Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KicsiVica04

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroska és Farkas Ágishúz 2012.11.05 17:55:38
Két napja csak fekszem. Semmi erőm, izzadok mint egy igásló, hőemelkedésem van, nem tudok aludni, leszakad a derekam. Tegnap a gyomrom is ki volt borulva, étvágyam sincs. Soroljam? És holnap jelenésünk van a petesejtleszívásra. Nem tudom mi lelt, szombat este kezdődött a…..
Ha már Meskebarátnőm is száttárja a karjait és nem hajtogatja azt, hogy "aznagyonjóóóókisfiam", akkor ott már komoly kérdésről lehet szó. De azért bíztat és pozitív, ahogy Farkas is, aki a hazafelé úton bepöccent (nem jellemző rá, általában maga a nyugodtság és finom…..
Olívazöld tésztaszűrő Primity 2011.12.07 22:56:00
...és akkor rólam. Réges régen, amikor még a petróleum lámpa hajtotta a seprűket, de még annak is előtte, valahogy az ősrobbanás környékén, mikor még javában rádióztam, kitaláltuk a kollégákkal, hogy rádiójátékot indítunk. A főhősöket népszerű filmek főszerepőiről…..
  A köznyelvben a kutya vacsorája a dolgok bizonytalanságának fokmérője – hát nálam nincs biztosabb, mint a macskák tápláléka, mint ahogy a Két cica konyhájától ez el is várható. Ne is tegyétek fel a kérdést, válaszolok: igen, főzök a macskáknak is. Jó,…..
Piroska és Farkas Zárszó 2011.07.18 20:36:00
Az éjszakai halovány fények is látni engedték az elhanyagolt, romos homlokzat szépségét, a máladozó domborműveket, mesteri kőerkélyeket, művészien hullámzó tetőíveket. Könyököltem a kórház negyedik emeleti ablakában, bámultam a szemközti ház felső ablakában széltáncot…..