részesül:

-Egyszeri 250.000 Ft rendkívüli juttatás a MÁV Cargo Zrt eladásával kapcsolatosan

-15% béremelés 2008. január 1-éig visszamenőleg

Egyúttal szeretnénk arról is tájékoztatni, hogy társaságunknál az Állami Számvevőszék mai
árfolyamon számolva 1993 és 2006 között 2000 milliárd forint tőkeveszteséget állapított
meg. Mivel ön társaságunk régi és megbecsült dolgozója, így ebben az időszakban már nálunk
dolgozott. Ezért szeretnénk, ha ebből a veszteségből is olyan mértékben részesülhetne, mint a MÁV
Cargo Zrt. eladásából. Az ön által felállított arányossági mutatók figyelembe vételével szeretnénk
tájékoztatni, hogy önnek ebből adódóan a következő fizetési kötelezettsége keletkezett:

-Egyszeri 5.000.000 Ft befizetési kötelezettség a MÁV csoport felhalmozott tőkevesztesége után

Új egyenlege ennek megfelelően 4.750.000 Ft tartozást mutat, amit kérünk a mellékelt
készpénz-átutalási megbízás segítségével 2008. március 1-éig kiegyenlíteni. Társaságunk
a várható igényeknek megfelelően részletfizetési konstrukciót dolgozott ki ön számára, melynek
során a fizetéséből havi 50.000 Ft-ot levonva, a tartozás kamatmentesen törleszthető a következő
100 hónapban. Kérjük, hogy amennyiben ezzel élni kíván, azt postafordultával jelezze.

További jó munkát kívánunk!

A MÁV csoport tagjai nevében:

Kis Piroska

Pénzügyi Csoportvezető

Ui.: 2008 év végén az éves eredmények figyelembevételével ismételt egyenlegközlőt továbbítunk
önnek.

Hiába vagyunk tanulatlan rákok, még mi is tudjuk, hogy az ék is gép, no de mit mond a modern fizika az aloe vera szörpről, amit Péter a Duna Pláza béli Saturnban kapott le a telefonjával? Aki nem tudná elolvasni, az árcédulán ez szerepel: Babyliss Aloe Vera kisháztartási gép...
Csaba egy Grundig dvd-játékos miatt harcol az Auchannal, illetve olvasóink segítségét kéri az ügyben. A Homár szerint olcsó lejátszók miatt kár ennyit szenvedni, csoda hogy eddig nem esett szét magától. Ezeket direkt így gyártják, rendszeres használat esetén hamarabb szétesett…..
Érdekes felfedezést tett olvasónk, amikor hazavitte a Saturnban vásárolt vadiúj telefonját:Hétvégén vásároltam a Mammut Saturn üzletében egy mobiltelefont. Hazamentem, beletettem a SIM kártyámat. Üdvözlőüzenet fogad, miszerint: „Szia Nyuszika”. (Az üdvözlés telefon…..
Egy igazi klasszik szervizes csemegével szolgál Zoltán. Van benne zoomhibás szürkeimport fényképező, undok Sony márkaképviselet és egy frusztráltan ideoda futkározó vásárló: Már egy ideje tépelődöm azon, hogy megírjam esetemet a Sony-val. Ha időközben lezárult volna, lehet…..
A héten két otpbankkártyás ügyfél is befutott panaszával, úgyhogy ömlesztünk. Az első levélíró Róbert nem érti, miért tűnik el mindig a kipostázott új kártyája, ráadásul még csak nem is a logisztikai központban, hanem az OTP bankfiókjában. Már a harmadikat várja.…..
Jan3k 2007.08.29 16:32:49