Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moho Yoyo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hír Tv Versus című műsorában – ahol kormánypárti szereplők is gyakran meglepődnek Csermely Péter valódi kérdésein – legutóbb Pozsgay Imre arról beszélt, hogy „tudtam azt is, hogy a hetvenes évek közepétől engem is megfigyelnek, azt is kinyomoztam, hogy a…..
Szerencsém volt, pont nem kellett pénteken olyan irányban mennem, ahol a szakszervezetek forgalomlassító demonstrációja nagy dugót okozott. A BAH-nál azonban láttam, hogy a Budaörsire forduló sávban rendesen áll a sor, kb. a legkeményebb nyári hétvégék előtti péntekek…..
Subba VV Éva Bors 2011.08.25 13:04:51
A Subba szerkesztősége gratulál az új pozícióhoz a Bors napilapnál!VV Éva hivatalos oldala Sziasztok! Jövőhéttől a Bors című napilapnál fogok dolgozni, mint újságíró és a Való Világ 5 Blogírója, ahova minden nap írni fogok kulisszatitkokról játékosokról! Ha szeretnétek…..
red savina paprika február 15 2011.02.15 20:43:00
a 23 magból 4 nem kelt ki. 1et én rontottam el. /ha a mag héja a levelekre rászorulva bújik ki kicsike paprikánk akkor ne próbáljuk szegényt erőszakkal megszabadítani tőle/így maradt 17. ők cseperednek. a lámpa kb. 15 órát ég nekik. /nagy találmány az időkapcsoló :) /2 bajom…..
Moho Yoyo 2011.02.23 07:35:14
@tommirra:
Meleg az van neki valószínűleg elég, 22 fok alá nem megy idebent a hőmérséklet sosem. Én is a fényre is gyanakszom (minden máson próbáltam már változtatni...), bár nem a mennyiségre, hanem a nem megfelelő spektrumra, mert fluoreszcens fénycső alatt nevelkednek. Már vettem HPS izzót, virágzáshoz/terméshez elvileg az az ideális, de még megfizethető árú lámpatestet nem találtam hozzá, úgyhogy lehet neki fogok állni barkácsolni :). Bár most egy jó ideig még maradnak a fénycső alatt, mert alaposan vissza metszettem őket, ugyanis hatalmasak voltak már. Mire újra megnőnek lehet már kint is lesz elég meleg, és teraszra kiteszem őket lámpázás helyett
w Új rend – FAQ 2008.08.11 05:30:00
Miért nem jelenik meg a kommentem? A kommentek előzetes moderáció után jelennek meg, kivéve a chatttopikot. Ennek célja, hogy az érdemi, épeszű, az adott témára reagáló, közönségre méltó megjegyzések ne vesszenek el több ezer sor zajban, orbánozásban, komcsizásban,…..
w Térfélcsere 2008.05.27 04:00:00
Kimegy az ember egy sörért félidőben, és mire visszaér, nem ismer rá a csapatokra. Nemrég még teljesen nyilvánvaló volt, hogy Gyurcsány Ferenc a józan, reális, és az elkerülhetetlen áldozatokat el nem hallgató felelős hazafiság egyszemélyes élvonala, aki nem kertel, hanem…..
w 2010: Az Úr odüsszeiája 2008.04.04 06:00:00
Milyen lesz az élet 2010-ben? Efféle kérdéseket gyakran tettem fel magamnak huszonvalahány éve, kisgyerekként. Mágnesvasutakat, robotokat, és űrhajókat láttam magam előtt, politikával nem foglalkoztam. Hogy ez a nagy modernizáció a szocializmuson belül valósul meg, vagy annak…..