Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mennyből az angyal

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X58 2011.02.11 11:00:00
A VV4 kezdete óta először érzek hálát, ha jövő szombaton lett volna a párbaj és addig a tribunusok kampányát kellett volna néznem, kiakadok. Most meg nézhetem Olivér hisztijét, csöbörből vödörbe, Andrisnak legalább jól áll a szemüveg és mostanában nem is tudálékoskodik.…..
mennyből az angyal 2011.02.11 14:13:57
@Realito: Realito védelmében: régebben én is többször néztem az éjszakai online adásokat, és a bécis sztorizós részt én is pont láttam, a lányok a hálóban vmelyik szélső ágyon fetrengtek, a béci ült és úgy mesélte ezeket a sztorikat.. én személy szerint röhögtem ezeken, nekem ettől nem változott róla a véleményem, mert haverok között megesnek szerintem ilyen beszélgetések, amikor gusztustalan sztorik vannak teríteken..

a lényeg, hogy én kiváncsi lennék realito egyéb emlékezésire, mert én tudom, h ez a sztori speciel biztos igaz..

a gigi-béci: megbasználak... stb szál is igaz.. de azt is csak viccesen mondták egymásnak: pl: béci giginek: "kussoljál, mert téged is megbaszlak"...
mennyből az angyal 2011.02.11 15:17:51
@reccs: én csak alátámasztani akartam azt, amit ő mondott, egy olyan kontextusba helyezve, amit speciel én is hallottam, tehát engem ez engedett ara következtetni, hogy biztos volt arra a dologra utalás többször, durvábban is..

egyébként basszus, milyen béna vagyok, h még megvédeni is ilyen szarul sikerül realito-t, amikor ilyen sokan támadjátok.. :)