Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atomszisza (törölt)

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indulásunk után néhány nappal meg is kaptam az első olvasói levelet. Tartalmát változtatás nélkül teszem közzé: Szombathely, Nyugat-Magyarországi Egyetem Hallgatói Önkormányzata, Savaria Egyetemi Központ (SEK): T. HÖKFIGYELŐ!Levelemet a szombathelyi…..
A közeljövőben új szabályt vezet be az egyetem vezetősége. Prof. Dr. Gadányi Károly Elnök-rektorhelyettes Úr bejelentette, a Savária Egyetemi Központ minden diákja és dolgozója köteles az intézmény területén vezetékneve helyett a SEK rövidítést használni. SEK Károly Urat…..
Az ember nem tud anélkül szörfölni a neten, hogy ne ütközne bele az aktuális valógágsó híreibe. A helyzet most már egyre durvább, mert nem csak rajongói oldalak alakultak a FB-on, hanem olyanok is, mint Bécit zárják ki a villából, Kamu a való világ, Szandikának kellett volna…..
Csimma Kandúr Butuló nemzedék 2011.03.04 15:56:00
Nemcsak öregszik a társadalom, de egyre ostobább is. A média segítségével a kilencvenes években a kereskedelmi tévécsatornák megjelenésével elindult egy népbutító hadjárat, ami abból állt, hogy igénytelen, gondolkodást nem igénylő, színvonaltalan műsorokkal bombázta a…..
Már annyira otthon érezzük magunkat a mobiltelefonok világában, hogy úgy gondoljuk, különösebb meglepetés már nem érhet bennünket ezen a területen. Tudunk mms-t küldeni, videót készíteni, péntek estére programot találni a wap-on, és mindezt csupán egy telefon segítségével.…..
Állandó dilemma az ismerőseim körében, hogy adjunk-e pénzt a koldulónak, vagy ne. Szombathelyen is egyre több kéregetőt látni az utcákon, és az egyetemünk környékét is egyre inkább kezdik megszállni. Vannak emberek, akiknek határozott véleményük van a segítségnyújtásról,…..
Tavaly nyáron volt szerencsém több időt eltölteni Balatonfüreden. Egyik este Petra barátnőmmel betértünk egy meglehetősen igényes presszóba. Az egyik teremben pókerasztal, a másikban egyszerű párnázott székek, mindenütt lágy vonalak és hangulatvilágítás. A falakon több…..