Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guess_U_who_I-am

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyos tekintetben egy újabb "nehéz szülésen" vagyunk túl. Nagyon sokszor előállt ami múltkor: a használt álnevekből szépen rá lehetett ismerni valakire. Most előre jelzem a szerző üzenetét, hogy valakinek a nevét eredeti alakjában hagyta. Nem mondta el kinek a neve…..
guess_U_who_I-am 2011.12.18 17:22:35
Toronyőr ,bigpast ,Virago_1000 ,karalabe4, joci79 !

Nem értelek benneteket,hogy miért követelitek, érveljek,ennek nincs értelme,mivel ti is itt voltatok,tudjátok,hogy mi az,amit vallunk,mi hogyan van. Az már más,hogy elmentetek innen,de ugyan az maradt,ami mindig is volt,nekem ez a valós,és itt nem teszem szóvá a sok nem éppen inteligens kifejezéseteket,hozzátok értem.

Viszont aki még a hozzánk tartozik, és közben itt gyalázkodik a szervezetre,az ilyenek különösen gerinctelen emberek,bárki ezt mondaná...még aki szimpatizál az is....

Megemlítettem egy dolgot,és mint a keselyűk idetódultatok .Minősíthetetlen
álcával gúnnyal illettek mindenkit,aki veletek nem ért egyet ,nemcsak kiforgatva,hanem hozzá téve,vagy éppen,ha kell elvéve az ember kimondott szavaiból,hogy illő módon passzoljon az elveitekhez,ami ugyanolyan csúsztatás,ahogy kiforgatjátok az egész tanítást ,ami nálunk van.

Nem én,hanem ti ítéltek.Nagyon jól tudjátok,hogy Jehova mindent meg fog tenni,amiről ti is tudtok,de azt a folyamatot elvetettétek,más útra tértetek.
Ez a ti döntésetek,de nagyon nem jó útra terelitek egymást,szomorú volt látni,hogy mennyire gyorsan kergetitek egymást a szellemi gödörbe.
Nagyon szomorú arra gondolni,hogy amikor itt lesz Jehova napja,olyanok is ennek a tévtanításnak,amit ti képviseltek, áldozatai lesznek.Bár ezt majd Jehova fogja eldönteni kivel mi lesz.
Amit akartam elértem,és megkeresztelkedésem előtt bizonyságot nyertem,arról,hogy mennyire jó helyen vagyok,Jehova szervezetében.
Köszönöm nektek :) De még mielőtt arra gondolnátok,hogy kételkedtem és azért látogattam volna ide,erről szó sincs, a célom más volt.
Ha a régi helyeteken tanultakra gondoltok,akkor jusson eszetekbe,hogy soha sem fogjátok meglátni ennek a szervezetnek az eltűnését,mert ez eddig is milliószor megtörténhetett volna.
Semmi sem igaz, azzal kapcsolatban,amiket itt leközöltök.Tévtanítás,és a rossz hír keltése,az amit sok energiával blogra tesztek.
Aki meg idelátogat és itt is marad,annak nem volt szilárd a hite,aki meg így távozik innen,mint én, az nem megalkuvó,inkább erősebb lesz a hitében,és várja azt az időt,amit Isten megígért,és ahol Jézus fog uralkodni mint Király,felváltva eme igazságtalan kormányzatokat.
Nagyon jól tudjátok,hogy hamarosan Jehova tudatni fogja minden ember ellőt az Ő nagy hatalmát...
Mivel kértétek is,vagyis pld" joci 79" elég érdekes módon eltanácsolt innen :D
Már előbb is lépni akartam, néhány dologra kellett reagálnom,de most már tényleg nincs mit keresnem itt,akit akartam elvittem innen magammal.
A miniszterelnök arról beszélt, hogy a kétharmados törvényeket egyes gazdasági törvényekre is kiterjesztik. "Nem csinálok titkot abból, hogy ebben a vonatkozásban megkötöm a következő kormány kezét. És nemcsak a következőét, hanem a következő tízét" - mondta.…..
guess_U_who_I-am 2011.07.19 09:27:06
@-JzK-:

Nem mindig az az út igaz,ami mellett "látszólag" több hamiskás érv szolgál,és nem mindig a nagy tudás jelenti az igaz egyedüli megmentést,amiről Isten beszél.
Huszonnégy országban mintegy 18 ezer főt vont be abba a kutatásba az Ipsos MORI, amelyben a vallási kötődésről kérdezte a válaszadókat. A vizsgálat eredményei szerint tízből heten mondják magukat vallásosnak, ám a vallás fontossága már eltérő módon jelentkezik a nagy…..
guess_U_who_I-am 2011.07.19 09:08:56
FF@-JzK-:
Térj már észhez amíg nem késő,nagyon rossz út felé haladsz.Teljesen hamisak a következtetéseid.Mindazt,amit nagyon szerettél volna mindig is,ezzel a felfogással el veszíted.
JT BLOG Erős idegzetűeknek 2011.04.29 07:16:00
 A múltkor azt írtam, hogy nem szívesen tudósítok arról, hogy vannak-e köztörvényes bűncselekményeket elkövető emberek Jehova Tanúi között. Az egyik barátnőm erre azt reagálta, hogy ez hülyeség, mert nem létezik a világon olyan ember, aki egy ilyen hír elolvasása után…..
guess_U_who_I-am 2011.04.29 16:06:28
Ugyanmár, tisztelt kommentezők, gondolkodjanak, se szellemi se anyagi oldalról nem lenne ezeknek az embereknek hasznuk a munkájukból, akármilyen rosszindulattal se mondható ez el róluk. Nincs mögöttük politikai szervezet, nem támogatják őket semmilyen mozgalmak. (ellenben szinte minden vallásnak van valami politikai háttere) Saját maguk tesznek mindent meg ,hogy terjedjen az a hír,amit nagyon fontosnak tartanak az emberekhez. Saját magukat tartják fenn. Ha nem így lenne,már rég kudarcot vallottak volna a számtalan bíróságra vitt ellentámadások következményeként. Szerintem a tanúk, pontosan úgy működnek,mint az elsőszázadi keresztények,mindentől és mindenkitől függetlenül,a Római világhatalomtól is,és a zsidóktól is teljeesen elzárkóztak. Végezték a vallásosságukat, tevékenységüket.Ott is volt probléma.Sehol nem ír a biblia arról,hogy tökéletes emberek fogják alkotni az igaz vallást. Szerintem nagyon is figyelemreméltó, amit tesznek. Még egy megjegyzés,ha annyira ártalmas lenne ez a szervezet,ahogy itt olvasom,akkor már rég még az írmagját is kiírtották volna,de ennek ellentéte látható,kicsit elgondolkodtató nem? A politikai szerveknek, vagyis mindig a jelenlegi vezetőknek minden joguk meg lett volna,és meg is van,hogy sikeres legyen a tanúk elleni "harc" Jónéhány dolognak megnéztem a valóságalapját,de amit eddig láttam,abban van elég sok hamis információ.Vegyük például,a bécsi béthel bezárását. teljesen más okok miatt történt meg a megszüntetése,semmiképpen sem,azért,hogy kevés a tanú,de ezt nem részletezném,ugyis nyilvánosságot fog látni,hogy mi történt. Biztosan voltak sérelmek,amiket Önök éltek meg,de ez nem jelenti,hogy ilyen átkozottul rossz lenne minden.