Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deportált

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pisztácia Luxus beigli 2012.12.19 19:25:40
Nem vagyunk nagy beigli fogyasztók, általában egy diós és egy mákost veszünk és azt majszolgatjuk el az ünnepek alatt. Ezeket persze mindig jól bevált helyen vásárolom meg, a Sarki fűszeresnél. Tavaly volt egy kísérleti beigli-sütésem, ami egész jól sikerült, így idén is…..
Érthetetlen, miért kell egy sétahajóétteremre kutyát vinni, de Anita legalább megkérdezte előre, és azt mondták, hogy oké. Aztán élőben már nem volt annyira oké, pedig nem történt semmi botrányos, mégis visszafordították a hajót és kitették őket: Vasárnap…..
deportált 2012.11.08 13:05:12
@bizonytalan : Ha valaki olyan gyengeelméjű, hogy étterembe kutyát visz, megérdemli, hogy agyonlőjjék a dögével együtt!
8ker Szomszédok 2012.11.08 08:46:54
Rossz szomszédság, török átok! - tartja a mondás. Pláne, ha háziállat is van a lakásban.  Szia,  Kicsit vicces  - néha nagyon büdös - lépcsőházunk van. A házban lakik pár kutya gazdikkal, és pár macska, csak úgy, az udvaron/pincében/lépcsőházban. Az…..
A mai napon Gyurcsány Ferenc egyhetes éhségsztrájkba kezdett a Kossuth téren. A politikai akció azonban nyilvánvalóan súlytalan, mert Gyurcsány Ferenc a maga szűk rajongótáborán kívül, pillanatnyilag, senkit nem tud megszólítani. A nyilvános éhezés mégsem teljesen ostoba…..
deportált 2012.09.10 11:38:39
@Gyuri bá: Azért, mert nagyon sokan még nem felejtettük el, hogy az ő uralma alatt is tarolt a nyomor, az éhezés. Pl. ők vették el a családi pótlékot a 20. évét betöltött iskolásoktól, ők nem emelték évekig a családi pótlékot, csak a sajátjukat, úgy, hogy hozzácsapták az addig csak szegényeknek járó nevelési segélyt, aztán ünnepelték magukat, hogy duplájára emelték, azt elfelejtették közölni, hogy csak a sajátjukat, pl. a rokkant, munkaképtelen betegeket ők kezdték el cseszegetni, ők ordították tele pofával, hogy havi 28.000 Ft-ból meg lehet élni, amit azóta sem emeltek. Ők hozták ránk a molnár, puch, kapolyi, szűcs erika, stb, rettenetet. Ők sem loptak kevesebbet. Persze, ez semmivel nem kisebbíti a mostani ingyenélő tolvajbanda gaztetteit! Csak sokan nem feljtjük az elmúlt 22 év szemétségeit sem!
deportált 2012.09.10 11:40:38
@Gyuri bá: Milyen igazságot mondott ki? Az idióta öszödire gondolsz? Kit érdekel. Addig is azóta is tudja mindenki, hogy 22 éve egyfolytában hazudik mindegyik! Az öszödi "vihar egy pohár vízben". Ezzel a semmiséggel akarják elfedni a valós problémákról a figyelmet. Épp eszű ember nem foglalkozik ilyen semmiséggel!
deportált 2012.09.10 12:25:47
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Belőled meg az értelem
Miközben a Homár az Impulser-Trade Kft. ügyvédjével levelezik olyanokról, hogy például a februári levél keletkezésének idején létezett-e az idén júniusban alapított Impulser International AG Magyarországi Fióktelepe, elsikkadt egy másik levél, ami szintén nem történhetett meg…..
deportált 2012.07.13 20:14:35
@Bálintka.: Hogy lehet blokkolni? Engem naponta min. 2-szer zaklatnak, tegnapelőtt pl. 5, azaz ÖTSZÖR!
Milliószor kértem őket, hogy töröljenek az adatbázisukból, vagy mellékrakom, vagy elküldöm a jó k. anyjukba őket. De borzasztó zavaró a naponta többszöri zaklatás!
"A Megasztárban már bizonyított Liptai Claudia, a Tv2 új tehetségkutatójának mégsem ő lesz a háziasszonya. A Voice-ban" - írja a mai Bors a The Voice című műsorról. A Hollandiából importált The Voice-t már negyven ország licenszelte. A műsor címe arra utal, hogy itt valóban…..
Tisztelt Mt!   A következő problémám lenne. Jelenleg Közfoglalkoztatás keretében közmunkán dolgozom raktárosként egy megyei jogú város városgondnokságánál, mint munkáltatónál.A munkáltató nem biztosít részemre munkaruhát, rendszeresen megsérti jogaimat. Olyan munkát…..
deportált 2012.03.29 13:33:33
@Roy: 100 %-ig egyetértek. A közmunkának nevezett kényszermunka egyenlő az ingyen rabszolgasággal!
Előbb kellett volna gondolkodni az embereknek, mielőtt megszavazták a nagy "rendszerváltást".
Nem volt jó nekik, hogy mindenkinek volt biztos munkája, biztos megélhetése, jogai, jövője, jog- és közbiztonsága. A sok hülyének kellett a "kapitalizmusnak" nevezett szabadrablás. Törvényes rabszolgatartás.
És még most sem ébrednek fel a birka magyarok!
A posztolónak sincs semmi joga, ha rabszolgának állt! Ebben az országban már csak az éhendögléshez van jogunk!
Azt hittem, a pogácsás szocialista Szűcs Erika után már nincs lejjebb. Hát mit mondjak, Németh Lászlóné után revideálnom kell álláspontomat. Szücs Erika ehhez a Némethnéhez képest iskolai tanulmányait és tudását illetően egy polihisztor, megjelenésre, kinézetre pedig egy…..
deportált 2012.03.19 20:50:01
@bartfay: Egyetértek! Semmivel sem különb egyik csürhe sem! Mindegyik csak a saját zsebét tömi!
puffatag: Te hol élsz? Ennyire feledékeny vagy? Semmivel nem volt különb primitív idióta pogácsás erika ennél a másik primitiv idióta némethnénél! Meg a pártjaik közt sincs különbség!
Egykutya!
Sétálgattam a városban csütörtök délután, és valahogy feltűnően nagy volt a politikai aktivitás az utcákon. Mszp-s aktivisták mindenfelé vörös szegfűt osztogattak a lányoknak és asszonyoknak, közben meg zöldkabátos elempés jócsajok aláírásokat gyűjtögettek, mert…..
A saját bőrömről egy eset. Volt egy heti hirdetés a helyi napilapban, miszerint egy konzultáns mérnöki tevékenységgel,anyagbeszerzéssel, kereskedelmi tevékenységgel foglalkozó cég betanított munkára keres embereket, 2 műszak, később lehet többre is.   Kaptam az alkalmon…..
Mi jut eszünkbe a Magyarország, szeretlek!-ről, az október 2-a óta vasárnap esténként az M1-en játszott vetélkedőről? Fideszes propaganda? Vagy egészséges országimázs, ami manapság úgyis kevés van? Kevéssé burkoltan jobbos műsor a köznép szoftfideszesítése…..
deportált 2012.02.28 18:51:00
@Ixos: Pontosan azt teszem, amit tanácsolsz. A saját pénztárcámmal foglalkozom, azért háborít fel, hogy az én zsebemből, meg a tiedből olyan senkik, mint simicska, meg a többi ingyenélő milliárdos vagyonokat halmoz fel magának, mi meg, akik végigdolgoztuk, dolgozzuk az életünket, nyomorgunk.
Csak ezt te nem fogod fel, miközben korgó gyomorral bambán bámulok simicska alkotását.
Pont ezt akarják elérni, hogy a sok hülye bambuljon, és ne fogja fel, hogy 22 éve folyamatosan hülyítik, kifosztják, semmibe veszik. Nálad ez nagyon nyerő!
Bárány Balázs 4. nap - videó 2012.02.21 14:27:00
 És hogy miért csinálom? Hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy az az ember, aki azt állítja, hogy "Biztosan meg lehet élni 47.000,- Forintból", az vagy velejéig romlott és cinikus, vagy pedig annyira el van tévedve, hogy az teszi alkalmatlanná hivatala…..
A néhai Moszkva téren néhány hete átszervezték a buszok végállomásait, ami azt eredményezte, hogy a Pető Intézet fele tartó beteg gyerekeknek egy úttal többet kell kommandózniuk:Az alábbi levelet elküldtem a BKV Ügyfélszolgálatára is, természetesen válaszukat is el fogom…..
deportált 2012.02.16 19:23:39
@Jokkura: Max. egyetértek! A vitézy hülyegyereket két hatalmas pofon kiséretében elzavarni dolgozni.
Fiatalon, életerősen ingyenélősködik, a haverjaival együtt a nép nyakán!
deportált 2012.02.16 19:28:01
@fekafika: Kívánom, hogy nyomorodj le, vagy szülessen nyomorék gyereked, majd akkor megtudod, milyen az. Még egy lépés is kín.
Egyébként, ha tudnál olvasni, vagy értelmezni a mondatokat, ezelőtt jó helyen volt a megálló, meg lehetett közelíteni babakocsival, kerekes székkel. Csak valamelyik ingyenélő - talán vitézy hülyegyerek - kitalált egy jó sok tízmilliókkal jutalmazott újítást, és átrakták a megállót.
Nem kellett volna semmit csinálni!
deportált 2012.02.16 19:45:56
@PsychoCica (4zsiráf): Neked meg be kéne íratkoznod az általános 1. osztályába, hogy megtanulj írni!
Arról már nem is beszélve: hogy azt képtelen vagy felfogni az agyad helyén lötykölődő valamivel, hogy ez válasz volt egy nyomorék gyereket lealázó szemtelen beszólásra.
Majd ha megtanultál írni, olvasni - úgy 350 év múlva - jelentkezz. Mert addig csak röhögni lehet rajtad!
 Középkori ítélet Geréb Ágnes nemzeti bába ellen A Centrifuga tiltakozik az ítélet ellen és felszólítja dr Schmitt Pál után Áder János köztársasági elnököt is dr Geréb Ágnes bába, szülész-nőgyógyász szakorvos, pszichológus tavaly elutasított kegyelmi…..
Immár több, mint egy esztendeje nem Verók Istvánnak hívják Terézváros polgármesterét. A mester igencsak öregbítette az MSZP hírnevét, szinte csoda, hogy szabadlábon védekezik az önkormányzat panamagyanús ügyletei miatt. Ezen üzletek egyik ékköve volt az UNESCO által a…..
deportált 2012.01.28 18:17:59
@Buci-Bigyo: Teljesen igazad van, a fő rohadék a mocsok fürst, ő mondta, hogy nem ilyen birkákkal képzeli el az Andrássy utat, hanem gazdag és gyerektelen lakókkal.
Bennünket is földönfutóvá tett az Andrássy 52-ből, meg 8-ból, a két házat együtt elcserelte a CD Hungary zrt tulajdonában álló 3 db Lendvay utcai földszinti lakásra.
A CD Hungary tulajdonosai közt van csányi, simicska, hernádi, stb.
Tehát a mszp elvette tőlünk, hogy a fityusznak adja.
A két ház a mi deportálásunk óta, 5 éve ott rohad üresen.
Így vigyáznak a műemelékekre!
Úgyhogy a Köröndi házak lakói, meg mások sem remélhetnek semmi jót!
Együtt kellett volna fellépni, de itt is felülkerekedik a jó magyar szokás, hogy csak az érdekli, amikor a saját személyét érinti a dolog!
deportált 2012.01.28 18:21:05
@Lopótök: Hú de egyetértek!!!
A sok idióta mégis mindig újra és újra megszavazza őket!
A kedves terézvárosiak is nagyon jól ismerték a szemét mszp-s és az ugyanolyan szemét fityus bandát is, mégis megszavazták nekik, hogy rabolják ki még a szemüket is!
Ez így van országos szinten is!
Itt a sok idióta, amnéziás birkával van a gond!
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Én is a Zepternél dogozom Decemberóta. Nekünk is ígéreteket tettek, hogy nem kell semmi után menni csak az irodában kell lennünk és az ügyfeleket fogadni. Minden az irodában fog történni. De ez sajnos nem így van. Mindent nekünk kell csinálni,…..
deportált 2012.01.23 15:28:56
@Árokpart: Én kb. 4 éve 1 hónapot dolgoztam ingyen a zepternek, ezalatt 3 lámpát adtam el nekik, a saját költségemen telefonáltam, mert ott az irodában hatunkra jutott 2 db, azaz kettő db telefon. Azóta sem kaptam egyetlen fillért sem. Szívesen kezem közé kapján a milliárdos tulajt, addig szorítanám a nyakát, amíg mozdul, csak előbb fizesse ki a munkámat!
 Ez a metró vajon hova megy? Az Örs vezér tere vagy a Déli Pályaudvar felé? Sziasztok! Ha már reggel ilyen cikkel találkoztam az Urbanistán, akkor a tegnapi csatolt képet el is küldöm Nektek. (Blaha M2 peronról)Jó-jó ez a metró összekötés, de az illetékes…..
Na, mit hozott Orbán Jézuska kedves magyar választópolgár? Kordont egész Ifa platónyit, zsuppkocsiba gyűrt ellenzéki képviselőket, elvezetett Gyurcsány Ferencet, brahiból Police Tours társasutazásra benevező MSZP-s képviselőket, utcabált ahol együtt lépett fel a Bóvli, a…..
deportált 2011.12.24 19:14:59
@P.mester: Egyetértek, nagyon tetszik a szöveged!
deportált 2011.12.24 19:17:33
@Dexter007: Csatlakozom!
DopeManTV Nagy a baj...:D 2011.12.17 17:01:00
 A következő levelet ettől az embertől kaptam: https://www.facebook.com/magyargyerek2. Azért teszem közzé, hogy lássátok kik állnak a másik oldalon illetve milyen fazonok lehetnek (fényképeit ajánlom megtekintésre), akik följelentettek az ügyészségen. Egy biztos, a…..
Praxis Meggyilkolták a kisbabámat 2011.12.17 13:09:00
Tisztelt praxis!   László kórházról szeretnék pár szót írni. Ez év március végén kerültem be a kórházba 35 hetes terhesen hányással és nehéz légzéssel. Infúzióra kötöttek, majd közölték velem, hogy nyugodjak meg, mert meg fognak gyógyítani. De sajnos nem így…..
deportált 2011.12.17 16:55:35
@Valódi Színek: Úgy látszik, még életében nem járt kórházban! Bizony, hogy így van, minden kórházban, egészségügyi intézményben, magasról tesznek a betegre. Egyfolytában csak azon siránkoznak, hogy milyen kevés a fizetésük, mintha a mienk több lenne, meg mintha a beteg tehetne arról, hogy 21 éve szisztematikusan kirabolják, tönkreteszik az országot!
A sürgősségi osztályokon ugyanez megy, beviszik agyvérzéssel, infarktussal a beteget, aztán a személyzet órákig rá sem néz, pedig tudjuk, hogy mekkora úr az időtényező!
Kezdjük egyből egy szemléltető ábrával, hogy be tudjuk lőni, hogyan is mennek nálunk a dolgok. Ha van egy aranyos, nagyfülű tacskód, meg egy 30 millió vitorlásod a Balatonon, melyik után kell adót fizetned? Logikus? Ésszerű? "Minden kutyára szükség van az…..
deportált 2011.11.16 18:27:30
@SvenH.: Így van. Évi 3500 Ft lesz az ebadó, az se mindenkinek. Napi 80 fillérért fogja kidobni a dögöt? Felháborító, hogy milyen rengeteg kutya szarja tele a várost., Miért kell nekünk penetráns kutyaszarszagban élnünk, kerülgetni az utcán.
És miért nekem, meg a többi adófizetőnek kell finanszíroznunk identitás zavaros idióták perverz hobbiját, hogy kutyaólat csinálnak a lakásokból. Ha kutyával akar élni, költözzön kutyaólba.
És ne velem fizettesék meg a napi több tonna kutyaszar takarítást, a kutyafuttatók építését, nejlon-zaszkókat, Igenis, az fizesse, aki használja, vagyik a kutyatartók. és nem napi 80 fillért, hanem havi legalább 10.000 Ft-ot, ami fedezi is a kutyák kapcsán felmerült költségeket. Az én számláimat se fizeti más, akkor én miért fizessem azt, amit mások vesznek igénybe.
Egyáltalán meg kellene tiltani a társasházban való kutyatartást, csak kertben lehessen kutyát tartani, ott is minek?
deportált 2011.11.17 14:33:39
@vontod75: Hatalmas tévedésben vagy: a "nyuggerek" - ami talán te is leszel, ha valaki agyon nem csap a hülyeséged miatt - fizetik saját maguknak, egy életen át, járulék formájában. Lehet, hogy te nem fizetsz járulékokat, de a többség bizony egy életen át fizet azért, hogy idős korára, betegsége esetén valamit visszakapjon abból a pénzből.
Viszont a kutyások nem fizetnek azért, hogy teleszaratják a várost, vonyítanak a dögök naphosszat a lakásban, stb. Kutyafuttatókat kell építeni, szemeteseket, nejlon zacskókat telepíteni, takarítani utánuk, stb....
Látszik, hogy ezt te, meg a hozzád hasonló igyenélők ingyen veszik igénybe. Nem fizetnek azért, amit használnak.
Egyébként kutyát tartani nem hogy nem kötelező, de egyenesen bűn, állatkínzás egy társasházban, emeleten. Akinek ilyen perverz hobbija van, fizessen - de nagyon!!!
Jó lenne, ha gondolkodnál, akkor nem írkálnál ekkora baromságokat.
Egyébként gratulálok, hogy te úgy élsz, hogy nem kell fizetned nyugdíjjárulékot, TB-t, adót, stb. szóval te a mások - a "nyuggerek"- nyakán is élősködsz. Nem csoda, ha ilyen baromságokat írogatsz nagy unalmadban.
deportált 2011.11.17 14:42:04
@Kompli: Igazi betörő ellen nem véd a kutya. Egyszerűen lefújják, elkábítják, agyonverik. Nem egy olyan ismerősömet raboltak ki, ahol kutya, ill. farkaskutyák szaladgáltak az udvaron. Elkábították, egyik kutya meg is döglött. Úgyhogy ez nem érv. A kutya semmire nem jó. Felesleges, perverz hobbi.
49 éves szolgálati nyugdíjas vagyok. 27 évig dolgoztam börtönőrként, és ez alatt nap mint nap óvtam Magyarországot a bűnözőktől. 2 gyermekem van, akik már szinte felnőttek, de ha őszinte akarok lenni a munkám miatt kevés időt tudtam velük tölteni. Nálunk ritkák voltak a…..