Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrDR800

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cím kicsit talán filozofikusnak tűnik, de valójában a ruházathoz kapcsolódik ez is. Mégpedig az alsó ruházathoz, vagyis az 'aláöltözethez'. Bár a modern nadrágok és kabátok tényleg fantasztikus hőszigeteléssel és páraelvezetéssel rendelkeznek, de azért a valóban jó…..
Tekerjük fel a hangerőt, hallgattassuk el a kollégákat, majd indítsuk el a videót. Hunyjunk le szemünket, feledkezzünk el 2012-ről, a válságól, a benzinárról meg az emisszióról. Gyermeki örömmel képzeljük magunkat a múltba, lazítsuk el jobb lábfejünket a képzeletbeli…..
DrDR800 2012.03.06 19:56:42
  Bevallom, elérzékenyültem: néztem ezeket a szerecsen kölyköket, és az összes régi emlék feltolult. A nagy Babetta Grand Prix, a jawás állórajtok és a rengeteg kölyökkori röhögés – lehet, hogy azóta messzebbre is elmerészkedünk és gyorsabban is motorozunk, de azt…..
DrDR800 2012.02.02 16:37:02
  Keveset tudunk a magyar kilométer-milliomosról. Borsay Imréről egy olasz blogon olvastam először, de hiába kerestem róla plusz infókat, szinte csak ugyanazokat a félmondatokat dobta fel a kereső. Ki ez a férfi? Ismeri valaki? Annyit tudunk róla, hogy 1956-ban disszidált, majd…..