Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polpetti

0 bejegyzést írt és 356 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jurassic World: Világuralom tovább hódít a mozikban, időközben pedig folytatódik a franchise-hoz kapcsolódó merch termékek zuhatagja, a tovább mögött könyvekről, kirakókról és sok minden másról lesz szó...
Lassan egy hónap telt el azóta, hogy mozikba került a hatodik Jurassic-film, a Jurassic World-trilógia záródarabja. A Világuralom megosztó kritikái főképp az Egyesült Államokon kívül okoztak nagy visszaesést a bevételekben, de hazájában és Magyarországon is, elég jól szerepelt negyedik hétvégéjén…..
Csütörtöktől a hazai mozikban és péntektől az amerikai mozikban is bemutatták a rajongók által oly nagyon várt Jurassic World: Világuralom c. filmet, a franchise befejező(?) darabját. Az embargók feloldását követően a filmkritikusok általánosan rossz élménye a meghatározó hír a film kapcsán, pedig,…..
10 éves lett a Király beszéde című alkotás, ami Oscar-díjat hozott a főszereplő Colin Firth-nek. A film csodás színészekkel, zenével és díszletekkel állít emléket a jelenleg is uralkodó II. Erzsébet édesapjának, VI. Györgynek. A történelmi téma ellenére a mű drámai és humoros elemeket is felmutat. A…..
Viktor, az én ikonom erősen hisz a nemzeti karakter fontosságában. A csoda sem tudja, van-e ilyen, ám ha mégis, akkor mi, magyarok nagy bajban vagyunk ezzel a járvánnyal. Nézzük meg, hogy milyen módon is szoktuk kezelni a nemzetközi helyzet fokozódásából előálló problémákat. Ott van Muhi.…..
"Az Arcanum által jegyzett szocialista Magyarország bűneseteit a korabeli sajtó szemüvegén át bemutató sorozatunk egyelőre véget ért. Ám újabb nosztalgikus témával folytatódik idén a Digitális Tudománytár cikksorozata, ami az 1945 utáni magyar filmsorozatokról szól majd, amelyeket jócskán átszőtt a…..
Megint eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Nemcsak a blogon, hanem Facebookon is aktívak voltunk, igyekeztünk sok érdekes tartalmat megosztani veletek. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. idén már ez a ötödik szériája a…..
polpetti 2019.12.31 13:11:08
Nem ismerték fel amerikai turisták II. Erzsébet brit királynőt - ezt a hírt kétszer is el kellett olvasnom, mire elhittem... Skóciai birtokán botlott néhány amerikai látogatóba a 93 éves uralkodó, aki Balmoralban szinte állandóan kendőben sétál. A kíváncsiskodók talán éppen emiatt nem ismerték fel.…..
Csak most kezd igazán értelmet nyerni a Fidesz vezérkarának savanyú ábrázata a párt által fölényesen nyert uniós választás estéjén. Az ötven százaléknál jobb teljesítményt nyújtó állampárt ugyanis itthon csatát nyert, Európában viszont háborút vesztett. Kérdés, hogy érdemes volt-e ragaszkodni a…..
Nem indítanak saját jelöltet, "civil" mögé bújnak...
polpetti 2019.06.18 05:13:16
Bebizonyosodott, hogy nincs rá szükség. Sőt: nélküle jobban megy.  ..
Előző bejegyzésünk egyik kommentelője kissé gúnyosan a következő kérdéssel kívánta kifejezni mély megvetését mondanivalónk miatt: "Miket fogsz írogatni az EU-parlamenti választások után?" Az a helyzet pajtás, hogy nincs mit írogatnunk. Mert már egy éve megírtuk a "Az Európai Néppárt? Az kizárt!"…..
polpetti 2019.05.27 20:56:28
@polpetti: Megfútni=megfúrni, bocsi.
Na. Az atomháború után vagyunk, a 36. században, az emberiség szívós munkával eljutott a kőbaltától a feudalizmusig, aminek persze az lett az eredménye, hogy kiskirályok és kiskirálynők uralták a vidéket, és annak volt a legnagyobb pöcse, aki rég elfeledett, de a XXI. századi mérnöki munkának…..
polpetti 2019.05.27 09:05:39
Sixx, köszi szépen. :)
@Cymantrene: szerintem nem volt AA, simán kimaradt minden prófécia, mert minek.
Más: rengeteg szereplőn követtek el erőszakot az írók, de az megvan, hogy Ser Joraht életben akarták hagyni, hogy Danyt elhagyva ő is a Falon kössön ki, aztán ellovagoljon Jonnal meg Tormunddal északra? Ha ez megvalósul, Jorah karaktere lett volna a legjobban kiforgatva és megerőszakolva.
polpetti 2019.05.27 15:55:32
@triplat: te szerintem valami fanfictiont olvastál. Dany nem volt terhes.
Na, ez most rendhagyó lesz. Az Indexen ma megjelent epizódkritikámat toszom be klasszikus hogyvolt helyett, de kicsit felturbózva, hogy legyen valami extra kontent is. Ha a fogadtatás pozitív, lehet róla szó, hogy bizonyos sorozatoknál a hogyvoltokat kritikával ötvöző hibridposztokká…..
polpetti 2019.05.15 13:16:18
@Zacskóstej: :D Lehet, de amennyire rémlik, ő nem tud a holtakkal mahinálni.
polpetti 2019.05.17 05:39:19
@croc: Ez elég jó lett, köszi. Hasonlóan gondolom én is és hajlok arra, hogy Jont sem szerette. Leginkább a szexszel akarta manipulálni a végén. El is mondja, mikor Jon azt mondja, élhetnek együtt tovább, mire Dany: igen, megmondtam hogyan. Jon -tőle meglepő módon- átlátta a helyzetet. Dany még próbálja manipulálni egy kis smárral, de nem megy. Begurul. Stb.
polpetti 2019.05.17 11:14:27
@Prof. William: Az utolsó évad olyan, mint a Titanic. Nem a film, hanem a hajó.
Deres   Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom…..
polpetti 2019.05.14 09:52:08
Mondtam, hogy lesz csúszás, sajnálom. Cserébe a Drót egyik legfaszább jelenetének alapmotívumát ellopva összefoglalom az eseményeket azoknak, akik nem akarnak olvasni. A rendes hogyvót utána. Petting Bravúros tracking shottal nyitunk, Samu kálváriájának ezredik stációja az első…..
polpetti 2019.05.08 15:44:09
@lilcsi manó: akkor dany lesz az éjkirálynő, cerseit jamie nyírja ki, majd utóbbi meghal brienne karjaiban.
polpetti 2019.05.08 17:23:17
@Cymantrene: :))))
polpetti 2019.05.13 09:09:43
@sixx: mit rontottam el? Nekem ott nem mutat kommenteket? Köszi! :)
Az RTL+ nevű kábeladójukra készül a Mi a vágyad, more? című műsor amiben április 1-től minden hétköznap este 21:00 órától Gáspár Győző lesz látható. A csatorna szerint kívánságok teljesítésével változtatja meg az emberek életét és kimaxolja a nézők tűrőképességét, ebből az utóbbi sanszosabb. Az…..
Bajusszal indítjuk az adást, és csak most jöttem rá, hogy a csávó durván kopaszodik, ezért az a büdös nagy félrefésült frufru a homlokán. De mondjuk, nem fáj ez, meg a mai világban már olyan hajat ültetnek be neki, amilyet akar, szóval szarni bele. Viszont a villában újabb csodás hét indult, az…..
polpetti 2018.12.06 01:37:04
Magyar idő szerint hétfő hajnalban ment le az amerikai HBO-n a Last Week Tonight with John Oliver idei utolsó adása, ami a világszerte egyre népszerűbb tekintélyelvű vezetőkkel foglalkozott. Az epizód fő szegmense végül természetesen Donald Trumpra futott ki, de a példák között ott volt Putyin és…..
Jó, nem PONT olyan, de van benne valami. A fenti kép a Knightfall című templomos lovagos sorozat második évadából van, ide érkezik Hamill, azaz Talus, a harcedzett veterán templomos lovag, aki tíz évig senyvedett a szaracén börtönökben, és most az a dolga, hogy a gyakornok/tanonc/inas/csicska…..
polpetti 2018.09.30 00:10:56
Ha az ember túl van már azon, hogy látta az Idi Aminnak öltöztetett Pákót ahogy egy PSZH-n ülve azt üvölti a Rambóra fazonírozott albánmagyar buzukistának, hogy Dzsonikám, biszexre gyúrok, sőt, azon is, hogy egy szebb napokat látott, néha egy szál faszban lantozó, hatvan pluszos zenészember egy nála…..
polpetti 2018.09.04 09:11:16
@Tetem: Szerintem ez is Összeesküvők. Talán Ricsi és Nikó "bájos" párosa. :D De a többiek kijavítanak, ha tévednék. :)
polpetti 2018.09.04 13:28:45
@Dave_bloghu: Te RTL-es vagy? Mert ez pont egy olyan szöveg volt, amit egy RTL-es bennfentestől várnék, hogy védje a mundér becsületét.
A TV2 MasterChef VIp című műsorának forgatása alatt megsérült Tilla, a műsor egyik szereplője - aki egyébként most éppen Máltán forgat egy másik műsort, ezt már műsorvezetőként, és eskü, nem írom le a műsor szót ebben a posztban többször - írja a Bors. A főzős produkcióban ugye főzni kell, ahhoz…..
polpetti 2018.09.03 16:23:14
@Kaksi Atomerőmű: Remélem, az nézhetőbb lesz, ha már megvették az eredetit! :)
@strangers in the night: Már közelíti a Vundersőn és szuperszexit... Vagy már túl is haladta? :D
A Kopaszi-gátra vitte ki a sajtót az RTL az őszi újdonságok bejelentéséhez, mármint szó szerint, vízitaxival, kettővel is menten, az egyikben Nádai Anikó, a másikban Puskás Peti fogadta az utasokat, de hálistennek nem ők kormányoztak. Ők csak műsort vezetnek majd, a Való Világ új szériáját, ami majd…..