Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rockntroll

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén sajnálom, ha valakinek a munkahelyi gépén most nem jeleink meg az Urbanista legfrissebb posztja, mert a szigorú IT-sok tiltólistára vettek olyan szavakat, mint a Fucking vagy a Vagina. Pedig az előbbi egy osztrák falu, melynek a határát jelző táblát rendszeresen ellopják, az…..
Az élet onnan küldi a pofonjait, ahonnan sose várnád. Azt veszed észre, hogy az otthon maradottak közül a legtöbb embert már nem érdekli a történeted. Erről, a külföld pszichológiájáról szól a mai poszt, Péter írása. „Miután oly sokat olvastam a mások által beküldött…..
Rockntroll 2013.01.05 16:44:00
@Muscari: Meglehetősen tenyérbemászó dolognak tartok egy családcentrikus embert kapásból "anyuci kisfiának vagy pici lányának" nevezni. Sosem mennék külföldre, minek is tenném, hiszen itthon jó állásom van, szuper fizetéssel. Persze ehhez az kellett, hogy tudatosan, régóta készüljek rá, tanultam, kapcsolatot építettem kifulladásig, pontosan tudtam mi akarok lenni, és hová akarok bekerülni. És hogy emellett ragaszkodom a családomhoz, sokkal szimpatikusabb szerintem, mint ha magasról tennék azokra, akiknek köszönhetem mindezt.