Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak egy ügy fél

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos, hiú vagyok. Két éve azonban nagyon durván ráfizettem a hiúságomra. Biciklisbaleset következtében megnyúlt jobboldali, felső szemhéjam miatt mentem erre a klinikára, az idősebbik plasztikai sebészhez. Ő, a koromra hivatkozva – 50 fölötti vagyok – rábeszélt egy…..
csak egy ügy fél 2011.02.24 13:01:34
@Irise: én a recepciós vagyok, és ott voltam azon a napon a Magdeburg klinikán,- mert ott dolgozom - az összes beteg hányt aznap, lehánytak mindent sajnos..még a pultomat is.
Mint kiderült a tojásos nokedli miatt, de ez lényegtelen.. ;)
csak egy ügy fél 2011.02.24 13:57:37
@El Visco Stello: Jézusom :DD gondoltam megszólaltatom a recepcióst is... ez már jobb mint a kabaré , de mindjárt szólok a kertésznek,neki is van mit mesélnie, mi folyik ott :DD
csak egy ügy fél 2011.02.24 13:58:53
@El Visco Stello: " Mint kiderült a tojásos nokedli miatt, de ez lényegtelen.. ;) " Itt a végén az egy kacsintó jelecske :)
Kedves Blog!   A fiamat másfél hónapja baleset érte. 7 éves, most elsős. A napköziben játszottak, amikor a fiam véletlenül nekiesett a focikapunak és elkezdett ömleni a fejéből a vér. Természetesen agyerek üvöltött, de szerencsére nagyon jó napközis tanítónőjük van,…..
csak egy ügy fél 2011.02.08 14:19:52
@Irise: köszönöm a hozzászólásaidat, és azt, hogy érzelmi intelligenciát hiányolsz ebben a történetben.
Így van. 7 éves gyermeket nem engedek el egyedül, úgy látszik, Te tudod,hogy milyen egy hétéves szeme..
Első gyermekemet baleset érte az iskolában, a szünetben véletlenül meglökték, arcra esett a betonon, felső metszők vérben. Már nagyobb volt, nem hétéves. Férjemmel vidéken voltunk mikor hívtak bennünket az iskolából: gyereknek meglazultak a fogai, arra gondoltak minél előbb szájsebészetre kellene vinni. Mondtuk 2 óra, mire hazaérünk, elvesztheti a fogait, ha nem nézi meg orvos időben... Erre a válasz, akkor elviszi az egyik tanár a saját kocsijával fogorvoshoz. Kértük, vigyék a maszek ügyeletre ( ott nem kell sorban állni - gondoltuk, mint esetleg a kórházban ) , és majd kifizetjük a vizitet, kezelést ha hazaérünk. Így lett. Gyerek fogai koronával megmentve, kezelés ára visszafizetve,részünkről pedig a végtelen hála. Hagyhatták volna órákig a suliban, szájat öblögetve, papírzsepit adva... Nem tették.

Aki ilyenkor, vagy bármikor, amikor egy kis/nagykölyök egészségéről van szó, azt keresgeti, benne van-e a protokoll az szmsz-ben, az lehet,hogy hibátlan közalkalmazott, de hogy milyen ember ..?

Egyébként meg történt sokszor baleset mindkét gyerekünk iskolájában, érdekes módon mindig meg tudták oldani emberségesen.Nevetségesnek és szomorúnak tartom a mit miért nem lehet megoldani hozzáállást.

@Mária:Önhöz meg hölgyem, csak egy mondatom lenne : szívesen megnézném 80 évesen, szédülve, hányingerrel küzdve, ( a mentős épp magára csukja az autó ajtaját) ahogy a kapuban álló családtagjai integetnek Önnek, mert a családtagok arra a kérdésre, hogy valaki elkíséri-e Önt a kórházba Ők azt felelik : ne haragudj Marika, de 10 órát dolgoztunk ma és ki akarjuk inkább pihenni magunkat, de majd meglátogatunk holnap és viszünk banánt.
A szeretet és együttérzés úgy látszik nem vehető meg. De Te mint marketinges, ezt igazán tudod :)
Európai Parlament, foglalkoztatási bizottsága, a magyar uniós elnökség programjának bemutatása: "A romák integrációjához az emberbaráti megfontolások mellett jelentős gazdasági érdek is fűződik, hiszen bevonásuk a munkaerőpiacra nagyban hozzájárulhat a versenyképesség…..
csak egy ügy fél 2011.01.26 13:25:16
@causa sui: sima önérdek és finnyásság a nyugati álszentek kétségbeesett kapaszkodása a maguk kis nyugodalmas életének fenntartása érdekében. Semmi több. Tegyük fel, szigorítunk a segélyezési és egyéb anomáliákon. Gondolod az éhes hadak megállnak a nyugati határnál? Ugyan már. Nem biztos, hogy mi leszünk itt Dél-Afrika, de,hogy ők attól félnek ott nyugaton, egyszer csak ők lesznek Johannesburg rettegői, az biztos. Elég megnézni a franci+német rinyát a bolgár/román schengeni kilátásoktól. Ha megindulnak a népek, szarják majd le, hogy Berlinbe, vagy Lyonba nem akarják beengedni őket. Bemennek.
Álszent, rettegő, ideológiák és emberi jogok mögé bújó, végtelenül önző gondolkodás. Mondjuk a lét a tét. Megértem :)
csak egy ügy fél 2011.01.26 13:02:23
@Tapmancs: elvenni gyerekeket, mi vagy te Sztálin , vagy valami kese búr ?:) A gyerekotthonokból koncentrációs táborok lennének a Die Presse víziói szerint, 24 órán belül. A legszörnyűbb, 40-es évek eleji megoldásokat alkalmazná a kormány ! Sőt. Maga lennénk Ausztrália, ahol a bennszülött gyerekek így nőttek fel. Ennyire fasisztoid nem lehetsz, itt és most, az EU kebelén !:)