Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Comrade Flower (törölt)

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogom átköltözött a Morning.hu hírportálra!http://nemzetkozihelyzet.morning.hu/..
Az elmúlt napokban tovább folytatódtak az utcai tüntetések a már csak jelképes elnöki pozíciót betöltő Mubarak ellen. Az elnök így nem tudott méltóságteljesen távozni (a hírek szerint családjával Szaúd-Arábiába menekült), helyét a választásokig Omar Szulejman korábbi…..
Az egyiptomi események kimenetelét nehéz megjósolni, a híreket olvasva csak kapkodjuk a fejünket. A kialakult helyzet értelmezése mellett ez a post megpróbál számolni minden esetleges lehetőséggel, és ezek közül kiválasztani azt, amely megfelelhet a lehető legtöbb igénynek (ez…..
Folytatódik a kétsebességű gazdasági növekedés a Nemzetközi Valutaalap kedden megjelent előrejelzése szerint: a fejlett államok továbbra is alacsony gazdasági növekedésre és magas munkanélküliségre számíthatnak, míg a fejlődő országok gazdasága továbbra is szárnyalni…..
Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy ki vagyok, egy vélemény a sok közül, ráadásul álnéven írok bejegyzést, mintha nem vállalnám fel a munkámat. A személynél sokkal fontosabbak a személy gondolatai, és különben is, rosszul vagyok az egyes magyarországi publicistákat…..