Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bigyibogy

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Édesapám tragédiája 2011.01.26 06:00:00
Tisztelt Blog és Olvasói(orvosok és orvoskodók)!   Régóta vagyok olvasója a Praxis blognak, néha hozzá is szólok, most úgy döntöttem, megosztom édesapám tragikus esetét. Augusztusban kezdünk-a kórkép összetett, kérem az orvos olvasók véleményezését, de igyekszem…..
Bigyibogy 2011.01.26 16:35:30
@Irkutszk: Viszont én ezért nem mentem mégcsak állatorvosnak sem.
Bigyibogy 2011.01.26 18:29:39
@Hatodéves: Megmondom őszintén, én dolgoztam benzinkúton a suli mellett/helyett, mikor hogy. A kollégáim rendszeresen beszántak és egyenesen fogyatékosnak néztek, ha látták, hogy szerencsétlen papától nem vettem el kétszer a húszezrest, vagy a parasztbéemvésnek, aki márcsak presztízsből úgyse számolja utána, nem számoltam gyorsabban a bankjegyeket, mint ahogy azt a kigyúrt agyával fel tudná fogni, hogy közben elcsaljak pár rongyot..

Az apám állapotával kapcsolatban többször próbáltam meg beszélni az őt kezelő szakorvossal, akit - hiába tejeltünk neki 1+ éve addig, míg nem biztosítottam róla, hogy bilogósuként tanultam én is pár embertani kifejezést latinul, nem tudtam elkapni, hogy két szóban összefoglalja számunkra a helyzetet..
A másik.. harminchoz közeledve továbbra is babaarcom van - lehetséges, hogy azért, mert nem festem a hajam, tetováltatom a szemcsim és a szolit se csípem, tudomisén - valahányszor nőgyógyászhoz megyek, úgy bánnak velem, mint egy felcsinált csitrivel, és az esetek 25%+-ban bekérdezik, hogy eseményutáni kell-e? Ilyen alapon egyetértek azzal, amit gaborka78 írt a "betegnek járó, a szintjének megfelelő tájékoztatással" kapcsolatban.
Bigyibogy 2011.01.27 08:32:51
@pocokpocok: Posztoló különösen szimpatikus.