Regisztráció Blogot indítok
Adatok
celluxcast

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mér lenne jobb az ész nélküli titkolózás a feltétel nélküli megosztásnál? Nem akart rosszat a lány, amikor beszámolt a korábbi konyhás-padlós kalandjairól, mégis ez lett a veszte, mert a kettős mérce mindent visz: "mindig a nőt dugják meg, és a…..
Gondolom sokan vannak, akik szerda lévén nem tipródnak, ölükbe vesznek egy nagy doboz csipszet/sütit/fagyit és így berendezkedve lenyomják a szokásos szerda esti CSI: Miami helyszínelők (RTL Klub, 21:10), Lost (RTL Klub, 22:00), Alias (RTL Klub, 23:05) szentháromságot, míg…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.01.24 09:21:00
Aki szeret szigetes túlélőket nézegetni, itt talál egy csomó képet a Survivor új évadából. Vigyázat, a poszt maga spoileres! A Sci-Fi Channel szerezte meg a Jericho kábeles utánsugárzásának jogait, és ennek örömére az új évad premierje előtt tartanak egy minimaratont…..
Nem nagyon szoktunk sportközvetítésekkel foglalkozni a comment:com oldalain, talán a Superbowl (az amerikaifutball-bajnokság döntője) az egyetlen, amiről beszámolunk, főleg a nézettség és a reklámok miatt, de az idei év utolsó szombatján lesz egy olyan futbbalmeccs, amiről…..
Májkül Szkófild és Linkoln Böróz ma estétől ismét látható a magyar képernyőkön, jön a Szökés második évada, az, amiben már nem a sitten vannak, de legalább szöknek, menekülnek, titkokat fejtenek meg, és az ifjabbik gyerek testén lévő számtalan tetoválásból tán még…..