Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lapostetű

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az év vége és az új év kezdete újra és újra különös bűvölettel hat az emberekre. Általános igény, hogy jól zárjuk le a régi évet, és Isten áldásával kezdjük az újat. Ilyenkor, januárban mindenki boldogabbnál boldogabb új évet kíván. Az emberek fogadkoznak, hogy…..
lapostetű 2011.02.04 23:28:06
@cob84: nem tudom, csak úgy megtetszett. :)
Vallástanárként jobb a helyzeted? Egyáltalán figyelembe veszik a vallástanárokat?
lapostetű 2011.02.04 23:44:16
@cob84: nem is baj, nem lehet mindenki aranyos és jó:) tulajdon képpen én csak keresek.
Kiváncsi lennék milyen módszerekkel dolgozol, és hogy mi lenne a válaszod olyan dolgokra amire az én vallástanáraim annak idején nem válaszoltak. Pl. mit jelent gyakorlatilag a megbocsátás, vagy miért ítélik el azokat akik keleti módszereket alkalmaznak (jóga, enneagramm, reiki)? Számomra ezek nagyon érdekesek, sőt ha működnek akkor mi a baj velük?
Akkor kezdem az elején, mit jelent az OKET? – Országos Katolikus Egyetemista Találkozó. 1994-ben kezdődtek el az OKETek, akkor még csak pár fiatallal. Azóta kialakult egy rendszeresség, évente kétszer kerülnek megszervezésre ezen találkozók, tavasszal és ősszel. Minden…..
lapostetű 2011.02.04 22:26:05
@cob84: Vannak, szerintem mindig akadnak, hacsak el nem nyomják őket:) Én nagyon drukkolok a MA fiainak és rájuk fér a bátorítás. Nyomon követed hogy halad az Ágy és Matrac Kommandó?
(ezgondolkodva a nevükön, milyen jó, hogy ők nem a jövő emberei, hogy nem mindent majd holnap csinálnak...)
Egy állapotszerű hely, ami nem föltétlen a hangok hiányáról szól. Ahol jó lenni. Ahonnan hiányzik a hiány. Ahol csak egy egyszerű „van” van.Ahol nem kell különösebben semmit akarni, nem kell igyekezni, nem kell mérlegelni, nem kell osztályozni, nem kell minősíteni és…..