Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AsteriskFun

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az illegális drogkereskedelem körülbelül 400 milliárd dolláros forgalmat bonyolít le évente: ez az egyik legjövedelmezőbb üzletág a világon. Adómentes bevételhez juttat szervezett bűnözőket, terroristákat, szeparatista gerillacsoportokat és korrupt politikusokat. Száz évvel ezelőtt a szövetségi…..
A kérdés főleg a rendszerváltás óta érdekes: azelőtt a kutya sem látogatott nyugatról keletre, aki mégis, az a Balaton felé vette az irányt, aztán leomlott a vasfüggöny, a német, brit, olasz turisták nem féltek többé attól, hogy a határra érve szovjet katonák kutatják majd…..
Lehetett számítani arra, hogy a nemdohányzók védelmében az Országgyűlés elé beterjesztett törvénymódosító javaslatot előbb-utóbb meg próbálja majd fúrni a dohánylobbi vagy a vendéglátóipari lobbi. Arra azonban kevesen számítottak, hogy éppen az egyéb ügyekben a közerkölcs védelmezőjének szerepében…..
Legújabban utánfutóra szerelt mobil katapulttal lövik át az amerikai határ kerítése felett a füvet a mexikóiak. A korábbi alagutas módszer elég macerás, kiásni egy több kilométeres alagutat, fényt, szellőzést megoldani, ráadásulhogy már a Weedsben is ellőtték pár éve. A…..
AsteriskFun 2011.01.29 12:35:52
@Androsz: A nyugati országokban sűrűbben kéne vendégeskedj.
Mondok néhány konkrétumot neked, hogy értsd mire gondolok:
Coffe shop Amsterdam:
Belépsz, és azt látod hogy dohányozni tilos. Sőt ha a fűbe dohányt keversz, akkor legörbülő szájjal konstatálják: "-Na megérkezett a balkáni gumicsizmás".
-Dohányzásra külön elzárt üvegkalitkában van lehetőség.
-Alkoholt nem szolgálnak fel. Megkérdeztem miért. Ezt válaszolták: Nekünk igényes fűfogyasztóknak derogálna, ha innen kóvályogva, hőzöngve lépne ki az ügyfél. Nem mérgezni akarjuk a vendégeinket, hanem a High-ot, hangulatot szeretnénk biztosítani.
-Belépsz és üdítő, ropogtatni való mellett hallgatod a profik beszélgetését, a kromatográfos vizsgálati eredményekről, genom öröklési potenciálról. (háttérben halk igényes zene szól(nem nemzeti rock)).
-A pulton prospektusok, benne minden értékesítésre kirakott fajtáról kromatográf minta. Továbbá: 3-8 db egyenként kb 2-5 milliós mikroszkóp. Mondod hogy szeretnél megnézni egy fajtát, aláteszed a mikroszkópnak és látod nincs rajta penész , a trichomák mérete állapota formája a hibátlan kezelésről árulkodik(ez nemfogja kaparni a torkod).
Ha nem nézed meg, amatőrnek néznek, de segítenek és elmagyarázzák hogy miért ez a nagy sznobság.

Kérdem én miaz hogy nincs kultúrája?
Jártam néhány sör és borfesztiválon, életemben.
Hát pajti elárulom hogy a bor és pálinkalovagjaink BARBÁROK a hollandokhoz képest.

Szerintem ugorj ki amsterdamba, nem kell hogy szívj, csak igyál egy üdítőt egy igényes coffe shopban, és hallgatózz, hátha leesik!!
Peace;)
AsteriskFun 2011.01.29 12:56:33
Mégegy: olyan kibaszott kuss van az ilyen shopokban hogy ha lenne légy(de nincs) az sem merne fingani, nem úgy mint a magyar kocsmákban ahol összehugyozott alkoholisták toporzékolnak.
Kedves keleti széllel idesodort ellenzők:
Először olvasni, tájékozódni és csak aztán írni, de azt is megfontoltan!
Elterjedt e a drog?
Amíg tiltják, addig nem fognak olyan statisztikák születni amelyek releváns információt hordoznak. Példa: kérdezz meg 1000 embert a pesti aluljáróban hogy szokott e bliccelni. vagy azt hogy hazudott e a héten. az eredmény kb 2-5% körül lenne. Szerintetek a BKV-n 2% bliccel?
Álmodj királylány...........

Tiltásról:
-Minden második tini drogozik,
-A viszonylag kevéssé káros fű miatt börtön jár.
-A fű előállításához 7-10 hónap, rengeteg energia, sok hely és szakértelem kell.
-Az illegalitás miatt drága

Ennél olcsóbb: minden műanyag alapú drog, bár sokkal károsabb, könnyedén előállítható, alapanyagok birtokában pár óra alatt, vagy gyilkos szer vagy hatásos stimuláns. (minőségtől függően a halálos és már hatást kifejtő mennyiség között csak 10-100X szoros a szorzó ) Ez kendernél kb 100.000 szeres mennyiség? Vágod ebbe nem lehet beledögleni!!!

ezért inkább könnyedén beszerezhető katit, nyugtatót, és minden egyéb műanyagot használják, amiből egy év rendszeres fogyasztás a vesék a máj és a központi idegrendszer maradandó károsodásával jár.

Szóval köszi, én maradok a mariskánál, mert biztonságos, kulturált ellazulást ígér.
Nem kellett sokáig várni, hogy a kormány kimutassa a foga fehérjét drogstratégiailag. A Népszabadság cikke szerint legszívesebben mindenkit börtönbe zárnának, akinek valami köze is van bármilyen droghoz. Jönnek a magánbörtönök, mint Amerikában, vagymi? Nem szeretnénk minden…..
AsteriskFun 2011.01.25 20:57:26
Csumi!
Minél jobban tiltod, annál kevesebbet tudsz róla. Nem is érted miről beszélsz ha tiltáspárti vagy.(PONT)

Egyébiránt egy kb 20 percig címlapon lévő statisztika a NOL-ról:
nol.hu/belfold/a_rossz_tanulo_fiatalok_es_az_iskolazott_felnottek_fuveznek_leginkabb

"A felnőttek között viszont a magasabban iskolázott, átlagosnál jobb körülmények között élők nyúlnak gyakrabban a szerekhez."

Megnyugtatónak érzem alkalmi-, vagy rendszeres fogyasztóként, hogy a jövedelmemből(IT telekommunikáció) a jobb körülmények között élhetek. Kár hogy nem érzem.
Ha leültetnek egy hétvégi spangli miatt, majd a kisebbség, aki egyébként a foglalkoztatás(talanság) terén leginkább többség kitermeli a mai nyugdíjasaink, és a jövő generáció nyugdíjját. Engem kigyógyít zobán a nagy ördögi függőségemből, azt a párszáz bruttót(amiből fizetik a cellám). Nő a foglalkoztatottság: + két 3 műszakos börtönőr, kaja fűtés. A versenyszféra meg keres másik borsodit a helyemre. A nyugdíj megtakarításom eltehetik nyomozati költségként.

Egy dolognak örülök:
A NOL leírta egy rovatában: Csak a hatelemis iszik olyan káros tudatmódosítót mint a szesz, a jobbak a biztonságosabb FÜVET választják.(PONT)