Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BleedingGreen

18 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csapat ma hajnalban lejátszotta harmadik előszezon meccsét is, ezúttal Indianapolisban vendégeskedett a gárda. Hagyományosan a harmadik előszezon meccset szokták az alapszakasz meccsek főpróbájának tekinteni, legalábbis annyiban, hogy a kezdőcsapatok ekkor töltik a legtöbb időt a pályán. A…..
Ma hajnalban lejátszotta a csapat a második előszezon-mérkőzését az állam másik csapata, a Pittsburgh Steelers ellen. Mindkét csapatban jelentős volt a hiányzók száma. Nálunk Carson Wentz nem játszott a múltkori meccsen elszenvedett bordasérülése miatt. Rajta kívül Jordan Matthews, Mychal Kendricks…..
Eljött az előszezon meccsek ideje is, és tegnap hajnalban lejátszotta első előszezon meccsét a csapat a Tampa Bay ellen. Számos hiányzót jegyezhettünk fel, akik kisebb sérülések miatt nem játszottak, így többek között Jason Peters, Malcolm Jenkins, Mychal Kendricks, Jordan Matthews, Marcus Smith,…..
Nemsokára túl leszünk az edzőtábor második hetén, amikor már teljes felszerelésben edzettek a játékosok. Szerdától már teljes kontaktos szakaszok is voltak az edzéseken, amikor élesben megy a játék (kivéve, hogy a Qb-t nem lehet bántani). Ennek megfelelően élesedett is a küzdelem, nézzük mi történt…..
FlyEagles.hu Edzőtábori Hírek 2016.07.30 21:16:41
Július 25-én hétfőn megkezdődött az idei edzőtábor, ami biztos jele annak, hogy lassan, de közeledik a futball szezon kezdete. Továbbra is a csapat központjában, a NovaCare Complex-ben tartják az edzéseket, és nem tértek vissza a Lehigh Egyetemre, ahol Andy Reid idejében folyt az edzőtábor. Az első…..
Ez a holtszezon sem volt éppen eseménytelen a csapat háza táján, sőt a változások már az alapszakasz vége előtt elkezdődtek Chip Kelly elküldésével. Ezzel ismét új korszak kezdődött a csapatnál, vagy inkább ismét egy régi korszak kezdődött újra, hiszen a korábbi GM Howie Roseman visszanyerte…..
A harmadik előszezon meccset általában főpróbának szokták tekinteni az alapszakasz előtt, mivel ezen a meccsen szoktak legtöbbet játszani a kezdőcsapat tagjai. Azonban főleg a Green Bayt sújtó sérülések miatt ezúttal a harmadik előszezon mérkőzés sem különbözött a többitől. A Packers támadófalából…..
Ma hajnalban lejátszotta a csapat a második előszezon meccsét, ezúttal a Baltimore Ravens ellen. Ezúttal pályára lépett Sam Bradford és az elmúlt héten pihentetett DeMarco Murray is. A Kiko Alonso, Demeco Ryans, Mychal Kendricks linebacker hármas ezúttal beöltözött a meccsre, de nem léptek pályára,…..
FlyEagles.hu Draftjáték ! 2013.04.15 22:24:44
Tíz nap van még a draft kezdetéig amit hagyományosan New Yorkban a Radio City Music Hallban rendeznek meg idén is április 25 és 27 között. Idén sincs más dolgunk mint helyesen megtippelni a csapat választásait a 2013-as drafton amit a folytatás jelre kattintva tudtok…..
Soha nem lehet elég korán kezdeni a draftra való készülődést, ezért új sorozatot indítunk a 2013-as draftra érkező játékosok megismertetése érdekében. Cikkeinkben sorra vesszük a csapat várható hiányposztjait, és az adott posztra szóba jöhető játékosokat, követve az…..
    Folytatjuk NCAA ajánló sorozatunkat. Ezúttal két, eddig veretlen gárda csatáját ajánljuk figyelmetekbe a Big12 konferenciából. A West Virginia és a Texas egyetemek csapatainak találkozóján több olyan játékossal is megismerkedhetünk, akiket nemsokára már a profik között…..
Az elmúlt két forduló kapcsán állandó téma volt Michael Vick kiegyensúlyozatlan játéka és hibái. Jó játékokat követtek megmagyarázhatatlan olvasások és dobások, amelynek eredményeként irányítónk két forduló alatt 6 interceptiont dobott, ami egy fél szezonnyi termésnek is…..
Az Alabama – Arkansas mérkőzés beharangozója után további érdekesnek ígérkező mérkőzéseket ajánlunk figyelmetekbe az NCAA 3. fordulójából.Szombat18:21 Louisiana-Monroe Warhawks @ Auburn Tigers             TV: ESPN 3Az előző forduló legvaskosabb meglepetését…..
Korábbi beharangozónkban már volt szó néhány rangos mérkőzésről az induló egyetemi futball szezon kapcsán, azonban van egy olyan összecsapás, amely mellett nem mehet el szó nélkül egy philadelphiai futballt kedvelő szurkoló akkor sem, ha a résztvevő csapatok nem tartoznak az…..
Bár az NFL alapszakasza csak szeptember második hétvégéjén veszi kezdetét, de az egyetemi futballban már egy héttel korábban megkezdik a tétre menő meccseket a csapatok. Ezért, aki unja a sokszor érdektelenségbe fulladó előszezon meccseket, annak felüdülés lehet egy várhatóan…..
Howard Mudd az egyik legelismertebb támadófal-edző a futball világában. 1999 és 2005 között összesen négy olyan szezonhoz segítette Edgerrin Jamest és az Indianapolis Colts csapatát, amelyben a kiváló futójátékos 1500 futott yard felett teljesített az alapszakaszban. 2011-ben…..
Tegnap éjszaka megkezdődött csapatunk számára a 2012-es előszezon meccsek sorozata. A tavalyi pittsburghi látogatás után idén az Eagles fogadta a Pittsburgh Steelers gárdáját a Lincoln Financial Fielden. Az egész hétre rányomta bélyegét Andy Reid fiának Garett Reidnek megelőző…..
Az idei drafton aligha volt boldogabb játékos Vinny Currynél, amikor csapatunk az 59. választási joggal élve kiválasztotta őt. Most ismerkedjünk vele egy kicsit közelebbről.Vincent „Vinny” Curry 1988. június 30. napján látta meg a napvilágot az Atlanti-óceán partján fekvő…..
FlyEagles.hu Draftjáték! 2012.04.19 01:46:00
Egy hét maradt a draft kezdetéig amit április 26-28 között rendeznek meg már hagyományosan New Yorkban. Nincs más dolgotok, hogy a tovább jelre rákattintva megtegyétek tippjeiteket a csapat idei választásaira .      A tavalyi játékhoz hasonlóan idén sem lesz egyszerű…..
Az újonc játékosokat bemutató Portré sorozatunk legújabb darabjában, a sorrendben hatodikként kiválasztott Dion Lewisról olvashattok.  Dion Lewis  1990. szeptember 27-én született a New York állambeli Albany városában. Szülei Leroy és Linda Lewis. Két bátya és egy húga…..