Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pet124

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokáig nem hittük, hogy utasalázásban a Wizz Air képes túlszárnyalni a Ryanairt, de legutóbb saját bőrünkön is megtapasztalhattuk, milyen az, amikor az elborult agyú poggyászmérő kisiparos mindenképp le akar húzni 45 euróval. Horrortörténetek a trehányul pakoló utasokra…..
pet124 2014.11.26 21:42:54
A fiam az említett Budport nevű cégnél dolgozott talán két hónapig. Érdekes dolgok derültek ki. A cég egy magánvállalkozás, a tulajdonos minden nap más luxus autóval érkezik a reptérre. A fluktuáció óriási, pár hét alatt supervisor lehet valaki. A feladat valóban az, hogy meg kell találni a túlméretes csomagokat, és ki kell fizettetni az értük a felszámolandó pótdíjat, de! Azt gondolom én is, hogy a szabály az szabály. Minden légitársaságnál más és más a kézipoggyász méret, tehát kár az üzletben vett "kézipoggyászként" megjelölt bőröndökre hivatkozni. A Wizzairnél ennyi és kész. Én viszonylag sokat repülök normál légitársaságokkal, és ki nem állhatom, hogy felengedik (mert senki nem ellenőrzi) az óriási bőröndöket, majd ezeknek hosszú tízpercekig keresnek helyet, mert ennyi utasnak tényleg csak a kézi poggyász férne el, majd a Te szabályos csomagodat, vagy zakódat, kabátodat össze vissza nyomorgatva találnak neki helyet. Sok gép indulása késik emiatt. Mondjátok meg mennyi legyen a szabály. A szabály plussz 1 centi, vagy 2, de akkor miért nem az a szabály? Ami a Wizzairnél is hiányzik az a következetesség. Sehol máshol nincs Budportja a Wizzairnek, csak Budapesten. A külföldi turista felszáll Londonban, senki nem ellenőrzi a csomagját, majd ugyanazzal a csomaggal nem mehet haza, csak pótdíjért. Ez biztos nem vet jó fényt ránk. Azokat a gyerekeket meg nem kell bántani akik oda vannak állítva, hogy a szabályokat betartassák. Talán lehetne szidni a Wizzairt, meg talán a Budport tulajdonosát is, aki pl. minősíthetetlenül ordított a fiammal, amikor felmondott, mert nem bírta ezt csinálni, sőt a fiam szerint kis híján megütötte. De azért az összegzés az mégis csak az, hogy a szabály az szabály, és a megengedett méret nem a megengedett plusz fél, vagy egy, vagy kettő, vagy három, vagy tíz, vagy húsz centi.
pet124 2014.11.26 22:04:47
@Dr_utcai_arcos: Most persze hülyeséget írtál. Ez akkor lenne igaz, ha a Tesco ráírná a termékre, hogy minden Másodikban egy darab szar lesz, mert a fapadosok feltételei világosan le vannak írva. Lehet mást választani.