Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Golfan

22 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autózz csórón! Kell ez nekem?! 2012.04.17 17:08:00
Hol is kezdhetném a mai bejegyzést, ha nem a legfájdalmasabb ténynél, Golfikánál. Össze lett rakva, magyarul összehányva, és esetlenül várja a trélert a tömbház mellett szánalmasan meghúzódva. Naponta többször el kell mennem mellette, Ő csak csendben ül ott, és néz rám a…..
Autózz csórón! Fejlődünk... 2012.03.04 16:35:00
   ...csak azt nem tudom, hogy előre, vagy vissza.    Történt ugyanis, hogy az Audi egy kis kényszerpihenőre került, az ő, és az én akaratom ellenére. Azóta jobban van, de nézzük csak, mi történt ez idő alatt.    Kezdeném a legironikusabbal, miszerint…..
   Szomorú blog-közleménnyel kezdem a mai bejegyzést. A Projekt 1 meghalt. Már pár hónapja éreztem a dögszagot, amikor csak rá gondoltam, de azért reménykedtem. Hiába. Az új román autós törvény, miszerint az ország forgalmában levő autók is környezetvédelmi adó…..
...legalábbis Dudimnak biztosan van. Vagy tud olvasni? Vagy gondolatolvasó? Az is lehet, hogy ezt a blogot is olvassa esténként. Mindenesetre humora, az van.   Mióta megvan, arról sopánkodok, hogy mennyire szeretnék melléje egy sportos, kemény, öregautót. Azthiszem,…..
Autózz csórón! Gyüjtemény 2011.12.07 16:57:00
Fogadjátok szeretettel a "Hülye pózok" cimű gyüjteményem első néhány képét! :)) ..
Autózz csórón! Visszatérés... 2011.12.07 13:24:00
  Kedves Autózz csórón blog-függő olvasók! Remélem nem vágtátok fel az ereiteket, nem szoktatok rá drogokra, cigire, és a családotokat sem nyirtátok ki. Ha mégis, akkor megnyugodhattok, újra lesz mit olvasni.    Sok új sztorival sajnos nem tudok szolgálni, mivel…..
   Elnézést a blog minden hű, és nem hű olvasójától. Posztmentes időszak volt az elmúlt, de nem eseménymentes.    A poszt-halál elsődleges oka egy elég nagy méretű meló Románia észak-nyugati határa mellett, ami teljesen lefoglalta szerény időbeosztásomat.…..
Belsőség Káosz a köbön 2011.06.22 11:21:00
Lassan eldurran az agyunk, ez biztos. Miután tegnap megbeszéltük, hogy mindenki szépen együtt marad, naná, hogy reggel Keller Laci úgy elhúzott, mint a vadliba. Röhögnek rajta, de ez az öreg csibész kavarja mindig a lecsót a 16 lóerős, száz éves Torpedójával. Szóval a két Opel…..
Golfan 2011.06.22 12:33:40
Viszlát Golfi! Isten hozott Dudi!...részletek hamarosan.....
Autózz csórón! Hullámzik... 2011.04.11 17:33:00
   Nem az a baj, hogy nyakig ülünk a szarban, hanem hogy hullámzik, szoktam mondogatni. Akár erre is utalhatna a cím, de most kivételesen teljesen másról van szó.    Akik jobban ismernek, biztos elmosolyodnak majd. Megint rámjött az autóvásárlási mánia, vagyis…..
   Kissé elkésett a rendszeres heti beszámoló, ennek több oka is van. Legfőbb oka, hogy nem sok haladás volt mostanában, mert nagyon rövid az a szűk 3 nap hetente, amit otthon töltök, és első mindig a meló. Ha másért nem is, de a projekt 1 költségvetése hízik, mint a…..
   Újabb fejlemények születtek a hétvégen, a tervek szerint. Egész jó volt a haladás, pörgős volt a hétvége, az biztos.    Pénteken nem a saját autómon dolgoztam, első a meló, ezért a pénteki nap nagy részét egy peugeot 406-os vitte el. Azért délután…..
Autózz csórón! Helyzetjelentés 2011.03.21 12:17:00
   Az e heti poszt nem lesz túl gazdag fejleményekben, ugyanis bármennyire is szerettem volna, semmit sem sikerült haladni a projekt 1 tekintetében. Ennek ellenére nem volt unalmas és semmittevős a hétvége, sőt annál pörgősebb.    Péntek reggel a szervizben kezdtem…..
   A hazaszállítás utáni normál-élet szürke hétköznapjain sokat tervezgettem a dolgokat az autóval kapcsolatban. A tervezgetés  sokszor átcsapott 6-os lottónyereményszerű álmodozásokba, de mindig fel kell ébredni sajnos. Hát igen, ez már csak ilyen, én vagyok a…..
   Ma megtörtént a hazaszállítás. Hatalmas erőkkel szálltunk ki 5-ön a helyszínre. Kereket fújtunk, kitoltuk a helyéről, majd vártuk a trélert. Persze ment az ökörködés végig, ezúton is köszönet drága jó barátaimnak érte! :p    Itthon elsődleges…..
Autózz csórón! Golf(i) II 2011.03.01 13:04:00
   Hogy a mindennapi igáslovam sem maradjon háttérben, szólok pár szót róla is. Az utóbbi időben felmerült bennem az eladásának gondolata, mivel kinőttem, nem férek benne, meg van pár idegesítő hibája is. Szerencsére, mint már oly sokszor, nem fajult a gondolat…..
Autózz csórón! Projekt 1 2011.03.01 12:02:00
   Némi egészségügyi problémák okozta kényszerpihenő után, amikor még az autó vezetése is fájdalmakkal járt, nemhogy a szerelése, hatalmas lendülettel török vissza autóbuzériám szűk világába.    A hatalmas lendület alatt egy vadiúj, és nagy projekt…..
Autózz csórón! Az igazi... ( 2 ) 2011.02.02 00:43:00
   ...Azon a rohadt hideg, téli estén féltengelycsukló csere céljából egy közeli faluba igyekeztem szerelőhöz, végül nem értem oda, és nem csak féltengelycsukló csere lett szükséges...    Gyakorlatilag gazdasági totálkárosra törött az autó némi beton,…..
Belsőség Az autózás vége 2011.01.31 18:15:00
Nincs már ordító Weber karbi, nincs már hörgő kipufogó, az autót már nem vezetni kell, hanem utazni benne. 8 légzsák, övfeszítő, biztonságosabb, mint az anyaméh. Vajon jó irányba megy a fejlesztés?Szerintem egyáltalán nem.Nem vagyok a műszaki fejlesztés ellenzője, sőt. Én…..
Autózz csórón! Az igazi... 2011.01.29 19:28:00
   A következö napokban az autóüléshez szokott vézna seggem miatt apám kocsiját használtam, ami persze mindenre vezetett, csak jóra nem. Azonnal elkezdtem érettségire való tanulás helyett autót vadászni... Nem volt könnyű játék.    A Dacia árán kívül egy…..
Autózz csórón! Csapjunk bele!... 2011.01.25 14:23:00
Üdv mindenkinek!Amint azt összefoglaltam a blog leírásában is, autós tapasztalataimat fogom megosztani veletek. Mivel az öregautók lelkes megszállottja, és imádója vagyok, a blogon belül e körül fog forogni a világ.Néhány szót magamról :K. András, magyar nemzetiségű, de…..
Golfan 2011.01.27 23:26:45
@fanateeq: Nembiztos, hogy sok jóra vezetne... de azért megérdemelné :))
   Az Oltcit eladása után a józan ész nyert hatalmat, és az eladásból, meg a délutáni, hétvégi munkákból nyert pénzeket szépen banki letétben gyüjtögettem. Szándékom szerint addig gyüjtöttem volna, míg jogsit nem szerzek (már csak egy évem volt hátra a felnőtté…..
    A következő napokban, hetekben egyre csak lankadt a lelkesedésem az autót illetően. Egyre kevesebbszer indult be, az akksi egyfolytában a töltőn lógótt, a benzintank lyukas volt, eresztette az utolsó fityingeimre vásárolt anyagot. Nem kellett sok idő, megutáltam…..
   Valamikor középiskolás éveim felénél, sikerült egy kisebb összegre szert tennem egy hónapnyi kukoricacímerezés eredményeképpen Hódmezővásárhelyen. Ebből aztán sikerült beújítani az addig nem létező gépparkomba egy Tomos kisrobogót. Nem tartott sokáig a…..