Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jól figyeljenek, mert csak egyszer mondom el!

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Nem jó a nemzetnek egyedül 2011.06.08 06:00:00
Van néhány toposz, amihez szívesen menekül a jobboldal, amikor elbizonytalanodik: a kereszténység, a történelmi sérelmek, és a nemzeti szuverenitás. Ezekben a jelmezekben úgy érezhetik, hogy mégis igazuk van, mert aki őket támadja, az ezeket a nagyszerű és vitathatatlan értékeket…..
A múlt csütörtöki konferencián tartalmi, szervezeti és elvi kérdésekről is szó esett. A sajtóban több interpretáció is megjelent, szerintem a valósághoz legközelebb az előbb linkelt MTI-összefoglaló áll, ehhez közelebb már csak az alábbi, mert ebben én foglalom össze azt,…..
Jól figyeljenek, mert csak egyszer mondom el! 2011.02.09 09:38:42
Orbánné Vica az arab világba látogatott, megbeszélésein az arab válságot mediálta  Az utazás Terra ötlete volt. Ha még egy sajtószabadításos tüntire el kell mennie, berosál, jelezte anyjának, hogy elege van a honi klímából, impotenciából, programtalan és tét nélküli…..
Jól figyeljenek, mert csak egyszer mondom el! 2011.02.09 09:37:01
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva…..
Jól figyeljenek, mert csak egyszer mondom el! 2011.01.28 13:56:25
@szódabár: "Milyen igaz, milyen igaz. Mintha csak magam mondanám..."
Jól figyeljenek, mert csak egyszer mondom el! 2011.01.28 13:58:21
@Lumieres: Ha majd Egyiptomban is iszlám fordulat lesz, mint Iránban, akkor majd visszasírják Mubarakot.
Sok fiatal kezdi elveszíteni a hitét abban, hogy bárki, bármelyik kormány képes lehet a mainál normálisabb világot teremteni Magyarországon. Sokan emlékezhetnek még rá, hogy 2002-ben a Kossuth téren, a Testnevelési Főiskolán vagy éppen a Millenárison rendezett…..
 Bár jóval kisebb publicitást kap, mint a Magyarországot és annak új gazdaságpolitikáját megfedő bírálatok, de számos neves közgazdász, elemzőintézet és befektető szerint Európa jár rossz úton a válságkezelés módszereit tekintve. Egyesek - mint például Marco Papic, a…..
Az új magyar médiatörvény európai fogadtatásával kapcsolatban köztudott, hogy a külföld véleményét a szocialisták nemzetközi kapcsolataikat felhasználva negatívan befolyásolták. Nagyon valószínű, hogy több neves külföldi lap, mint a Times vagy a Frankfurter Allgemeine…..
Jól figyeljenek, mert csak egyszer mondom el! 2011.01.27 10:04:06
@egerészölyv: Ó igen, csak ne felejtsük el: Kóka meg a békák...
Mellesleg: 65% az 65% !