Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niquci

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com VV Szandika kiborult 2011.01.24 20:03:00
Első látásra elég komoly idegösszeroppanás szélén tántorog a villa plasztikcicája, VV Szandika, akit az összefoglalóban látottak alapján nagyon megviselt, hogy a villában nyílt ellenségeskedésbe torkollt a szarkavarás, azaz attól, hogy a játékosok pontosan úgy viselkednek,…..
Niquci 2011.01.25 22:00:51
Elolvastam minden, szinte minden hozzászólást, érdekes volt. Biztos vagyok benne, hogy a VV4 olyan, mint a többi telefonnal megszavazható élő műsor, átverésen alapszik. A beszavazás, kiszavazás és a napi kérdés is ilyen, kamu. Én azóta nézem, hogy igen "értelmes és becses" celebjeing elhagyták a villát. Amikor bemutatták azokat, akiket be lehet szavazni azt éreztem, hogy valami olyat akar az RTL ránk erőltetni, amit túlzottan megrendeztek. Úgy néz ki nem is tévedtem.
De ez azért sok, ami most bent megy. Addig még itt nem olvasgattam nem is vettem észre a összevágott videóban fellelhető dolgokat Szandika kiborulásáról. A műsor körülményeiről szóló beszélgetéseket és minden érdekesebbnek tűnő résznél megszakad a online. A "nagy kiborulásról" 3 percet mutattak, mikor az Oli-Éva és az Oli-Zsuzsi story-t és a többit is eddig leadták, tiszta szánalom kezd lenni a műsor. Akkor lenne nézett, ha megmutatnák mi történt, ami lehet majd a műsor végével ki is fog derülni. egyébként én a való életbe produkálom ezt a viselkedés olyan vagyok, mint Éva nem megértett kicsit idegileg labilis és olyan indulatos, mint Szandika és ugyan így ki is borulok. akár egy kis oka is lehetett ennek az egésznek lehet csak valamit beszólt a locsolós ember már az amúgy is labilis lánynak!?
Csak gondoltam leírok pár gondolatot...
... egy lassan 23 éves lánytól, aki nézi kortársai szenvedését a tv-be.