Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Land Ned

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Miután a közismerten eredményes, nagysikerű Facebook-forradalmak nyomán immár demokratikus paradicsommá változott az arab világ, Magyarország magát elnyomottnak érző szubkultúrái is forrongani kezdtek – virtuálisan. Tavaly nyáron még csak a tűzijátékot…..
Érkezett az Urbanistára nem is olyan rég egy ingatlanos aranyköpés-gyűjtemény. Akkor arra kértelek benneteket küldjetek el a saját történeteteket, vagy olyan mondást amit hallottatok. Jött egy csomó, lássuk a legjobbakat:   Én (ügyfél): Mennyire zajos az utca? Ingatlanos:…..
Land Ned 2011.08.13 09:34:07
@frikazojd:
Olcsón.
Kumin szerint Ami a bankokat illeti 2011.08.12 11:45:00
Lehet, hogy rövid az emlékezetem, de én ekkora hullámvasútra devizában nem emlékszem, mint amit a frank mutatott az utóbbi egy hétben. Ha három hete valaki azt mondja nekem valaki, hogy „Fellélegezhetnek a frankhitelesek: 250-nél az árfolyam” címmel jelenhetnek meg cikkek,…..
Land Ned 2011.08.12 16:49:57
@KGyST:
Én 2007-ben árfolyamkockázati biztosítással vettem fel CHF hitelt az otp-től, fizettem kb.40,000.-forintot érte. Jó is lett volna, de azonnal felemelték a kamatját és a kköltséget a sima hitel fölé 2%-kal, és pont annyi tfizettem, mint a biztosítás nélkül.
Mert megtehették. Ez volt a baj, hogy megtehették.
Proszektúra Uzsorások 2011.08.07 09:19:00
Mostanában egyre többet hallunk a falusi uzsorás-ügyekről. Például csak az ózdi rendőrkapitányság néhány hónap leforgása alatt hét akcióban huszonöt olyan embert leplezett le és fogott el, akik haszonszerzés céljából többek rászorult helyzetét kihasználva a sértetteket…..
Ez a sztori nem a Bős–Nagymarosi Vízlépcsőről és a Dunakanyarba tervezett hídról, hanem egy megvalósult projektről szól. 1894-ben hadgyakorlatot rendeztek a Dunakanyarban, amelynek során osztrák és magyar katonai hidászok egy pontonhidat állítottak fel Visegrád és Nagymaros…..
Land Ned 2011.08.07 10:47:38
A legfrissebb Magyar Közlönyben tették közzé a 1269/2011. (VIII. 4.)-es Kormányhatározatot az egyes közösségi közlekedési vállalatok adóssága átvállalásának és a PPP-projektek felülvizsgálatának elveiről. A Határozat utasítást ad a nemzeti fejlesztési miniszternek,…..
 Nehezen hiszem, hogy Európa bármelyik országában előfordulhatna, hogy egy állítólag élvonalbeli történész, az alkotmányhoz készülőben lévő preambulumhoz hozzászólva, kijelentse: Hazája, nemzete, országa, népe bűnös és felelős mindabban és mindenben, amit bárki,…..
A Fidesznek az új alaptörvényhez nem egy statisztikailag sem reprezentatív, módszertanilag sem megbízható felmérésszerűségre van szüksége, hanem valós politikai konszenzusra. (Fotó: fidesz.hu) Ma kezdi meg az Országgyűlés az új alkotmány részletes vitáját, a miniszterelnök…..
"A ház környezetét folyamatosan felylesztik" "A további kényelmet és egyszerűséget szolgálja a hálószoba elválasztása a nappalitól, így megteremtve a kétféle napszakra jellemző tartózkodás könnyű fenntarthatóságát." "a bejárati ajtó…..
Land Ned 2011.03.20 15:32:55
@Pángalaktikus-gégepukkasztó: Érdekes, vannak akik szívesen fizetnek nekik, mert hatékonyak és leveszik a gond nagyobb részét a vállukról. Szerinted a kereskedelem is felesleges, mert vannak internetes áruházak? Orvosi tanácsok is vannak fenn, és jogi oldalak is, minek akkor jogász meg sebész? Te is megműtheted magad online.
szükséged is lehet rá! :))
Ma még felmérhetetlen a japán atomkatasztrófa áldozatainak száma és következményeinek mértéke. Egyelőre csak egy dolog bizonyos: ahogy annak idején Csernobilban és a világ más pontjain történt kisebb atombalesetek során, most is össze-vissza hazudoznak az áldozatok, a…..
 Ismét egy olyan dolog, amihez nem feltétlenül pénz kell, inkább kitartás (jó, szerencséreis szükség van). És hát a hajléktalanoknak rengeteg idejük lenne (szerencséről sajnos nem beszélhetünk esetükben). Ezt az épületet ugyanis 33.000 sörösrekeszből legózták össze,…..
Belsőség A kínai gagyi bosszúja 2011.02.19 08:35:00
Az új himbasor a szelephézagállító golyós, önbeálló csavarokkal A korábbi motorjáratás a vezérlés és a szelephézag állító csavarok cseréléséig jutott, ezek gyengének bizonyultak. Az amerikai fórumok böngészése után, valamint a hengerfej gyártójának javaslatára…..
Nem a Facebookon nyerték meg a választást, de ott veszíthetik el a következőt.Érdekes koreográfia kezd kialakulni a Fidesz külföldi megítélésnek interpretálása kapcsán. Három szereplőnk van, akiket egy háromszög egy-egy csúcsaként is ábrázolhatnánk. Az egyik a Fidesz, ami…..
Land Ned 2011.01.31 17:44:02
@3dom'f'speech:
Ezt vajon honnan veszed? Bár valszeg a hirtv-ben volt, de nem látja így más europában.