Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papa G

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BB szerint 21. század ide vagy oda, töretlen a szedd magad-mozgalom sikere a Volánnál, ha a buszok aljába önként dobált csomagokról van szó. Lopásnál igyekeznek bután nézni, senki nem illetékes, hátha feladja naiv ügyfél a keresést:Az oldalukon már korábban megjelent…..
Papa G 2011.03.07 19:45:24
@Tinki00:

2 felvetésedre reagáltam:
1: azt mondod a a vonat 5 óra alatt ér fel - ehelyett kevesebb mint fele.
2: nagyon drága a vonat - tény, hogy lehetne olcsóbb, de ebben a relációban még mindig olcsóbb a busznál (talán még a pótjeggyel együtt is)

Apropó pótjegy: valami alternatív oldalt nézhetsz, nálam továbbra is 360.

Amúgy meg utazz nyugodtan busszal, eszem ágában sincs lebeszélni róla, amíg van választék, mindenki azzal megy amelyik szimpatikusabb...
Koncz Janiban az a csodálatos, hogy spontán zseni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a két, 1962-es és 72-es Autó-Motor, amit egy laza mozdulattal dobott az asztalra, hogy a következő pillanatban már meg is feledkezzen róla.Kincset szórt elénk, mikor délután megtaláltuk, legalább…..
Papa G 2011.01.25 20:19:54
@Gomulka Béla:

" (Ami az olcsó magazin-stílust illeti, lehet hogy szívesebben írtak volna az autóról, de az, kapitalista termék lévén, nem kerulhetett elotérbe.)"

Múltkor hozzájutottam egy 47-es meg két (talán) 53-as példányhoz (nem tudom pontosan, épp kölcsönbe vannak). Az első még a kommunista fordulat előtti, ég és föld a különbség. Abban még autókról van szó, a többiben meg a szokásos süket duma Sztálin elvtársról és a baráti szovjet segítségnyújtásról.