Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerolsteiner

0 bejegyzést írt és 373 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zsidó vallási törvények közül fontosságban kiemelkedik a házassági tisztaság betartása. A micva (parancsolat) abban foglalható össze, hogy az asszony havi menstruációja folyamán, mely jellemzően 5 napig tart (akkor is 5 napot szokás tartani, ha ennél gyorsabban megáll a vérzés) és azt követő…..
Gerolsteiner 2020.02.11 08:50:15
@Örömhernyó: "és ma sincs semmilyen tisztálkodási előírásuk." Van, akinek megy a tisztálkodás előírások nélkül is.
A minap magam is belefutottam (nehéz is lett volna kikerülni…) abba a történetbe, melynek keretében egy Kanadából hazatért magyar nő az észak-amerikai országban dúló borzalmas állapotokat ecsetelte, egészen apokaliptikus helyzetet lefestve tudtukon kívül nemváltoztatás alá vetett óvodásokkal és…..
Aligha ér minket meglepetés annak hallatán, hogy a Föld nem sokáig képes már eltartani minket, tekintve, hogy hamarosan tízmilliárd ember fog rajta élni. A táplálkozás terén számos kihívás előtt áll az emberiség, az éhezés ugyanis napjainkban is egy rendkívül jelentős probléma. Az óriási ökológiai…..
Egy pici, rendhagyó, de a szívünknek annál kedvesebb utazásra invitálunk most titeket. Amikor elkezdtünk érdeklődni az olcsó és praktikus utazások iránt, már akkor több cikket olvastunk a villámlátogatásokról, azaz amikor a repülőgép menetrendjének hála egy nap alatt megtudsz nézni egy várost.…..
Gerolsteiner 2019.08.09 12:08:37
Hónapok óta fontolgatom ennek a blognak a beindítását, és pontosan ugyanennyi ideje próbálom összeszedni a tökéletes bevezető posztot. Aztán bombaként robbant szerda délután (washingtoni idő szerint reggel), hogy Robert S. Mueller, III kamerák elé fog állni, és minden tervemet felülírta.   Először…..
Gerolsteiner 2019.05.31 20:30:44
@vackor1: Nem közvetlenül a jelentésről van szó, hanem erről: " A kötet egyik zárómondata pedig, amelyet Robert Mueller ma is elismételt, a következő:
Amennyiben az elnök ártatlanságához nem férne kétség, úgy ártatlannak nyilvánítanák, a tények ismeretében azonban nem tudják ártatlannak mondani." Amúgy meg nehéz úgy erkölcsösnek látszani, hogy a választási vereséget elviselni nem tudó, de a media 80%-át maga mögött bíró ellenfél már folyamatos, nemtelen rágalomkampányt tart fenn.
Gerolsteiner 2019.05.31 20:56:12
@morph on deer: No, ha a hatáskörrel rendelkezők a mai napig nem indítottak eljárást a Muller-jelentés "bizonyítékai" alapján, az pont azt igazolja, hogy nincs itt semmi látnivaló. És éppen ezért tartom gusztustalannak Muller jogászhoz méltatlan, rágalomba hajló nyilatkozatát.
Gerolsteiner 2019.05.31 21:07:55
@morph on deer: Azt hiszem, nem én vagyok itt, aki bonyolódik, merthogy az általad említett felvétel nem a kampány során készült, hanem 2005-ben, amikor Trump még csak celeb volt, nem politikus.
MaGYAUR Orbán és Pol Pot 2019.05.31 10:16:12
 Milyen alapon lehet Pol Potot és Orbán Viktort egy lapon említeni? Mert mindkettőjük célja a gyűlölt liberális, globalizált kapitalizmus előtti korszak feltámasztása és mert az eltérő ideológiai alap ellenére mindketten a keleties jellegű despotizmus uralmi technikáját, a „Zárt hadiállam” eszményét…..
Gerolsteiner 2019.05.31 19:08:22
Orbán Viktor rezsimje biztosan nem maradhatna működőképes még évekig olyan ellenszélben, amilyenben a Fidesz vezetői most próbálják egyensúlyban tartani a NER-t. Ezért létfontosságú számukra, hogy valamiféle áttörést érjenek el a populista politikai erők a közelgő EP választásokon. Amennyiben ez nem…..
Gerolsteiner 2019.04.17 07:16:26
@lenörd hofstadter: Nehéz az orbánfóbiás rasszisták élete manapság...
Szombaton kiderült, hogy a Momentum hivatalosan is összefog az MSZP-P-vel és DK-val budapesti szinten az őszi önkormányzati választáson. Bár váratlannak a hír az elmúlt hónapok eseményei után nem nevezhető, azért vegyes reakciókat váltott ki. Hisz a tavalyi választás előtt még teljesen kizárták az…..
Gerolsteiner 2019.04.08 07:46:27
Magyarország csak akkor menekülhet meg, ha Olaszország elesik. ..
Gerolsteiner 2019.04.08 07:29:05
@csüngőhasú norvégbáró:Mi van kis rasszista, akad a lemez?
Mondják, irtózik, mint ördög a tömjénfüsttől. Így van Orbán mindazzal, ami Macront, illetve az egész francia gondolkodást jellemzi. „Liberté, Égalité, Fraternité!„ /Szabadság, egyenlőség, testvériség!”/ a Francia Köztársaság alkotmányának 2. pontjában szereplő mottó ez, amely a Nagy Francia…..
Gerolsteiner 2019.04.07 19:06:20
Egyetlen dolgot tudok szeretni a kormány "világhírű" családvédelmi intézkedéssorozatában, hogy nem nevezték el Orbán valamelyik nagy példaképéről, ahogy a kormány eddigi összes tervét Szélltől Wekerléig. Pedig milyen jól mutatna Gömbös Gyula akciótervként a program, aki háromszor nősült, gyermekei…..
Gerolsteiner 2019.04.02 17:09:54
A szüleim házában van egy szomszédunk. Nevezzük most Irénkének. Gyakran jár hozzánk, szüleimhez, nagyszüleimhez. Fordítva nehéz lenne. A probléma, hogy Irénke nénihez bejutni nem egyszerű. Nem azért, mert nem enged be, azért mert egy hatalmas háromszobás lakása van, aminek az előterébe sem lehet…..
Sokan tudnának összeálltani listát, hogy mik azok a whiskyk, amiket feltétlenül ki kell próbálni és a Talisker 10 éves alapkiadása biztos, hogy a legtöbbjén rajta lenne. Tudjuk hát mi is le a kötelező kört és kóstoljuk meg ezt a rendkívül hájpolt whiskyt. A Talisker egyike a mostmár egyre több…..
Gerolsteiner 2019.03.18 17:09:39
1976-ban a brit népesség alsó fele az ország vagyonának 12%-át birtokolta, 2003-ra ugyanez az arány 1%-ra csökkent. Ma a felső tíz százaléknál koncentrálódó vagyon az alsó tíz százalékának a százszorosa. A hazai vagyoni egyenlőtlenség ezzel szemben -- noha erősödik -- még mindig a fejlett államok…..
"Egymagam vagyok, senki sem szeret  Szívem összeszorulva a földön reszket Remeg ajkam, hideg a testem. Az érzés, darabokra töri lelkem. "        Évike    Becsapódott mögötte az ajtó. Édesanyja távolodó alakja könnyei homályába veszett. "Intézetbe mész! A fene se küszködik veled! Te teszed…..
Gerolsteiner 2018.12.16 17:52:30
Aszongya, hogy: Ezt a tények+origo+nézettség guglizás után kaptam, illetve ízelítőt, amiből ide fotósoppoltam egy képet fentre, de nem is Photshoppal hanem egy ingyenes online szerkesztő appal, de ez mindegy is, a lényeg, hogy ugye a jobber sajtó eddig kényszeresen hangoztatta a Tények fölényét,…..
Gerolsteiner 2018.12.05 05:55:34
@Thunder_th: Azt írod, aki tájékozódni akar, és tényleg igénye van információra, az nem olvassa a lakájmédiát. Szerintem pedig igen, a tájékozódásra és teljes körű információkra vágyó értelmes ember elolvassa a lakájmédiát, és elolvassa a ballibsi médiát is. Az igazság valószínűleg a kettő között van valahol.
  Az Echo TV Sajtóklub c. műsorának hétfői adásában - a szokásos tematikából erősen kiütköző módon - napirendre került a testi érintés kérdése is. Az apropót természetesen a fenti fotó szolgáltatta. Szó esett még a Juncker-puszikról, valamint Demszky Gáborról is, aki a 24.HU-n megjelent…..
Tegnap focimeccsen ültömben – nekem mindig ott támadnak a világmegmentő gondolataim és nem a budin mint a többségnek – azon elmélkedtem, hogy mennyire meghatározza az életünket a környezet, ami körbevesz, annak minden részletével egyetemben. (Aztán innen elkanyarodtam mindenfelé, legalábbis ebben a…..
Gerolsteiner 2018.11.15 17:18:04
A Nyugati-pályaudvar közvetlen közelében található az Új-Házi vendéglő, mely az all you can eat üzleti modellt viszi. Ez itt a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vendég befizet 1350 forintot, és 60 percen keresztül annyit eszik, amennyi csak belefér.   Nem tisztünk megítélni, mennyire etikus eljárás…..
Fülig Jimmy nyilatkozik. ..
Gerolsteiner 2018.11.02 07:31:38
@morpho: "az ellenzékre" nem szavazott senki, ilyen párt nem indult a választáson
Kinek a felelőssége egy autizmussal élő felnőtt szexuális életét irányítani?..
Gerolsteiner 2018.11.01 08:26:45
@tamask: Már a poszt szóhasználata is félelmetesen rasszista, hát még a pakisztániak említése. Még jó, hogy nem muszlim erőszakoló bandákról írtál. Német példára javaslom a politikailag korrekt "férfiak" kifejezést. (Paprika Kinga ajánlásával)
Gábor László, az Origo helyén azonos néven futó, három éve propagandalapokat is inkább csak parodizáló szennyblogocska főszerkesztője (mondjuk nem tudom, a propagandamédiában mit takar ez a titulus, neki küldi le Habony a kopipésztelendő címlapsztorit?) a 888 nevű szennyportálra hányt oda pár…..
Gerolsteiner 2018.10.30 10:29:48
@Fülig José: Köszönöm jókívánságaidat, viszont kívánom.
Gerolsteiner 2018.10.30 10:32:39
@Etniez: A posztban nem volt szó az Indexről, csak az Origóról. Egyébként az Indexszel való összehasonlítás szerintem nem releváns, mivel sok Fidesz-szavazó is olvassa, amint már mások is írták.
Tegyük fel, hogy az Orbán-kormányzásnak legitim céljai vannak, amelyekről racionális vita folytatható (azaz tegyük fel, hogy nem a lopás a végcélja). Ez esetben -- ha ráadásul elfogadjuk, amit önmagáról állít --, akkor a célja a magyar etnikum védelme lenne egyrészt a globalizációval, másrészt a…..
Gerolsteiner 2018.08.14 07:41:47
Vannak jelek, hogy az alku már meg is kötettett...
Gerolsteiner 2018.07.22 09:45:42
@KissGecihuszár: Wunschdenken. Ahogy az egész poszt.