Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zombitch

25 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hol is kezdjem? első találkozás : a the conjuring vetitése előtt kaptam meg ezt a trélert nagyban,bevallom igen étvágygerjesztően sikerült összevágni. a drámai zárókép a szokásos : minmál tipográfiával kiirt egyszavas cim,a hangulat csak akkor halt meg mikor mögöttem az arab…..
Tobb mint 2 eve nem irtam bar sokaknak fel sem tunt. hello uj olvasok!!! szoval csapjunk bele lassuk mit kell ma nezned IKSZ faktor kozben es utan, valamint a szombati blekaut-ra ivas helyett ;)   az este egy jooreg thrillerel indul a Viasat3 jovoltabol. az Invázió egy…..
Horror-Mirror 666 Park Avenue 1x06 2012.11.10 14:38:00
Rögtön egy kérdéssel kezdeném: nézi még rajtam kívül valaki ezt a sorozatot? Igen? Miért? Mert már én is lassan csak kötelességemnek érzem... A legutóbbi kiborító rész után kaptunk még egyet. Nem csodálkoznék, ha odaát páran beperelnék a csatornát a sok agyvérzés miatt.…..
mai unalomuzonek lenne 3 film, a Cool bemutatja :aki szereti az izgalmas katasztrofa filmeket,az mar ismerheti a Poseidont.Egy burzsuj hajo felborul.A maradek embernek a tuleleshez fel kell jutnia a felszinre,ugyanis a levego egyre fogy(?).Siman nezheto kis esti film,Kurt Russell es Richard Dreyfuss…..
rendhagyo szombat :) egy szamomra kedves filmmel. de kezdjuk idoszerint elobb az m1 ajanlataval : klasszikus.regeny alapjan A salemi boszorkanyok.Winona Ryder es Daniel Day-Lewis foszereplesevel.A XVII.szd vegen ebben a kis amerikai faluban a fiatal lanyok ejszakankent titkos szeanszokat…..
az alabbi ajanlo inkabb csak tajekoztato jellegu.egyik filmet sem ajanlanam szemelyszerint a figyelmetekbe,de a Film+ mindig gondoskodik vmi fele rettentrol,ugyhogy megmutatom mirol is lesz ma szo: eezz...majdnem a Grace klinika.stimmel a szineszno,a diszlet,de ez A gonosz sosem alszik.Egy…..
helyezzetek magatokat felelembe,ez itt a PARASZERDA,a Film+ bemutatja:Bibliai horrorban lehet reszetek!az este elso filmje A tiz csapas,nos aki meg nem is sejti mi is volt ez,olvasson utana.en mar eleget tanultam errol... Hilary Swank....ismeros?Loarcu felkapott szineszno... Na o egy…..
ma nem tocsogunk 100%ig a verben,sajnalom :( de van nehany IGAZI klasszikus,amit nem akartok kihagyni,illetve szivesen ujraneztek barmikor,kezdodjon a felsorolas a Film+ kinalataval:A hollo. mondjak meg tobbet? Igen,ez tenyleg az eredeti,semmi rekrealt,folytatott kaka.ez Brandon Lee…..
na kerem,szerda van,mondanom sem kell hogy PARASZERDA,de elotte megemlitek meg egy RTLklubos filmet : A Kiserlet c. filmet mar en is reg ota kineztem magamnak,szoval nezzuk meg egyutt ezt az ismeros nevekkel teli akciothrillert!Ray Liotta egy kegyetlen gyilkost alakit,akit miutan…..
  Az estet a Viasat3 inditja a Tokeletes gyilkossaggal. Ez a 90'es evek vegi thriller egy milliomosrol szol(Douglas),aki rajon hogy felesege(Paltrow) masnal(Mortensen) keresi a boldogsagot. Eloall a tokeletes gyilkossag tervevel,amivel vegleg pontot tehet a jatek vegere.Nezzuk hogy sikerul…..
nos meglepoen gazdag a mai kinalat,lesz itt klasszikus,vicces,sci-fi,horror..!kezdjuk a Film+ kinalatavalBemutatom nektek a Capaembert,akinek a tegnapi blog kimaradt volna,ez bizony a film masodik resze lesz ma,mivel a rendezo nem tudta egyszeruen egy filmbe belesuriteni ezt az…..
Jobb megijedni! - Filmajanlo PARAAA 2011.03.02 19:43:07
nincs sok idoooom,ugyhogy le lesz zavarva,bocsi.itt a lenyeg.CSEKK Film+ !!!  Capaember :))))) magaert beszel,szaladjatok gyorsan,a szorakozas garantaaaaaaaaalt!!!!      Aztan A Texasi lancfureszes meszarlas - A kezdet. hat roviden....nekem nem…..
lazafelvezetese a paraszerdanak...nagyon laza.unalom ellen mindenkepp jo lesz!a Viasat3 egy klasszikust hoz el nekunk,egyenesen '87bol Glenn Close es Michael Douglas szereplesevel.A Vegzetes vonzero egy jomodu ugyvedrol(Michael) szol,aki felesege tavolleteben kicsit osszekeveredik egy szoke…..
naah... ez itt(egy kis szunet utan) egy szolid este a Film+al,de legalabb nem nyalas,unalmas sorozatok,mint mas csatornakon.Orult vadaszattal indul az ejjel.minden no eleteben eljon az a szakasz,amikor bekpokogtat a kisordog munkahianyidejen. SZEXIPAAAR.ugyanmar...mekkora penz van ebben a…..
naah... ez itt(egy kis szunet utan) egy szolid este a Film+al,de legalabb nem nyalas,unalmas sorozatok,mint mas csatornakon.Orult vadaszattal indul az ejjel.minden no eleteben eljon az a szakasz,amikor bekpokogtat a kisordog munkahianyidejen. SZEXIPAAAR.ugyanmar...mekkora penz van ebben a…..
PARASZERDAAA a'la Film+.egy ket ha'....Biztosan emlekeztek a hires Bram Stoker Drakulajara. nos...tudtatok h volt 'neki' mumiaja is??? a nagy ...szt! Udv ujra a "van egy nevunk,hatha segit" c. plakat dizajn projektben. amugy mosthogy felraktam a kepet ide,borzaszto ahogy ossze van ez…..
gyerekek...kapjatok az arcotokhoz,de ha inyencek vagytok,nyissatok szet az ujjaitokat,mert EZT latnotok kell :) itt a PARASZERDA!!!!(Film+) es egy film miatt kulonosen izgatott vagyok...kezdjuk is el akkor :   oooooooo 'MIERT?'   miert neztem meg ezt 15…..
6 film var az otthonulokre ma este. Lesz itt sok erdekesseg,thriller,es verfurdo:Az Azonossagot(RTLklub) sokatoknak nem kell bemutatnom.En mar tobbszor is lattam,tenyleg nem rossz darab.10 idegen keveredik egy viharos ejszakan egy hotelbe,ahol hamarosan kezdetet veszi a visszaszamlalas.Sorra…..
olyan klasszikus alapmu kerult ma teritekre(Film+),hogy bepisiltek az oromtol! IGEN ez a Gyilkos capa vs. Orias polip. Kihagyhatatlan..nezzetek meg ezt a kifinomult jelenetet itt oldalt,magaert beszel! Egy neves tengerbiologus jegbefagyva talal ra a ket gigantikus alatra,akik evszazadokkal…..
az m1 meglepett a ma esti valasztasaval.najo azert annyira nem dicsernem,de legalabb egy thrillert adnak,ami ritkan fordul elo! A Fojtogato szeretet egy csaladi tragediaval kezdodik.A ferj,Richard elveszti feleseget,es ket gyermekenek anyjat egy autobalesetben.Meg szerencse h a sogornoje felajanlja…..
           Nosss...udvozollek SilentHillben!! A Film+ paraszerda alkalmabol csodas sightseeingre visz minket A halott varosban.elfogult leszek...nekem oriasi kedvenc a film...meg a moziba is muszaj volt 2x megnezni,azota meg.....huhh. Nincs…..
yo yo!Ice Cube's in da house! A hirhedt John Carpenter talan lege'go"bb rendezese kerul ma a TVbe. kedvenc csatornank,a Film+ elhozta a tipikus C kategorias sci-fi akciofilmet,a Mars szelleme-t. Feldobta ket ismert emberrel a castet : Jason Statham,Ice Cube.de bizony 3 ismert nev sem dob…..
Jobb megijedni! - Filmajanlo Kanaan 2011.01.29 15:08:57
gyerekek,nemtudom ki marad ki a jobol...aki ma otthon marad,vagy aki bulizik. mert a mai TV forgalom engem is elkapraztat,kar hogy nem egy hetkoznapi nap adnak le ennyi erdekesseget!  az m2 kedveskedik nekunk egy klasszikus dramaval... a Salemi boszorkanyok-kal. a 17szdban jatszodo film…..
tudom...pentek van.nem sokan fogtok otthon ulni.ha megis igy alakul,sajnos nincs sok ajanlatom,egyetlen egy film lesz,az viszont mindenkepp figyelmet erdemel.Gondolom nem mindenkinek van Viasat6(TV6)ja.Semmi gond...max letoltitek,mert most lehet felkelti par ember erdeklodeset... a Haz a park…..
            Nem lesz egy esemenydus csutortok ejszakank... A Film+ adja le ezt a ket horrort.A Retteges hazaban egy megszallott titkokkal teli helyrol van szo.Foszerepben Ann Paquin(TrueBlood).Szerintem siman nezheto!A Csontevo pedig egy…..