Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsimenyus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha péntek, akkor itt az új, esküvős rovat :) Ma a Pronovias 2012-es esküvői ruha kollekcióját vehetjük alaposabban szemügyre egy gyönyörű modellen, sőt ráadásként a képekre a menyasszonyi ruhákon túl odacsempésztek még néhány alkalmi, ünnepibb alkalomra való…..
kicsimenyus 2011.10.28 17:43:29
Emma Watson a jó kislány, no meg a rossz kislány szerepében tetszeleg felváltva a brit Harper's Bazaar augusztusi számában Alexi Lubomirski fotósorozatán. Amikor jó, akkor fehér ruhát visel, a démoni oldalát pedig fekete ruhákban mutatja meg, sötét hajjal, vérvörös ajkakkal és…..
Nem túl gyakori téma divatanyagok készítésénél az " elhagyott gyártelep-szép ruhák" kombináció, de azért közel sincs szó egyedi esetről.Én személy szerint kedvelem a koncepciót (vegyünk egy modellt, öltöztessük méregdrága dizájner cuccokba, aztán vigyük valami…..
Justin Bieber parümöt dobott a piacra "Someday by Justin Bieber" néven a rajongóinak. Egészen pontosan a 14 és 18 év közötti lányokból álló rajongótáborának.A parfümöt júniustól lehet megvásárolni többek között a Macy's-ban és a Sephora-ban, 30, 50 és 100…..
kicsimenyus 2011.05.24 15:57:17
Újabb vörös szőnyeges esemény (Costume Institute Gala) zajlott tegnap este New York-ban, a The Metropolitan Museum of Art-ban. A hölgyek többsége csodálatosan festett, gyönyörű és különleges ruhákban pompáztak. Elsőként nézzük, mit viseltek az eseményen résztvevő modellek. 1.…..
A második részben a vörös ruhát viselő hölgyeket vesszük szemügyre. 1. Gisele Bündchen Kimaradt a modelles felsorolásból, így vele kezdem a sort. Gisele vörös Alexander McQueen ruhát viselt. Hangsúlyos kiegészítők nélkül is remekül néz ki, bár egy kicsit erőteljesebb…..
kicsimenyus 2011.05.03 17:28:54
Drága Olvasóim! Ezúton szeretnék nektek boldog nyuszi és sonka ünnepet, vagy ha úgy jobban tetszik, kellemes húsvéti ünnepeket kívánni. Egyetek sok sonkát és sütit, fessetek tojást, várjátok a locsolókat, vagy csak menjetek és szaladgáljatok a szabadban, a napsütésben - én ez…..
kicsimenyus 2011.04.24 15:32:10
Palvin Barbara a Harper's Bazaar címlapján! Méghozzá az áprilisi számban. Koreában...
kicsimenyus 2011.04.13 12:47:55
A minap már megnéztük a Gucci tavaszi/nyári időszakra tervezett - zömében csodás - táskáit, most pedig a cipellők következnek. Bizony itt is van jó pár igazán tetszetős lábbeli. ..
Az i-D magazin legújabb száma sem egy címlappal fog megjelenni, hanem ezúttal öttel. Nézzük csak: 1.) A képen: Ajak Deng; Fotós: Emma Summerton; Stylist: Edward Enninfun.                              …..