Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolis Gurman

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Agyhiány Gyémánt 2011.07.04 17:43:23
Küldte: UnnamedMan09..
Kolis Gurman 2011.07.08 23:37:28
Nem is tagadom; valószínűleg most éppen azért jutott eszembe ilyet főzni, mert jókat nevettem a reklámon, amelyben egy papa beszéli meg a gyerekkel, hogy mézes-mustáros csirkét csinálnak vacsorára, ami úgy megy, hogy hús meg méz, meg mustár és a zacskós csodaszer kerül bele. Én…..
Kolis Gurman 2011.05.08 13:27:52
@BeckZsu: ugye:D tökjó:) jó lenne ha más is így gondolkodna és nem hinné el, hogy neki igenis kell mittudoménmilyen fix a csilisbabhoz meg satöbbi:)
Bár már az is nagy szó, ha valaki nekiáll főzni, nem rendelős pizzát eszik nap mint nap, vagy tojásrántottát...
Egyáltalán nem nehéz vagy bonyolult ilyet csinálni. Főleg úgy, hogy én már hónapokkal ezelőtt vettem egy csomag mustárport, pontosabban őrölt mustármagot, amikor egy orosz boltban megláttam. (Ha ilyen nincs, akkor lehet darálni mustármagot, például kávédarálóval,…..
retro gastro Mese sajt 2010.02.25 06:18:00
A ’70-es évek élelmiszeriparának vitathatatlanul legkreatívabb terméke a Mese sajt volt. Egyrészről a háromszögletű sajtok családjához tartozott, másrészről a csokoládés desszertekhez. Leginkább egy Mackó sajt alakú csoki krémmel összekevert Camping sajtra hasonlított. A…..
Úgy elb*sztam a muffint, ahogy kell. Lekvárt akartam a közepébe,erre körbenőtte az aljára tett lekvárt a tészta, kifolyt, rásült, kiröhögtük.Hogyan töltöm meg lekvárral a sütit?Van még olyan töltőanyag, ami megállítja a tészta növekedését? De most tényleg, hogy lehet,…..