Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alligátor irrigátor

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A FIFA döntött: Gaál Gyöngyi soha többé nem vezethet olyan mérkőzést, ahol legalább két színes bőrű játékos szerepel egyszerre a pályán. A női labdarúgó-világbajnokság vasárnapi, Ausztrália - Egyenlítői-Guinea meccsén óriási hibát elkövető magyar bírónő nem…..
alligátor irrigátor 2011.07.09 22:35:29
@getva:
Jelzem,apám 22 évet húzott le Ajkán a Jókai-bányában,mint robbantómester.
alligátor irrigátor 2011.07.09 22:36:55
@getva: Amit bányásztak,közepes ,ill. gyenge minőségű barnaszén.
Az erőművet etették vele.
  "Melyik naplóba is írjuk Pistikét: a zöld katolikus naplóba, a kék reformátusba, a piros ate..., bocs, erkölcstanoktatásba? Vagy ő is olyan izé, akinek csak bibiliaismeret van? És az akkor most beszámít a hittanba? Hogy buddhista? Kaphat felmentést?" Az…..
alligátor irrigátor 2011.02.14 17:22:16
@alibaszna de bamba:
Amiről írsz természetesen üldözendő, büntetendő köztörvényes bűncselekmény.Ez messze nem cáfolja az én állításomat,ami sajnos nem a saját eredeti bölcseletem, mint ahogy nem is a brit tudósok érdeme.
Ettől függetlenül szívesen megnézném minden "véresszájú" ,finoman szólva "nem hívő ember" arcát,és meghallgatnám szavait a fentebb vázolt helyzetben.
Elhangzana-e? "Istenem segíts!!!!"
Csak ez hangzana.
A Való Világ helyett legközelebb kérem élőben közvetíteni a Fidesz-KDNP közös frakcióülést. Móka, kacagás, ki és beszavazósó, sms-ben dönthetnének az Zemberek, megadjuk-e a szót Semjén Zsoltnak, vagy Lázár "Audi S8" Jani kihívja-e egy gyorsulási versenyre…..
alligátor irrigátor 2011.02.11 14:27:52
@tschaffer: "Szerintem egy vasgyűjtésből élő roma többet tud a világ valódi működéséről mint bármelyikük."
Azért ezt remélem nem dicséretnek gondoltad, ugyanis pont ezek milliárdokban mérhető kárt okoznak az országban úgy társadalmi,mint személyes tulajdonban is.
Nem szólva a közvetlen közveszély okozásáról,mint járulékos elemről.
Persze mindez nem mentesíti a mindenkori, vagy a régi vezető elit lopásait,lenyúlásait.
Ez hogy tetszik?
Az szavazhasson,aki egy választási ciklusban legalább 36 hónapig adózott- (/mért pont annyi?,lehet több is, kevesebb is,de min 30 hónap/),valamint legalább 8 ált iskolai végzettsége van,pl 9 év alatt.
1 bukás becsúszhat,ámbár az is már gáz,necces.
Púderes macska A bajusz menő 2011.01.30 08:40:00
 A bajusz menő... mielőtt azonban megnövesztenéd, próbáld ki, melyik fazon áll neked a legjobban.                          A franciák által grafikailag eléggé eltalált oldalon több bajusz forma közül választhatod…..