Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LacikaJrockLove

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb nagy bejelentés tartja lázban az ufó-hívő közösséget, ezúttal Boyd Bushman, a Lockheed Martin egykori főmunkatársával készült utolsó interjúja, amely augusztus 7-i halála előtt készült vele. A videóban hosszasan mesél a Lockheed Martinnál folytatott szupertitkos…..
LacikaJrockLove 2014.11.02 16:35:38
@LacikaJrockLove:
Persze érthető, hogy mindenki nem hihet az uraságnak. Magában lerendezheti, hogy hisz-e neki avagy sem.
De az egész cikket amúgy ki lehetne fordítani a visszájára, hogy visszafelé sülne el :)
Sántikáló érvecske-kezdemények olvashatóak, semmi mások.
Majd ha érdekli a blog gazdáját mire gondoltam, szívesen leírom.
LacikaJrockLove 2014.11.02 20:06:32
@Kovács Nándor:
29:40-nél szerintem rendesen látszódnak a képek, nem homályosak.
Nem a meggyőzésről beszéltem én sem, hanem izzadságszagú erőlködésről ami arra irányul, nehogy valaki elhiggye, amit az öregfiú mond.
Példa:

"Azonban hiba lenne ilyenkor csak a titulusát nézni, hiszen egy tanult, befolyásos, és hiteles ember is hihet paranormális vagy furcsa dolgokban. "

Mintha bizony nem azon lennének kiakadva sokszor, hogy húdeérdekes, hogy mindenféle tanulatlan emberrel történnek ilyen dolgok, ők látnak ilyesmit, bezzeg értelmes(?), hozzáértőbb embereket valahogy nem találnak meg... - most meg ilyen is van, ez sem jó.

"attól még, hogy titulusa van, lehet hülye'" - legalábbis a megfogalmazás ezt sugallja.

"poligráfos vizsgálaton átment. Persze tudjuk, a poligráfot elég könnyű átverni, főleg ha az ember régóta mantrázza magának a hazugságot, és hogy, egy poligráfos vizsgálat nem vizsgálat"

Világos, nem? Ha hazudott, akkor hazudott, ha nem hazudott, akkor is hazudott...Legalábbis ez kerekedik ki belőle a végére.

"Az emberek többsége sajnos beleesik abba a hibába, hogy a halálos ágyon tett, utolsó vallomást teljesen őszintének, és szavahihetőnek tartja. "

Az emberek egy része, sajnos, beleesik abba a hibába, hogy a halálos ágyon tett utolsó vallomást az ismerősök átverésének tartja, különös viccelődésnek látja... Nincs értelme annak, hogy utolsó napjait ahelyett hogy a szeretteivel töltené tartalmasan, inkább egy ilyen vallomásra fecsérli. Feltételezhető, hogy fontosabb volt számára ezt elmondania - amiből aztán hasznot sem tud húzni.

""Aztán ott van az öregség problémája: még mindig tartja magát az a közfelfogás, hogy aki öreg, az bölcs. Tényleg nem akarok senkit megbántani, de azért elég sok példát láttam ennek ellenkezőjére."

Aztán ott van az öregség problémája: még mindig tartja magát az a közfelfogás, hogy aki öreg, az szenilis. Tényleg nem akarok senkit megbántani, de azért elég sok példát láttam ennek ellenkezőjére.

"Nem rossz gondolat, de ehhez borzasztóan előre látónak kellett lenniük, és rengeteg pénzt kellett erre költeniük. Arról nem is beszélve, hogy akkor arról is gondoskodniuk kellene, hogy ha valaki ezt a tervet fecsegi el."

Ekkora horderejű kérdésben ugyan, miért lenne előrelátó egy kormány, aki nem akarja, hogy kiszivárogjanak a dolgok, de az eshetőségre felkészülve mégis kitalál valamit... .rengeteg pénzt kell rá költenie? Hát, jah, értem én, hogy emiatt hihetetlen, hiszen kormányok baromi spórolósak, és mindenféle csip-csup földönkívüli jelenlét tagadására, titkos projektek védelmére aztán nem költenének egy vasat sem... Nemhogy kitalálni egy figurát, aztán játékként árulni, amiből bevételük is lesz, esetleg kompenzálandó azt a rengeteg pénzt, amit ráköltöttek. Logikus.

"Akkor most kanyarodnék vissza a tréfa-répa teóriához. "

Az megvan, mikor valaki azzal tereli a figyelmet valamiről, hogy viccet csinál belőle??

Összességében a felsorakoztatott dolgokat a visszájára is lehetne fordítani.
LacikaJrockLove 2014.11.02 20:12:10
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hogy jön a poszthoz a gabonatábla?
Sehogy!

Egyébként nem feltétlenül vennének észre egy űrhajó belépését a Naprendszerbe, vagy hogy a Föld közelébe ér. Szondáét meg végképp nem.
Manapság is hányszor vettek már észre későn meteort/aszteroidát/lezuhanó műhold stb. ami belépett a légkörbe vagy "súrolta" a Földet. Elég sokszor, pedig rengeteg dologgal figyelik az eseményeket. Hiába vannak antennák stb. amivel szinte "hálószerűen" körbeölelik a Földet, a háló "lyukai" között átcsúszhatnak a dolgok, amiket nem észlelnek vagy túl későn veszik észre.
És elég gyermekded gondolat, hogy E.T.ék úgy jönnek ide, ahogy a szkeptikusok elvárják: kezet ráznak az elnökkel a tér közepén, ahogy a butácska amerikai filmekben jelenítik meg.
Ismerősöm, Tusják Zoltán ajánlotta figyelmembe a Szeretlek Magyarország weboldal cikkét, amiben egy 15 centiméteres, rejtélyes csontvázról írnak, amit még 2003-ban a chilei Atacama-sivatagban találtak. Innen is egyébként az Ata becenév. A furcsa fejformájú, kicsi csontváz…..
LacikaJrockLove 2014.07.30 22:02:58
@Kovács Nándor:
"Volt élményem "ufó-rabláshoz", ezt hívják úgy, hogy alvási paralízis, érdemes utánaolvasni. A leírások teljesen megegyeznek az ufó rablások leírásával, annyi különbséggel, hogy utóbbit erősen színezik és hatással van rájuk a jelenlegi kultúra."

Tény, hogy vannak olyanok, akik összekeverik az alvási paralízist az elrablás jelenségével. De már jó pár pszichológus bebizonyította, hogy ez csak beleerőltetés és bizonyos esetekben az alvási paralízis teljesen kizárható magyarázatként.
Mit kezdjünk azokkal, akiknek volt alvási paralízise de sosem láttak ufókat?
Hogy ne csak a levegőbe beszéljek, ajánlom Don Crosbie Donderit áttanulmányozni, évtizedekig volt professzor az egyetemi katedrán.
A nem egyező részeket könnyű figyelmen kívül hagyni azzal a téves érveléssel, "hogy kiszínezték".
Ilyen erővel vámpíroknak, farkasembereknek is el kellene rabolniuk az embereket, ha már a jelenlegi kultúráról beszélünk, mert ezek is a popkultúra részei mindmáig, főleg a nők körében. Ez azonban mégsem történik meg.

"A másik legfrissebb élményem pedig tegnap nem volt, 3 metró megálló kimaradt, egyszerűen csak azon kaptam magam, hogy hopp szállnom kellene. Ez is gyakori élmény, mikor írják, hogy mennek az úton autóval egyszercsak kimarad nekik pár perc, és azt óráknak érzik. "

Rossz következtetés. A metrón ülsz és bambulsz, fáradt vagy. Utána kapcsolsz, hogy le kéne szállni. Ha ez az érvelés ráfogható lenne az autó úti kimaradt idővel, akkor bizony a vezető aligha menne 10 méterrel többet, mert az első adandó alkalommal a kicsikocsi már száguldana is le az útról a vezető figyelmetlensége miatt. Bizonyos esetekben a vezető pedig az autóján kívül találja magát. Alvajárás szóba sem jöhet.

"ufók, ha minden kétséget kizárólag tudják bizonyítani"
Furcsán fogalmazva "megértem", ha valaki csak akkor hiszi el az itt létüket, ha előttük fekszik egy E.T. holttest. De az "ufók" nem akarnak bizonyos szkeptikus követeléseknek megfelelni. Én sem lennék annyira naív, hogy csak azért fedjem fel teljes nyitottsággal önmagamat, hogy mások elvárásainak megfeleljek.
E.T. nem köteles a TAJ kártyáját leadni senkinek, hogy higgyenek benne.
És ez így jó is neki, mert lehet könnyebben tud tevékenykedni.

Ettől függetlenül maga a cikk az jó és egyet értek vele.
Ha nagyon nem akarok egyoldalú lenni, akkor azt mondom, hogy az elrablás és a kimaradt idő, lehet, hogy nem földönkívüli jelenség, de biztosan nem az, amit beleakarnak magyarázni és erőltetni. Lehet hogy egy ismeretlen terület.
LacikaJrockLove 2014.07.31 04:42:37
@Hihhetetlen:
"Van egy olyan érvelés is, mi szerint az, hogy évek óta a fejlett világ lakosságának 80%-a mindenhova digitális fényképezőgéppel jár, gyakorlatilag a cipőfűzést is szelfibe szövi és kiposztolja és mégsem született még egyetlen valós, éles (nem elmosódott, nem lehetetlenül távoli stb.) kép sem, amin egyértelműen kivehető lenne egy idegen vagy az űrhajója nagyjából le is zárja a kérdést."

A kérdést nem zárná le.
Vannak nem elmosódott és tiszta felvételek, videók is hajókról. Régiek és újak is egyaránt.
Azonban ezekre nyomban rásütik, hogy CGI, animáció, holott valamelyik kiállta az idő és a számítógép próbáját.
Na már most ha pixeles a kép az a baj, ha jó minőségű az a baj.
Egyértelmű bizonyíték a felvétel már úgysem lesz mindenki számára, még ha a sok hoax között van is olyan, ami valós. Úgyhogy ezt a kérdést nem ez a "bizonyíték" fogja eldönteni. Könnyen kilábalnak alóla, hogy "jó-jó, ez a kép nem hoax,de nem integet ki belőle E.T. így nem feltétlenül földönkívüli".
Kivéve persze akkor, ha bizonyos lefoglalt képeket, (amik a nyilvánosság számára nem elérhetőek) kiadnak és bevallják, hogy igen ezen valóban ők vannak.
Voltak esetek az 50-60-as években, amikor a haditengerészet tisztjei fotókat készítettek az ufóról, és az 5 képből 4-et elvettek és bekerült a titkosított akta közé. Azóta sincs publikálva és csak az egy elérhető. Ha lufi meg ilyenek lennének rajta, akkor miért foglalták volna le a képeket?
Ha nagyon nem hiszed el, kikereshetem neked az esetet.
LacikaJrockLove 2014.07.31 21:37:36
@Hihhetetlen: *próba, miért nem küldi el amit írok?
A szemtanú Doug egy multinacionális vállalat egyik fejese, 1000 ember tartozik alá. Az eset Floridában történt, Orlandoban. 2012. január 15-dikén elindult kempingezni, hogy kipihenje a munkahelyi stresszt. Életre szóló élményben volt része. Épp az Ocala erdőben vezetett, amikor a…..
Ezt az e-mailt a fényképpel együtt egy Horváth Róbert nevű olvasótól kaptam. Elég érdekes, mindenkinek rábízom, hogy vajon igaz e vagy sem... Valami olyat láttam amire nem találok magyarázatot. A Szigetközben bicikliztem, amikor hazafele indulva az út menti bokrok között…..
LacikaJrockLove 2012.08.28 19:48:45
@LacikaJrockLove: *cáfolva, bocs.
Akár emberi kéznyomat, akár sima vaddisznóé, még mindig nem értem, hogyha ennyire nem hagy nyugodni, miért nem mutattad meg egy szakértőnek...
Saját szemeddel láttad, de mégsem tudod 100%-ra biztosítani hogy az egy kriptid nyoma.
LacikaJrockLove 2012.08.28 19:51:31
@LacikaJrockLove:
Ja és engem nem meggyőzni kell, mivel az első beszámolókat jómagam küldtem be Istvánnak, mikor még nem volt saját blogom...és azóta is gyűjtöm az infókat a lényről. A nyomról fölösleges vitatkozni, mindenki azt lát bele amit akar. Lemerném fogadni, hogy már te is láttál sokszor ilyen nyomot, mielőtt még olvastál volna a lényről, csak akkor még nem tűnt fel és nem értelmezted másként. Most megláttad, és "hoppá, ez csakis a nyűvi lehet!"
Inkább csak arra hajlok, hogy nem kell mindent bekajálni.
Hahó mindenkinek!Lehet, hogy pang a szellemtevékenység az országban? Itt is csak apró-csepró dolgok történnek. Felkapcsolódik a villany meg ilyesmi. Bár mióta levendula színűre festettük a falakat, radikálisan csökkent a paratevékenységek száma. Azelőtt simán lehetett hallani,…..