Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jeleni

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az USA-ban kiválasztott mai ukrajnai vezetés legitimálásának utolsó mozzanata a vasárnapi parlamenti szavazás. Eközben a hadsereg támadási parancsra vár. A délkelet-ukrajnai tűzszünet kihirdetése óta minden nap dörögtek a fegyverek Donyeck, Luganszk és olykor Mariupol…..
Jeleni 2014.10.25 09:41:13
Örökség Emlékmű 2014.04.29 09:54:22
Elöljáróban két dolgot szeretnék leszögezni. Egy: ha valaki olvasta néhány korábbi írásomat, az láthatta, hogy nem vagyok különösebben Orbán-barát. Minden kvalitása elismerése mellett leginkább csak őt bíráló megjegyzéseim voltak. Most az emlékmű hisztéria kapcsán mégis úgy érzem, meg kell védenem…..
Jeleni 2014.04.30 15:03:06
Tisztelt Szerkesztőség! Alább és mellékelve küldjük Önöknek Szabó Rebeka országgyűlési képviselő és Szabó Zsolt a PM Fejér megyei csoportvezetőjének közös sajtóközleményét szíves felhasználásra. Köszönettel, Párbeszéd Magyarországért…..
A jelenséget nem mi írtuk meg, sajnos. A Napi.hu írt arról, hogy százával mennek tönkre a kocsmák és különböző home made megoldásokkal működnek tovább. A portál beszámol nagykanizsai és kaposvári esetekről is, így valóban országos jelenségről van szó. A sztori egyszerű,…..
A barátság férfi és nő között visszatérő téma. Posztolónk attól fél, ha megvallja érzelmeit, elveszti azt a pasit, akivel addig csak barátok voltak. Ha lenne nője a célpasinak, könnyebb dolga lenne, hiszen akkor nem hajtana rá, így viszont kívánatos szabad…..
Félmeztelenül lovagol, vadak közt jár, óceánok mélyére ereszkedik. Vlagyimir Putyin az utóbbi évtizedben kialakított szuperhős- apropó: emlékszünk még a róla készült képregényre?- imázs egy szemvillanás alatt porlad szét, ha valaki megtekinti azt a videót, melyen az orosz…..
Egy nonprofit szervezet azzal szeretné megkönnyíteni a halálos betegségben szenvedő gyerekek szüleinek e borzalmas helyzet feldolgozását, hogy gyönyörű portréképeket készít a gyerekekről és szüleikről. Kérdés, mennyit segíthet ez a kezdeményezés. A Soulumination…..
Jeleni 2013.05.22 10:12:27
NEM
Ma délután a Petőfi Művelődési Központban tartott lakossági fórumot a bicskei Jobbik Vona Gábor részvételével. Közben civilek baráti társasága a lakossági fórum ideje alatt a Kossuth téren tüntetett a rasszizmus, a fajgyűlölet ellen.    Részletek...   A…..
A retorika és politikai munka szintjével megelégedő szoft-szalafiták és keményebb, az Ibn Tajmíja-i purista iszlám állam megteremtéséért fegyveresen fellépő dzsihádista társaik örömmel fogadták a sog „arab tavasz” eseményeit Gafszától Zarqá-ig. Mérsékelt szalafitáknak…..
“Nem tervezek visszatérni a politikába. Az egy kitérő volt, az üzleti életből indultam, ide is tértem vissza.” - ezt Kóka János mondta 2011. november 7-én az fn24 hírportálnak. Így aztán érthető, hogy felkapja az ember a fejét arra a hírre, miszerint a volt gazdasági…..
Jeleni 2013.03.29 17:22:02
Nem
Vatikánban felszállt a kénes, néhol szalontüdős füst. A svájci gárdistának öltözött, átfésült sisakú Pajor Tamás közölte a jó hírt a média képviselőivel. „Megvan az első magyar pápa, halleluja! Ünnepeljük együtt Németh Sándort, azaz MLM. Alexandroszt, az első…..
Miközben kormányzati PR szinten a tyúktartásban látják a mélyszegénység elleni küzdelem egyik lehetséges megoldását, valójában egyre több, évtizedek óta tyúkot tartó vidéki család adja el (vagy eszi meg) az állományt és hagy fel véglegesen a kapirgálók…..
Jeleni 2012.09.18 21:03:35
@unionista: szimpatikus gondolkodásmód. meg is kéne valósítani- attól tartok, a romák többsége nem lenne vevő a dologra. én naponta eljárok a portáik mellett átutazóban (vidéki kisváros), és minden nap bosszankodom, hogy inkább a döngölt földes portáikon tartanak több kutyát is, a többit meg hagyják elgazosodni, mint hogy ültetnének néhány tő paradicsomot. vagy tartanának haszonállatot: a kecske az árokparti füvön is elél. szemléletváltásnak igenis jó a "minden gyerek lakjon jól" program koncepciója, csak sajnos egy teljesen átfogó változás nélkül kevés.
BabyLife Cicisztrájk 2012.06.27 14:46:00
Viccesen hangzik, elsőre én is nevettem de tényleg van ilyen. Most már tapasztalatból mondom. Nem mintha eddig olyan hatalmas mennyiségeket szopizott volna, de legalább volt némi anyatejecske is az étkezésekben nem csak a tápszer. A kórház óta (lsd. lejjebb) egyre kevesebb a tejem.…..
  Tegnap kaptunk egy Guess pénztárcát. Ugyan még nem tudjuk, mit tartunk benne, de felderült az arcunk, mikor ugyanazon a napon megszemléltük a cég új kampányát. A nem pite kifejezést használnánk, ugyanis az arc a mindjárt 42 esztendős Claudia Schiffer. A német modell…..
Fotó: sky1.sky.com A Válaszcsapás jófiúja az életben is jófiú, állapíthattuk meg rögtön a beszélgetés elején. Az HBO-n futó sikeres akciósorozatban Winchester keresi mindig a normális megoldást, ő az, aki átgondolja a dolgok rendjét, aki a szabályok szerint játszik. Londonban…..
Jeleni 2012.01.23 20:58:02
Az IKEA hackerek újra támadnak. Néha agyament ötletek is elsülhetnek jól, és olyan dolgok kerülnek a falra, amiknek abszolút nem ott van a helye. Egy önjelölt hobbiasztalos az IKEA VIKA OLEBY asztalláb felhasználásával készített előszobai kabátakasztót. A beruházás…..